אתקן אותך

Lqpark

New member
אתקן אותך

כאשר אתה מנסה את הכי טוב שלך אבל אתה לא מצליח כאשר אתה מקבל מה שאתה רוצה אבל לא את מה שאתה צריך כאשר אתה מרגיש כל כך עייף אבל אתה לא יכול לישון תקוע ברוורס כאשר הדמעות זולגות על הפניך כשאתה מאבד משהו שאתה לא יכול להחליף כשאתה אוהב מישהו אבל זה הולך לבזבז האם זה יכול להיות גרוע יותר? אורות ידריכו אותך הביתה ויציתו את עצמותיך ואני, ינסה לתקן אותך............................... ...................... ............ ............... ....... .......... ........ .... .... .. . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . גבוה למעלה או למטה מתחת כאשר אתה מאוהב מידי כדי להרפות אבל אם לעולם לא תנסה לעולם לא תדע... מה שאת שווה. אורות ידריך אותך הביתה ויציתו את העצמותיך ואני, ינסה לתקן אותך....... 11
1111
1111
111111 222
222
2222
222
222 3333
3333
3333
3333 4444
44444
4444
444 5555
555
55555
5555 6666
6666
6666
6666 &nb

Lqpark

New member
המשך

77
77
77
77
77
77
77
77 88
88
888
88 1--(!)--9--(!)--9--(!)--1
........................................................................... ............................................................ ............................................. .............................. ............... ... זרם של דמעות....................................................................................................................................... נופלות על פניך........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................כשאתה מאבד משהו שאתה לא יכול להחליף....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... דמעות עולות זולגות שלך,..............................--ואני--............................................................ זרם של דמעות....................................................................................................................................... נופלות על פניך........................................................................... אני מבטיח לך, אני אלמד מכל טעויותי..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... זרם של דמעות....................................................................................................................................... נופלות על פניך........................................................--ואני-............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ אורות ידריכו אותך הביתה ויציתו את עצמותיך ואני, ינסה לתקן, אותך. עם כל הסימנים האלה אין אפילו לא אחד שיכול להמחיש ולו בקצת את הגשר ה-מ-ט-ו-ר-ף של השיר הזה

®NuLy®

New member
למרות שכולם מכירים את הרגשתי לקולדפליי

אני חייבת להודות שזה באמת שיר חזק. ב-The Voice האמריקאי המתמודד האהוב עליי עשה לו קאבר שלדעתי הוא ממש טוב http://www.youtube.com/watch?v=ktvCJ6du3jE (בבקשה בלי ספויילרים על The Voice)

למעלה