אתרים אהובים
- שאלון

אתרים אהובים ../images/Emo23.gif - שאלון

הכוונה כאן לא לאתרי מורשת, אלא יותר לחווית האינטרנט היומית שלכם:
באילו אתרים אתם גולשים באופן קבוע? כאלו שאתם מבקרים בהם בין פעם ביום לפעם בשבוע.
מה הופך את האתרים הללו לאהובים עליכם? האם זה תוכן מעניין, עיצוב מושך, תחושת קהילה (נניח במקום בו כותבים אנשים)? האם תוכלו לקבוע מה באתרים הללו הופך אותם לכאלו מוצלחים בעינכם?
איזה סוג של תוכן מעניין אתכם באתרים? (בלוגים, מאמרים, חדשות, כאלו.) ולאילו תחומי תוכן אתם נמשכים? (הכוונה היא כאילו לאילו קטיגוריות תוכן: אם זה בידור, קולנוע, דיונים על נושאים ברומו של עולם.). אקיצר: מה מעניין אתכם ברשת
המון שאלות הפלתי בבת אחת

kkarinn

New member
אני אתחיל...../images/Emo110.gif

אני גולשת כל יום בוואלה ובמגוון האפשרויות שיש שם (סטודנטים, סלבס, בודקת מייל וכו'...). כנ"ל ב- YNET - אני לא קונה עיתון, אז לפחות חלק מהכתבות אני קוראת שם. אני גם נכנסת לתפוז באופן קבוע, בעיקר לפורומים הקבועים שלי (פעם היו הרבה פורומים, והחלטתי שעדיף להיגמל קצת, אז עכשיו אני ב- 5 בערך). אני אוהבת את האתרים האלו כי יש בהם כתבות מעניינות, בכל הנושאים.

שלי ../images/Emo62.gif

אז קודם כל, ברור שהפורומים בתפוז. יש לי ממש בודדים שאני קוראת באופן קבוע, אבל אני אוהבת לשוטט באקראי בין מה שנראה לי מעניין באותו רגע, וגם יש את ההודעות בעמוד הפורומים הראשי שהן לפעמים מעניינות. בעיני מה שמבדיל את תפוז מאתרי פורומים אחרים זה א. המגוון וב. העיצוב הנוח. אין מצב בעולם שאני אקרא פורום בו כל הודעה נפתחת בחלון נפרד משל עצמה. חוצמיזה, בוואלה אני אוהבת את החלק של התרבות. הקונספט של הכתבות שלהם עובד טוב, התוכן די מעניין, ועכשיו כבר נענע עושים פחות או יותר את אותו הדבר, כך שכנראה זה סוג של פורמט מנצח. עוד אתר שאני די אוהבת, אם כי קוראת בו רק מפעם לפעם, זה עין הדג, אתר לביקורות על סרטים. וכמובן, גוגל. אני מחפשת בו חומרים לפורום ולאתר שהולך ונשלם, אני מחפשת דברים שקשורים לתחומי העניין שלי, כל דבר. מה שאני אוהבת בחיפושים הללו זה שבין אם מוצאים את מה שמחפשים מייד ובין אם אחרי כמה סיבובים, תמיד לומדים משהו חדש בדרך. מגיעים לאתרים מפתיעים, או עובדות מעניינות, כאלו.

למעלה