אתרים כמו גיימר

cobrabomb

New member
אתרים כמו גיימר

רציתי לשאול אילו עוד אתרים ישראליים כמו gamer אתם מכירים? שיש בהם סיקורי משחקים וכל מה שחדש בעולם הגיימינג?...לפי מה שראיתי vgames ו games כאילו לא מעודכנים כבר אם איני טועה...אז היחיד כיום שנשאר פעיל ומעודכן זה גיימר?...אשמח אם מי שמכיר עוד כמה אתרים מומלצים כיום יוכל לרשום לי...תודה...אם אסור לשאול פה על אתרים אז שהמנהל ימחק את ההודעה...פשוט לא יודע אם מותר או לא...

evilplate

New member
אין ממש :/

אומרים שבקרוב יפתח סניף ישראלי ל IGN אבל היעד היה אוקטובר ולא נראה שקורה שם משהו, יכול להיות שגם הם הבינו שאין פה מספיק קהל כדי להחזיק אתר משחקים נורמלי.
&nbsp
תצטרך להמשיך להשיג מחו״ל את החדשות שלך.

sky121

New member
בודדים

vgames דווקא עובד, הם מעלים ידיעות במהלך ימי חול.
&nbsp
games ב"חופשה" מאז אפריל, לא נראה שהם יחזרו.
&nbsp
gamer הוא חלק מנענע10, כל עוד ערוץ 10 בקשיים - הדבר משליך על האתר.
&nbsp
יש גם אתר בשם: gamepro.co.il, שנראה האתר הישראלי הכי פעיל כיום.
&nbsp

sky121

New member
רמת עדכונים

אני לא יודע עד כמה האתר מועדכן בחינתך.
בזמן שאני כותב את הפוסט הזה, נכנסתי לאתר ויגיימס, הם העלו 4 ידיעות חדשות.
&nbsp
זה מעט, אך עדיף על כלום.

יש לך גם את שרשור החדשות בפורום.. הוא גם ככה הכי טוב בארץ

לחדשות גיימינג.

האמת שלצערי הרבה יותר קשה להרים שרשור כזה מבעבר כי....

פעם לא משנה איפה השרשור היה בעמוד, ברגע שהוספת הודעה חדשה זה הקפיץ את השרשור, פתאום יש קטע כזה שאם שרשור הוא למטה מספיק בעמוד הוא לא יקפוץ למעלה גם אם הוספת הודעה חדשה, וזה מקשה עלי לעדכן אותו בצורה שכולם ישימו לב שהוא התעדכן, אבל אני אנסה בכל זאת לפתוח חדשים.

statrix

New member
אפשר ... ''מנהל הפורום'' מתעצל ...

&nbsp
&nbsp

בחייאת רבאק זה עשר שניות בלחץ

תנעץ את השרשור ותחזיר לבן אדם את הרצון למלא שרשור בחדשות מחורים שרק הוא הולך אליהם.

evilplate

New member
תכל׳ס

שרשורי החדשות של כרונו היו הלב של הפורום בחודשים האחרונים והמקור העיקרי לדיונים טובים פה, צריך לעודד אותם כמה שאפשר גם אם זה אומר לנעוץ אותם כמה ימים.

אני לא בטוח שלנעוץ את שרשור החדשות זה הפיתרון האידיאלי כי...

לשרשורים האלה יש נטייה להפוך לגדולים מאוד, אם בגלל כמות הידיעות שצצו או בגלל הדיונים שמתפתחים בעקבות אותן ידיעות, ואם השרשור יינעץ
הוא יכול לתפוס פה המון מקום ולהסתיר הודעות אחרות ולהאפיל על דיונים אחרים, בגלל הנפח שלו, אולי אם אפשר לנעוץ את השרשור ומייד לסגור אותו ככה שצריך להקליק עליו כדי לראות את העדכונים שבו, אני לא יודע אם תפוז מאפשרים את זה אבל זה נראה לי הדבר הכי טוב.

statrix

New member
טוב חמודים קודם תחליטו מה אתם רוצים .....

וזה יהיה בדיוק מה שאני --> **לא** יעשה
MUAH A HAHHAHAHAHA
HAHAhhah ha ha ha .....

למעלה