אתרים מומלצים לציוד חורף? (בעיקר מחפש מגפי חורף טובים)

אתרים מומלצים לציוד חורף? (בעיקר מחפש מגפי חורף טובים)

בהמשך לכמה הודעות בנושא קניות ביגוד און-ליין, וכשגיליתי את האתר chidrensplace שלא הכרתי, אני מנסה לראות אם יש עוד איזה אתר שאולי אני מפספס... אני מכיר את steepandcheap, ויצא לי לקנות שם כמה דברים באיכות מעולה ומחיר מגוחך. מעבר לזה, קונים בעיקר באמזון. מכירים את קארטרס, leftlanesports, rei וזהו בערך.
חלק מציוד החורף של הילדים קנינו כבר בשנה שעברה במבצעים שהיו באביב, וכנ״ל חלק מהבגדים שלנו שקנינו בשנה שעברה או בקיץ הזה. בנוסף קניתי קצת בד פליס כדי לתפור כובעים ומחממי צוואר בכמות שתאפשר לילדים לקחת זוג יבש ונקי כמה פעמים ביום שרק צריך.

הפספוס/חיפוש נוכחי שלי הוא בעיקר עבור מגפי חורף רציניים, בסגנון של KAMIK (נראה שהם הזולים ביותר עבור מגפיים בסגנון הזה, בהנחה ואני לא מעוניין בגרסת וולמארט, שלא ברור מה איכות הבידוד או כמה עונות הם יחזיקו), בקיץ הם עלו בערך חצי מהמחיר המלא, עד אתמול עוד היה אפשר למצוא הנחות משמעותיות, אבל המתנתי עם הרכישה והמחיר כרגע די עומד על מחיר מקסימלי, מקווה שזה תרגיל מכירה שיאפשר לחזור למחיר הנמוך יותר ביום שישי הקרוב.
אז - למישהו יש אתרים מומלצים, באופן כללי?
או, המלצות למגפי חורף מרופדים, באיכות טובה, במחיר של בערך 85 דולר ומטה? בסגנון של דגם greenbay, שזה אומר בידוד מקור, מגיעים גבוה על השוק, סינטטי, בסגנון של מגף עבודה ופחות נעל טיולים.

iris mom of two

New member
שיחה שהיתה לי לפני כמה ימים

אם איכות חשובה לך, אבל יופי לא, אז חפש דברים של ציידים. מחיר מגוחך, איכות מעולה, רק הכל או כתום או צבעי הסוואה

תודה, אנסה לבדוק

נראה שהקאמיק הם הגבול התחתון של ציוד עם שם ובמחיר לא יקר. מעליהם יש אופציות טובות, אבל לא הכרחיות.
אני לא אפסול מגף רק בגלל צבעי קאמו, אם בגלל זה המחיר יהיה נמוך יותר. צבע כתום אפילו עדיף, משתלב טוב עם הצבע של הקסדה והצ׳יינסאו :)

Boston Guy

New member
אולי כדאי לנסוע לקנדה בבלק פריידי?

אתה לא רחוק מדי מהגבול, ולמרות שקנדה אינה זולה במיוחד - הקומבינצייה של המילים "ציוד חורף" ו"קוויבק" הולכת לא רע... למשל - תבדוק באינטרנט אם יש מבצעים כלשהם בקנאדיאן טייר - יש להם חנויות בשרברוק ובמגוג.

עם הילדים שלנו, אנחנו בקושי יוצאים כולנו לסופר :)

את המגפיים קניתי לפני שעה, באיביי, יד שניה שנראים מציאה, אבל אחכה שיגיעו כדי לוודא.
לגבי קנדה - נראה שהחנות הקרובה נמצאת כשעתיים נסיעה, זה קצת רחוק בשביל קניה נקודתית ובשלב הנוכחי אנחנו לא ממש נהנים מרואד טריפס, אבל אשים את זה בזיכרון. לקראת השנה הבאה לילדים נצטרך הכל מחדש כי הם יחליפו מידות ואם נהיה חכמים מספיק, נקנה להם לקראת האביב את הציוד של השנה הבאה, ונמשיך לפקוח עיניים במכירות חצר מזדמנות או במציאות נקודתיות און ליין.
אני רוצה להאמין שאנחנו די סגורים עם ציוד החורף, אבל מדי פעם נזכרים בעוד משהו...

placid1

New member
הכי משתלם לקנות בסוף העונה בגדים/נעליים

לילדים לשנה הבאה.
טיול לקנדה זה רעיון מעולה, אבל קניות זה לא הפורטה של קנדה ביחס לארהב והייתי מדלגת על קנדיין טייר. חנות די דוחה, ממש לא זולה ובטח שלא בשביל פריטי לבוש.

למעלה