אתרים מומלצים...

אתרים מומלצים...../images/Emo35.gif

חשבנו שנעבור בית לקראת הלידה המתקרבת, אולם בסוף הוחלט לשפץ ולהגדיל את הבית הנוכחי. קצת מאכזב, אך אין דבר. אני רוצה לעשות שינויים בעיקר בצבע הקירות. האם אתם מכירים אתרים שיש בהם תמונות של חדרים מעוצבים שאפשר לקבל מהם השראה
ועוד שאלה...החדר שינה שלנו קטנטן, וצבוע (מהדיירים הקודמים) בצבע כחול/אפור קר ומזעזע. אני שונאת את הצבע, ועכשיו שאני יודעת שאנחנו נשארים, אני מאוד רוצה לשנות אותו. מה יכול להתאים לחדר שינה קטן (הריהוט היחיד הוא שידת תינוק ועריסה בעץ בהיר). הצבעים שאני נוטה אליהם הם גוונים טבעיים וחמים, ואולי בורדו לוילונות. (הצבע האהוב עלי הוא סגול, אך אינני בטוחה שהוא מסתדר עם עיצוב פנים
). איזה צבע לדעתכם יכול לעזור לי ליצור אווירה נעימה בחדר השינה, אך יחד עם זאת לא יגרום לחדר להראות עוד יותר קטן
ד.א. יש לנו תמונה גדולה על הקיר עם הרבה צהוב, ובעלת מסגרת עץ בצבע חום כהה ועשיר (THE KISS klimt).

../images/Emo13.gif

צהוב,בורדו,סגול וכתום אלו צבעים שהולכים טוב בייחד (החדר שלי כזה
) אני מציעה לך את הקיר של התמונה לצבוע בסגול שיותר נוטה לכחול מאשר לאדום, את הקירות לצבוע בצבע כתום בהיר או אפרסק,וילונות בורדו ולקנות מה שנקרא "סטנסלים" שזה שבלונות בעברית ועל הקירות בצבע אפרסק לעשות דוגמאות באותו סגול או בורדו(זה יתן לחדר תחושה של שלמות).

yupy9

New member
בחדר פיצפון

לא מומלץ להשתמש בצבע כהה, כי זה סוגר וחונק. צבעים בהירים לעומת זאת יתנו לחדר תחושה אוורירית וקלילה יותר ויתנו תחושה שיש בו "אוויר לנשימה". בורדו זה צבע כהה ו"כבד", רצוי בחדר אם הוא כזה קטן- לוותר. והצהוב בתמונה-מצויין, את יכולה לשלב כתומים-בהירים, שמנת, ירקרק בהיר...וכן הלאה... (צבעים חמים הם גם יותר שמחים).

עיצובים

תנסי לדפדף בעשרות הירחונים והשבועונים וכמובן בספרי העיצוב שם אינספור דוגמאות לעיצוב חללים. לא הייתי ממליצה להשתמש בצבע בורדו אלא בצבע רך ובהיר יותר במיוחד אם ילון שם תינוק בעתיד הקרוב.

למעלה