אתרים פיקטיבים.

אתרים פיקטיבים.

נרשמתי לאתר דייטלאנד ושם קיבלתי חמש הודעות מבחורות אבל בשביל לראות את ההודעה צריך לרכוש מנוי...
באתר חינמי אחר קיבלתי רק פניה אחת.

מסקנה יש אתרים פיקטיבים .

Annabella1

New member
הכרויות פקטיביות

אם לא תשלם לא תדע.
גברים מוכנים לשלם על מציצה, על דייט, אהבה, הכרות לא.
איזה מין דפוק אתם.
אם אתה סתם מחפש זיונים- בסדר, מובן הרצון לא לשלם.
אם אתה מחפש קשר משמעותי, חוסר הרצון לשלם מראה שאתה פשוט לא רציני.

עlד אחד

New member

תסכול נשי

עlד אחד

New member
אין יותר כיף מלראות את התסכול שלכן יוצא החוצה

נשים ישראליות זה המיץ של הזבל.
בישלתן את הדייסה המסריחה הזאת, עכשיו תאכלו אותה.
ממש פלא גדול שאף אחד לא מוכן להוציא שקל בשביל להכיר כלבות כמוכן

Annabella1

New member
איך אתה יכול לכתוב הודעה כזאת

ולקרוא לי מתוסכלת? כי התסכול לא רק שנשפך ממך, זה לא התסכול, כמו העדר מודעות עצמית בשקל.
יקל עליך לדעת שאני לא יוצאת עם גברים ישראלים בכלל.

עlד אחד

New member
חמודה, את רק מוכיחה את מה שכתבתי

ברור שאני מתוסכל. כאילו, דה. אני גר בארץ פח-זבל הזאת עם נשים חרא.
אם הייתי גר בארץ שבה הנשים הם לא המיץ של הזבל, מן הסתם לא היה בי תסכול.
לא בי ולא באף גבר ישראלי אחר שמחזיק מעצמו ויודע שלא מגיע לו לסבול את החרא הזה שנקרא נשים ישראליות. המצב הטבעי היומיומי שלנו כאן זה תסכול מהמין הנשי.

רק שלנו אין שום בעיה להודות בתסכול שלנו, בניגוד אליכן, כפרה.
וזה כי הרי כולנו יודעים יפה מאוד מי האשם בתסכול של כולם פה, גם של הגברים וגם של הנשים, כי מה לעשות שכמו שאנחנו צריכים אתכן גם אתן מפגרות יקרות בסופו של דבר צריכות אותנו, עכשיו רק נותר לכן לקלוט את זה(ואת בהחלט דוגמה מייצגת בקטע הזה כפי שהוכחת כאן יפה). אבל אפשר גם שלא, אפשר פשוט להמשיך אותו דבר, תמשיכו להיות כלבות מסריחות, עם היחס המנוכר, הבוצ'יות, והאופי האנטיפתי שלכן כאילו גברים זה אויב או כאילו השמש זורחת לכן מהחור של התחת(בזמן שכולנו יודעים שאתן אשכרה הזבל של הזבל שבטוח שהוא זהב. תופעה פשוט בלתי נתפסת. וכל ישראלי שביקר באירופה או אמריקה וראה מה זה נשים נשיות באמת, שמתנהגות כמו נשים אמיתיות ולא כמו גבר עם כוס שנמצא במחזור כל השנה
יודע בול על מה אני מדבר), תמשיכו ככה וכולנו נמשיך להיות מתוסכלים.

עאלק לא יוצאת עם ישראלים. לפי הרושם שאת עושה כאן, אני מניאק אם אפילו תאילנדי יתן לך לגעת בו

Annabella1

New member
יכולתי לעשות קופי פייסט

למה שכתבת ורק להחליף את הנשים בגברים מינוס הקללות כי לא לרמה שלי.
אלא שזה לא יעזור לי בחיים.
אני כותבת לך ברמה מעל לביב השופכין שאתה מפזר כאן. כלומר, אם זה אתה, אז ברור למה אף אחת לא תרצה אותך וברור למה התסכול גובר.
אבל איפושהו אני נוטה להאמין שאתה לא מציג את הפן הזה כשאתה מנסה להכיר מישהי (אם אני טועה אז אתה יותר אידיוט ממה שאתה מאפשר לעצמך להיות). אם עד עכשיו לא היה ברור: אף אישה, לא משנה מאיפה בעולם לא תצא עם שונא נשים עם פה מסריח אלא אם כן יש לה בעיות אישיות מהסוג שמצריך טיפול בחשמל.

עlד אחד

New member
זהו, נשמה שלי, בזה מסתכם המסר שלך? שקללות זה פויה?

וואלה את יכולה להיות אחלה גננת או מורה בכיתה א'

ולשאלתך, אני אכן לא מנבל את הפה על המין הנשי כשאני מפלרטט עם בחורות
(זה תובנה די בסיסית, אחותי. אני עכשיו לגמרי מבין איך קיבלת פה את האדום
)

והאמת שאני גם די נראה פגז(גבוה, בנוי טוב, וחתיך) ויש לי לשון לא רעה,
והרבה חמודות בחוץ מגיבות אלי סבבה(חוץ מאיזה זונה קפוצת-תחת פה ושם, ווינק ווינק
)
כל הנ"ל לא משנה את העובדה שנשים ישראליות זה פח בהשוואה למקבילותיכן בארה"ב ובאירופה. אמת נשארת אמת ללא קשר למקרה הפרטי או למי שמביע אותה.

Annabella1

New member
מיידלע

האמת היא ששום לא ישראלית לא הייתה שמה עליך חצי פס. אבל אני מבינה למה אתה כל כך מתלהב מלא ישראליות, שם קוד לאוקראיניות שמחפשות חתן, וממש לא משנה להן איך הוא נראה, שיהיה גם בן 60 בלי שיניים ומסריח מהפה והכל כדי לקבל אזרחות. אבל תמשיך למכור לנו חו"ל, חו"ל זה מקום גדול מאמי, הרבה יותר גדול מהמרתף בחולון שאתה חי בו ומוכר לנו כאילו שאתה מזיין כל היום באמריקה. יו וויש.

עlד אחד

New member
לא מוכר כלום, בטח לא לפאדיחה כמוך. אדומה בפורום שלא קיים

הירידות שלך מביכות ברמות שעצוב לי בכלל לחשוב אם לענות; "מיידלע", "מרתף"(כן נו, שוק הנדל"ן בארץ הרי משופע בכאלה).
טוב על הבולבול שלי. אני רק עברתי אורח, את נשארת פה, וכנראה גם לעוד הרבה זמן(אם כבר מדברים על מרתף בחולון
)

Annabella1

New member
בתור "אורח" אתה שורץ פה יתר ממני

ותרגום למתקשים, הירידות שלך מביכות ברמות שעצוב לי בכלל לחשוב אם לענות תרגום= את צודקת באבחנות שלך, ואין לי מה להגיד על זה שלא יביך אותי יותר.

עlד אחד

New member
כן, פאדיחה

גם הגולש השני(אליס מרפי) שאת מנסה באובססיביות להעליב(ככל הנראה, באותה מידה של "הצלחה") - גם הוא "שורץ" כאן יותר ממך.

Annabella1

New member
שזה קשור איך?

אה, כן, מנסה להסיט את האש. לא מאד מוצלח.
ואני לא מנסה להעליב אף אחד בניגוד אליך.
יש פשוט משבר מראות בעולם.

Annabella1

New member
בחייאת דינק

ממתי גברים נשואים צריכים אתר? מילא כישלון בנישואים, אפשר להבין, קורה לכולם, אבל כישלון בלנסות לבגוד זו כבר אופרה אחרת.

Ellis Murphy

Well-known member
לא כזה פשטני

אם הייתי רוצה סתם חור אחר הפתרון הזול ביותר והקל ביותר הוא לקחתכמה מאות שקלים וחבילת קונדומים עבים במיוחד לאשת מקצוע בתשלום או שהייתי מתפשר על מישהי שלא מתאימה לי.
אבל אני רוצה מישהי אמנם לקשר שאין לו קיום בעולם האמיתי אבל בכל זאת עם מישהי ברמה ובאיכויות יותר גבוהות...

Annabella1

New member
נו,ומה נדמה לך

מעטים הבוגדים שיסכנו את שלמות החיים שלהם ואת בריאותם הנפשית בשביל עוד זיון. זה לא עניין רציונלי, זה עניין מנטלי.
דווקא בגלל זה ללכת לכל מיני אתרים זו לא התשובה.

למעלה