אתרים שבהם אני יכול לשיים קבצים ל EBOOK ??

ronnyil

New member
אתרים שבהם אני יכול לשיים קבצים ל EBOOK ??

שלום לכם האם מישהו מכיר אתרים בהם אני יכול לשיים קבצים להורדה של EBOOK ? בתודה מראש ירון

הכי טוב...תרכוש דומיין משלך ושטח אחסון

שלא יהיו נפילות וצרות אחרות...המחירים על שרתים בארה"ב צריכים לנוע סביב כמה דולרים ועד עשרות דולרים בודדים לשנה. בארץ המחירים יהיו גבוהים יותר (אבל אולי יהיה נוח יותר), מה גם שאם אתה נכנס לנושא ה-ebooks, אולי כדאי לך בכלל לפתוח אתר שיכיל את כל ה-ebooks עם דפי המכירה ותפתח user באתר paydotcom ודומיו ותנסה להרוויח עוד קצת גם דרך תוכניות שותפים...רע לא יכול לצאת מזה

ronnyil

New member
רועי - נראה אותם מנסים לבטל לי 40 פידבקים

רק נראה אותם
בקצב הזה הם יצטרכו לחכות עוד שנתים עד שאני בתור מוכר יקבל 40 פידבקים (עכשו אני קרוע לגמרי מצחוק והילד שלי מסתכל עלי כמו על משוגע ................) עד שכבר עשתי 4 מכירות - הראשונה לא נתנה , השני יצא גבר והשלוש אחרות כבר עבר 3 שבועות והמשלוח עדין לא הגיע לארה"ב (מעטפה בדואר רשום) שיהיה לכולם לילה טוב ותודה על התשובות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ירון

roeeya

New member
עם איבוקים עשיתי 50 פידבקים של מכירה בשבוע,

ואז זה ביטלו לי אותם :) אם הראשונה לא נתנה תציק לה עד שתתן. בתקופת החגים לוקח המון זמן לדואר להגיע. היה לי משלוח ששלחתי בתחילת נובמבר והגיע רק אחרי חודש. שיהיה בהצלחה

roeeya

New member
2 איבוקים

שלכל אחד 3 דפי מכירה והם פרושים ב2-3 מכירות כל יום. הטריק שעשיתי היה לתת מכיר 0.01 ואז לתת לכל מי שלא זכה SECOND CHANCE OFFER במחירים מצחיקים וככך על כל מכירה אתה עושה 4-5 פידבקים. הבעיה שעלו עלי תוך 5 ימים, שזה מצחיק כי בדיוק אמרתי לעצמי שעכשיו אני מפסיק וכשפתחתי את האתר גיליתי שמחקו לי הכל
מסקנה: לא להתעסק עם איביי ולא להיות ישראלים תחמנים

למעלה