אתרים של הוצאות ספרים

Danial***

New member
אתרים של הוצאות ספרים

בעקבות הקישור לאתר של "עם עובד" שלא עובד שהזכיר לי כמה חיפשתי אתרים של הוצאות לאור בעבריות כדי למצוא בקושי שלוש אתרים (לא כולל כל ההוצאות הקטנות שמוציאות רק ספרי מחשבים או רק ספרי משפט או כלכלה וכאלה), האם מישהו יודע אם יש אתר להוצאות אחרות שהם לא ידיעות אחרונות או בבל או אופוס? אם לא, מישהו יודע למה ההוצאות לאור לא טורחות לבנות להן אתר? הרי דרך אתר הן יוכלו להציג לפני הקהל את הספרים שפורסמו, לדווח על פירסומים לעתיד וגם, דרך האימייל, נוכל ליצור קשר עם ההוצאות בקלות ולפנות אליהם. ונראה לי מאוד חשוב, שהקוראים והקהל הרחב יוכלו לפנות להוצאה לאור בקלות באימייל. נ.ב - בוקנט, בבעלות מודן, הוא לכאורה אתר של מודן - אבל ששלחתי אימייל להוצאה דרך שם התגובה שקיבלתי היתה: אנא התקשר למודן בטלפון ******. זה לא נקרא אתר של הוצאה לאור - למרות שהוא בבעלותה הוא מוכר ספרים מכל ההוצאות ומה שיש בו לא קשור רק להוצאת מודן ואי אפשר ליצור עימם קשר דרכו.

keos

New member
נכון מאוד

גם אני מעוניינת בכתובת של הוצאת אופוס

Danial***

New member
אופוס היא דווקא

אחת מההוצאות במעטות שכן יש להן אתר אינטרנט... http://www.opus.co.il/ הלוואי שלכל ההוצאות היה אתר כמוהה...

אושר מ

New member
אני יודעת שבדיבוק אכן יש קישורים

להרבה הוצאות ספרים. אבל אף פעם לא נכנסתי לשם. אני לא יודעת למה הקישור לדיבוק לא עובד, אני אנסה ממקום אחר. בכל אופן לרוב הוצאות הספרים יש אתר באינטרנט, אני אחפש.

אושר מ

New member
טוב, אז נכנסתי לדיבוק ומה אני מגלה?

שלקחו לי את הקישורים לאתרי הוצאות הספרים. מישהו יודע איך למה כמה?

goolgol

New member
אתר בוקנט

אני קניתי ספר די בזול שם והמשלוח חינם, הגיע מהר

noa_f

New member
הוצאות הספרים הן שבויות של סטימצקי

היום. מה שגם מסביר את הרמה (אולי צריך לומר שקע) של רוב חנויות הספרים שלהם. אני באופן אישי מכירה כמה חנויות סטימצקי שהספרים מונחים בהן לרוחב המדף! שלא לדבר על הידע "הרב" של המוכרים (לרוב ילדים).

אושר מ

New member
סטימצקי זה בכלל פשע כנגד האנושות

או כנגד אוהבי הספרים. אני ממש לא אוהבת את החנויות האלה... למרות שדווקא אצלנו יש מוכרת אחת (מתוך 3) שדווקא יודעת משהו. אבל הבעלים ממש לא נחמדה, ולא כיף לקנות שם.

noa_f

New member
נכון! ולכן לא אקנה ב-ibooks

הם מנסים להשתלט גם על שוק האינטרנט.

אושר מ

New member
אכן כן. והם שולטים כבר על הכל

שוק האינטרנט אבל, נראה לי קצת גדול מידי בשבילם...

למעלה