אתרים שנואים?!

Ey@L

New member
אתרים שנואים?!

רוב העניין בבניית אתרים הוא לדעת איזה אתר לבנות שיהיה מצליח, אחד הדברים שקובעים את הצלחת האתר הוא הנושא שלו. פעם רשמתי כתבה על מה לא לעשות באתר ועל איזה נושאים לא לבנות באתר. וכן כתבה הפוכה שבוע לאחר מכן. חשבתי שאולי הפעם נעשה את זה הפוך. כל אחד מכם, כן גם אתה, ירשום מה האתר הכי שנוא עליו, ואחרי כמה תגובות ניראה מה לא כדאי לעשות באתר. (כמובן שאתרים שנואים לא זוכרים, אבל בכל זאת תנסה למצוא אתר ששניאתם שראיתם באחרונה)

-wizel

New member
האתר של icq!

אתר מפוצץ בשטויות,דחפו הכול באותו עמוד ובקושי אפשר למצוא שם משהו כולה רציתי תגירסא החדשה של אי סי קיו והם נהפגיזו לי תמסך בחרא לא רלוונטי . . ..

meytal14

New member
אני לא אכתוב...

אני לא אכתוב כאן אתרים שנואים, כי אני לא רוצה לפגוע באף אחד, ואני גם לא רוצה שיירמסו אותי....

havlaz

New member
סוסיתא

קודם כל בדרך פירסום האתר הצפת פורמים, אי סי קיו, אי מיילים וכולי.. האתר לוגו ענק למעלה שתופס חצי עמוד, מכביד עליו ונורא מכוער הצעת שירותים לא ידידותיים למשתמש וכולי..

apocaliptic

New member
אתר אחד שעיצבן אותי במיוחד

מממ...אתר ששנאתי זה האתר של ווסטלייף..כן הייתי שם...ו..סתם או שמשהו היה לא פסדר אצלי או שכל הענין באתר הוא לרשום שם תאריך לידה ואי מייל עם תמונה של ווסטלייף וזהו.. מממ...ו..זהו..לא יודעת :) יום טוב

raanan.b

New member
לא משהו ספציפי

אבל כל ילדי הפורטלים שהגיעו לכל חור.מילא אתר שטחי ומשעמם, אבל בכולם יש עיצוב גועלי ואלף אפלטים שתוקעים את הדפדפן.

@poet

New member
הכי שונא את האתר של איי סי קיו

ררררררררררר גועל הנפש הזה תמיד צצץץץ לי ותמיד אין לי כוח להחליף אותו , שהוא לא יהיה בהום פייג שלי

למעלה