אתרים שקשורים לביטלס בבריטניה\סקוטל

אתרים שקשורים לביטלס בבריטניה\סקוטל

נד.. אממ אני נוסעת לבריטניה בקרוב..לדיי הרבה זמן רציתי לשאול מה האתרים שמתקשרים איכשהו לביטלס או מישהו מהם בנפרד..למשל אבי רואוד או פני ליין..אבל אין לי מושג איך להגיע לשם. אם מישהו יוכל לעזור לי אז..תודה מראש:)

טוב... אני לא יודע מקום מדויק

אבל אני יכול לחשוב על עוד אתרים, כמו מועדון הקאברן בליברפול (למרות שזה כבר לא במקום המקורי), יש גם את strawberry fields בליברפול אם אני לא טועה, שזה בית יתומים כזה, יש את בית הקברות בליברפול שקבורה בו אלינור ריגבי, יש את הבית המשוחזר של ג'ון לנון בליברפול, ואם אני אזכר בעוד משהו אני אוסיף אותו. אבל אני לא יודע איך להגיע לשם. יש בטוח מדריכי טיולים/אתרי אינטרנט שיכולים להגיד לך איפה זה.

יש שתי תיאוריות

1. סתם אישה שקבורה בליברפול 2. אני לא זוכר (זאת לא התיאוריה)

קבורה בכנסייה שפול

וג'ון נפגשו לראשונה (מתה ב39') התיאוריה השניה-שהוא פשוט המציא את השם.

Miss CB

New member
אני לא מאמינה

שאף אחד (אלא אם כן פיספסתי ובמקרה זה: מצטערת) לא טרח לציין את אולפני אבי רואד בלונדון. אגב יש גם את הקטע הזה של בריטניה ואנגליה זה לא אותו שטח אז אם זאת הסיבה - אני טיפשה. אבל אם סתם שכחתם, אז לא
איפה זה? שאלה מצוינת. קראתי באינטרטנט על מספר אנשים שהיו שם והם העידו על קושי במציאת המקום, אבל אנ יבטוחה שזה שווה את זה. אם את שם אגב, אל תשכחי להוריד נעליים ולחצות את הרחוב כמו שצריך

abbey road

לא כזה מסובך למצוא,יש underground ממש שני רחובות משם. חוץ מלהצטלם אין ממש מה לעשות שם.

Miss CB

New member
וואלה?

אז כנראה שאנשים שכותבים מאמרים בסגנון באינטרנט הם קצת טיפשים. אבל נו - גם להצטלם זו מזכרת יפה.

זה את אמרת

ולא מצאתי את זה לבד,חברים שלי עזרו לי (פעם ראשונה שהייתי בחו"ל).

Miss CB

New member
אה אז היית שם?

נו רואה, גם אתה לא מצאת לבד. האנשים באינטרטנט היו צריכים להסתדר לבד.

Miss CB

New member
אגב,

אפשר להכנס לשם או משו? לראות את האולפן מבפנים? כי מבחוץ זה אומנם רק ביטלז אבל מבפנים זה ביטלז וזה פינק פלויד וזה עוד כל מיני שמות גדולים שהקליטו שם (פ"פ זה השם היחיד שעלה לי בראש כי היה כתוב "אולפני אבי רואד" בחוברת של הלוואי שהיית כאן)!

tin ker bell

New member
חחח,אני הייתי רק במעבר חצייה...

הייתי שם עם אמא שלי,כשהיא פעם הייתה בלונדון לכמה זמן ובאתי לבקר אותה.. היא גרה שם לחודשיים בדירה זמנית לכמה זמן..

Another Girl

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo18.gifקבלו...

שחקו טניס כג'ון לנון (נגד שייקספיר!)

Another Girl

New member
עוהד=עובד ../images/Emo3.gif

טוב שלא נשמעתי עכשיו כאילו הרדימו לי את הפה לטיפול שיניים...

למעלה