אתרים

Dream on

New member
אתרים

מישהו כאן מכיר אתרים שבהם מלמדים לצייר דמויות קומיקס אבל ממש מהבסיס חיפשתי קצת בפורום וגם בקישורים למעלה ומצאתי אתרים אבל אף אחד מהם לא לימד איך לצייר אשמח אם תעזרו לי

alonbb

New member
ובנוסף לכך

מישהו מכיר אתר בו מלמדים לעשות קריקטורות? רצוי בעיברית אבל אפשר גם באנגלית. לתשובה לשאלתך : קנה את הספר "איך מציירים זבנג". הוא יסביר לך הכל

chatenoire

New member
לא אתר

אבל אחלה ספר, של משה יהלום. אני לא זוכרת את השם המדויק כרגע, אבל בשביל ללמוד קריקטורות הוא לא רע בכלל (מצד שני, קראתי אותו לפני כמה וכמה שנים, אז אולי הסטנדרטים כבר לא מה שהיו).

sharki

New member
"איך מציירים זבנג" לא מסביר איך

לצייר דמויות מהבסיס. הוא מלמד איך ליצור בנאדם מגלילים בצורה הכי פשוטה שיכולה להיות. הספר מסייע קצת בעריכת קומיקס והסיפור שלך, אבל בציור הדמויות עצמן... לא ממש. אני אישית מאוד התאכזבתי מהספר. אז לא מומלץ אם אתה מעוניין בידע איך לצייר דמויות. אבל זה גם תלוי באיזה סגנון אתה מעוניין. אם אתה רוצה לדעת איך לצייר דמויות בנוסח "מארוול" פשוט תזמין ספרים בנושא מהאינטרנט כי אני בספק אם מוכרים כאלה בארץ. אבל מה שאני הכי הייתי ממליץ הוא פשוט לצייר הרבה. קומיקס, ציורים וכל העסק הכרוך בזה. זה משפר הרבה. אני אומר לך מנסיון. אבל הדבר הכי הכי חשוב כשאתה עושה את זה - ס ב ל נ ו ת.

Bazooka Joe

New member
אני לא מאמין בהסברי ציור..

רק בנסיון וכשרון. אתה צריך לבנות דמות שמבליטה את המאפיינים הבולטים של מי שבחרת לצייר, לקבל תמונה בראש שלך ואז לנסות להביא את זה לדף. ככל שתנסה יותר תצליח יותר. נדרשת חשיבה לפני שאתה מצייר (של איך זה הולך להראות), ולהביע את זה בצורה טובה בדף נדרש נסיון וגם כן קצת חשיבה. (אבל זה הקטע היותר קל, ככל שאתה מתקדם) אחריי 6 שנים של ציור קריקטורות לא רעות בכלל (בעיקר של מורים, חברים ופוליטיקאים) זו העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך. בהצלחה.

למעלה