יש לי שאלה למי יש אתרים מגניבקולים של מרי קייט ואשלי
נ נועה הרשקוביץ New member 6/6/02 #4 למיס פרינססה ../images/Emo10.gif אוף אני בדיכי כזה תקשיבי לא בטוח שאני יהיה בצ´ט ביום שבת חברה בין הכי טובות שלי לא ריאתי אותה שנים! היא בפנימיה היא וזרת סוף סוף לשישי שבת ואז אני יראה אותה אבל לא בטוח חולה עליך נועה
למיס פרינססה ../images/Emo10.gif אוף אני בדיכי כזה תקשיבי לא בטוח שאני יהיה בצ´ט ביום שבת חברה בין הכי טובות שלי לא ריאתי אותה שנים! היא בפנימיה היא וזרת סוף סוף לשישי שבת ואז אני יראה אותה אבל לא בטוח חולה עליך נועה
מ מיס פרינססה New member 6/6/02 #5 אוו לא נורא מאמי...נדבר בפעם אחרת או אם את רוצה ולכל אחד אחרררר: תהיו בצ´אט ב-10 כזה בערב היום! נדבר אז... וביינתים עוד תמונהההה
אוו לא נורא מאמי...נדבר בפעם אחרת או אם את רוצה ולכל אחד אחרררר: תהיו בצ´אט ב-10 כזה בערב היום! נדבר אז... וביינתים עוד תמונהההה
נ נועה הרשקוביץ New member 7/6/02 #6 למי פרינססה ../images/Emo10.gif אבל בובה יש לי מחר מגן ואני צריכה לילמוד כל הלילה אוף אבל נדבר על תדיאגי ): אבל לא נורא באמץ אחנו נדבר צו´צה לוב יו בי צו´צה
למי פרינססה ../images/Emo10.gif אבל בובה יש לי מחר מגן ואני צריכה לילמוד כל הלילה אוף אבל נדבר על תדיאגי ): אבל לא נורא באמץ אחנו נדבר צו´צה לוב יו בי צו´צה
M motib4 New member 6/6/02 #3 תשובה לשניכם... ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif בשורה האפורה למעלה שזה כתוב: חברים, מאמרים, סקר וכו´, יש גם קישורים. אתם יכולים להכנס לשם ולבחור קטגורייה (או אתרים מהעולם או אתרים ישראליים), ואז תופיע רשימת אתרים מומלצים.
תשובה לשניכם... ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif בשורה האפורה למעלה שזה כתוב: חברים, מאמרים, סקר וכו´, יש גם קישורים. אתם יכולים להכנס לשם ולבחור קטגורייה (או אתרים מהעולם או אתרים ישראליים), ואז תופיע רשימת אתרים מומלצים.