אתרי דירוג בלוגים- כן? לא? (שחור לבן!)

suki da yo

New member
אתרי דירוג בלוגים- כן? לא? (שחור לבן!)

כרגע היחיד הפעיל שאני יודעת עלי הוא פופולארי. היה את בלוגטל, שנסגר לרגל שיפוצים, ויש את אופיניון, שהוא יותר אתר ביקורות והדירוג מתבסס על הצבעת גולשים ולא על לוגריתם סטטיסטי, ולפיכך פחות מוסמך בעיני. מכירים עוד אתרים? ובכלל, אתם בודקים את הדירוג שלכם? איפה אתם משובצים בדירוג כל הזמנים? והחודש? או שאולי זה ממש לא מעניין אתכם? אתם בכלל סומכים על הלוגריתם של האתר שבאמת יתן דירוג הגיוני או שאתם בטוחים שזה בולשיט? אתם חושבים שזה מועיל? מישהו כאן נכנס לבלוגים דרך הדירוגים האלה? ואם כן, האם אתם נכנסים רק להכי פופולרים או שמחפשים בלוגים גם קצת יותר למטה ברשימה? יש לכם קובית "דרגו אותי באינדקס הבלוגים" אצלכם בבלוג? ספרו לנו מה קורה איתכם ..

נוריתהה

New member
איזה יופי התקדמתי ../images/Emo13.gif

לפני כשבועיים כשגיליתי את הפופולרי הייתי שם מקום 425. (מתןך 97,000) עכשו ראיתי שאני 397 מתוך 104,179 (על הבלוג ספרים ללא ירקות - הדירוג של הבלוג: 397 ) - אין לי מושג איך הם מדרגים (עד לפני שבועיים אפילו לא ידעתי שהם קיימים. ובקשר ל "יש לכם קובית "דרגו אותי באינדקס הבלוגים" אצלכם בבלוג?" מז זה? איך עושים את זה? ראיתי אתל חלק מהבלוגים. אני מבינה שבפופלארי זה אלגוריתם, ובאופיניון אנשים לוחצים? (כלומר משהו דומה ל"אהבתי"?)

suki da yo

New member
כן, אופיניון זה כמו ה"אהבתי"

את נכנסת לשם, מזינה את הפרטים של הבלוג שלך, ואז יש אפשרות להוסיף קוביה בבלוג כדי שילחצו ..

TheWhiteTigris

New member
אין התנגדות לזה.

לדוגמה, הפופולארי שהבנתי שיחסית הוא מקיף ומושקע - לוקח את התפקיד שלו בנייטרליות (לפי טענתו, מבחינתי יש סימן שאלה כי לא ראיתי כיצד הוא אכן מיישם את הנייטרליות, אבל אני בין הבודדים בבלוגספירה שזה מה שחשוב לו...) אבל בעיקרון זה נחמד.

דנטל

New member
לא מענין אותי

ולא יודעת כמה זמן אמין. באופציה של פוסט פופולארי בתוך עמוד הבלוג עצמו, נמצאים אצלי פוסטים די ממוצעים, בעוד יש לי פוסטים אחרים עם אלפי כניסות יותר.

למעלה