אתרי הדרכה לצביעה בפוטושופ

moshikgulst

New member
אתרי הדרכה לצביעה בפוטושופ

שלום לציירי הפורום. הייתי מעוניין שתתנו לי כתובות של אתרים שמסבירים שיטות צביעה בפוטושופ. תודה רבה על שיתוף הפעולה, אתם יודעים שאני מת עליכם :) בהזדמנות זו אראה לכם עבודת קומיקס שלי בצבע שעשיתי לפני מס´ שבועות. אני מצפה שתכסחו לי ת´צורה עם ביקורת. אני יודע שצבע הוא לא הצד החזק שלי . אם רק אפשר אז לא ביקורות בסגנון "אתה מצייר יותר מדי בדיו שחור", כי העבודה היתה במקור אמורה להיות בשחור-לבן. תודה ויום נפלא.

HackMachine

New member
אתר של אחד ממנהלי הפורומים שלנו..

פה ב Graphic Forums. אם אתה נתקל בבעיות אתה גם יכול לשאול פה אצלנו. אתר מעולה! תחפש תחת Tutorials

gewitter

New member
רצחת בדם קר

עדיף שחור לבן. באמת. צבע משהו אחר. כבר לא שמים לב לכל הקווים הקטנים שגורמים לתמונה לרצד(חיובי? שלילי? זה אחלה אפקט), ולוקח הרבה פחות זמן לעבור על כל פאנל(בלתי רצוני) ומפספסים את הדראמה. אבל מושיקגולסט, יש לך עתיד.

HackMachine

New member
לכל ציור..

.. יש את סגנון הצביעה שמתאים לו. משמע לא כל סגנון מתאים לכל ציור. ציור עם הצללה כל כך חזקה כמו מה שעשית פה לא מתאים לשיטת צביעה פשוטה כזאת כמו סתם לזרוק צבע על המסך.אני אישית כבר מצאתי את עצמי צובע בערך ב 4-5 שיטות צביעה שונות.. כל פעם לסגנון ציור אחר. כדאי לחשוב טוב מה אופי הציור ולפי זה לבחור בשיטה שמתאימה לו. שחור לבן היה מתאים פה בהחלט, אך אפשר גם לעשות זאת בצבע. אם אתה מתעקש על צבע, אז אני הייתי מציע משהו יותר חשוך, אולי קצת אוויר ערפילי (מעשן הסיגריות והלחות באוויר). גוונים כחלכלים עם קצת אדום-כתום והרבה לבן יכולים לעשות מראה ממש יפה. אני רואה גם שמאוד הדגשת את ההצללה מהנרות. זה כנראה מראה על מצב שהאור המרכזי מגיע מהנרות. אם כך אז לאור הנרות צריכה להיות השפעה ניכרת על בחירת הצבעים כי נרות נותנות גוון כתום-צהבהב שצריך להתבטא על הדמויות, הקירות והעצמים. תנסה קודם כל לעשות שכבת צבע שרק תתן את הצבעים הכלליים בכל איזור בציור. זה צריך להיות ממש פשטני ושטוח. לפעמים זה עוזר לי במקרה שאני לא בטוח מה שאני רוצה לעשות עם הצביעה. האמת יש אומנות שלמה רק מאחורי בחירת צבעים לסצינה. אני הייתי ממליץ לפתוח ספר קולנוע, אנימציה או צילום שמסביר את הדברים האלה. זה קשה בהתחלה אבל קולטים את העיקרון מאוד מהר ואז השמים הם הגבול
.

moshikgulst

New member
קוראים לי...

מושיק גולסט. עם רווח בין המושיק לגולסט... אבל תודה :)

ykonijn

New member
הערה קטנה

יש לך טעות לוגית בתאורה. כאשר הגבר יושב בבאר האור מימינו, אבל כאשר הוא מפנה פנים שמאלה, צד ימין מוצלל - למרות שמשם מגיע האור !

moshikgulst

New member
תגובה

אני נהנה לשחק עם מקורות האור, זה חלק מהכיף. אני לא מנסה להיות בכלל עקבי בקטע הזה. תנסה את זה מתישהו...

למעלה