אם לא היית ממליץ על עצמך -אני הייתי
ההודעה שלך באמת מעניינת. אני כבר הפסקתי להגיד לאנשים שיפסיקו להתעסק עם אתרי היכרויות ועם בליינדייטים. זה כל כך מוזר לי שאנשים עדיין צריכים את זה עם כל ההיכרויות הטבעיות שיש כאן מתחת לאף במדיה הוירטואלית. אפילו כאן בפורומים אני בטוח שנוצרים קשרים חבריים ורומנטיים יותר טובים ויותר בקלות מאתרי היכרויות. ולמי שלא יודע איך עושים את זה אז הנה שוב המתכון הקבוע: פוגשים מישהו (או מישהי) בפורום, בצ´אט וכו´. יוצרים קשר ראשוני, לפעמים על בסיס מקצועי (למשל, עניני מחשבים, חתולים, אומנויות לחימה, מוזיקה וכו´). לאחר שיחות רבות בטוח שמגיעים לתובנות יותר עמוקות בדבר בן השיח שלנו. אם יש ענין הדדי אז מדברים גם על נושאים אישיים ונפתחים. לוקח שבוע, לוקח חודש ובסוף מדברים בטלפון, שולחים תמונה. כל הרעיון הוא שכאשר שולחים תמונה כבר יש דיעה מגובשת למדי על הבחור/ה שבצד השני. יודעים שהוא חכם, שהוא לא עשיר, שהוא מעניין, שהוא עצוב, שהוא בעל חוש הומור, שיש לו/אין לו ילדים, וכו´. יודעים עליו המון, אחרת זה לא שווה. (אני מודה שיש כאלה שהמשפט הראשון שלהם זה "יש לך תמונה?") הפגישה שתבוא לאחר חודש של שיחות כבר לא תהיה בליינד דייט. בהצלחה דני.