duduunreal
New member
אתרי הכרויות
לפני כמה ימים פרסמתי הודעה שקראת לכל מחפשי הקשר להצטרף
לאתר מסויים וחינמי לחלוטין לצערי ההודעה לא אושרה ולכן אנסה לנסח משהו יותר מעודן בתקווה שהפעם אוכל לחלוק אתכם כמה תובנות
באותה הודעה העליתי טענות קשות על מעשי ההונאה שמבצעים האתרים הגדולים (ולא אפרט כאן שוב)
מה שכן אני רוצה להעלות שאלה רצינית
איך יכול להיות שרוב האנשים מוכנים לשלם לא מעט כסף לאתרי הכרויות כאשר יש אלטרנטיבות חינמיות
הדבר נראה מוזר לאור העובדה שכמעט את כל השירותים שהרשת מציעה התרגלנו לקבל בחינם
מי מכם היה מסכים לשלם היום על פייסבוק או אתר חדשות, מוצלח ככל שיהיה (חוץ מכמה משוגעים שעשו מנוי להארץ )
יש לי תיאוריה שהייתי רוצה לחלוק אתכם
האתרים הגדולים חונקים את הרשת כמעט לא מאפשרים לך להתוודע לאתרים החינמיים
הם משקיעים לא מעט כסף בקידום אתרים ופרסום מסיבי מה שלא מותיר הרבה סיכוי לאתרים החינמים
עד כאן הכל לכאורה בסדר אמנם מרגיז אבל לגיטימי
אבל איפה מתחילה ההונאה האמיתית
כשתחפש בגוגל היכרויות חינם מייד יופיעו האתרים הגדולים למרות שהשימוש בהם הוא לא חינם כלל
בכניס לאתרים יציעו לך לפתוח פרופיל (בחינם) ורק אחרי הליך מייגע יסתבר לך שבעצם אתה לא יכול לעשות באתר כלום
(אלא אם כן תרכוש מנוי כמובן ), מעבר לאתר הבא יניב את אותן תוצאות עד שדי מהר ימאס לך ואז או שתשלם
או שתוותר
התוצאה היא שהאתרים החינמיים סובלים מבעיה חמורה של היצע דל מאוד
גם מי שנכנס מבין שאין הרבה מה לראות שם האתרים ממשיכים לדשדש ואתם משמיכים לשלם
אני המלצתי לכל מי שרוצה לשנות את המצב להצטרף לאתר חינמי (יש אתר מסויים שיש לו פוטנציאל משמעותי אבל כנראה שמדיניות הפורום אוסרת לפרסם אותו ) גם אם במקביל הוא מחזיק מנוי באתר אחר
השינוי לא יבוא במכה אחת אבל ברגע שהעניין יצבור תאוצה אפשר לשנות את המצב ממש מהיסוד , אם כמה מאות אנשים יחליטו בבת אחת להצטרף לאתר כזה אז תוך זמן קצר יצטרפו אליהם עוד כמה אלפים (שיתרשמו מאתר חינמי עם מספר חברים מכובד )
קדימה חברים
יש מעט מאוד נושאים שבהם יש לנו יכולת השפעה משמעותית כמו כאן
נצלו אותה
לפני כמה ימים פרסמתי הודעה שקראת לכל מחפשי הקשר להצטרף
לאתר מסויים וחינמי לחלוטין לצערי ההודעה לא אושרה ולכן אנסה לנסח משהו יותר מעודן בתקווה שהפעם אוכל לחלוק אתכם כמה תובנות
באותה הודעה העליתי טענות קשות על מעשי ההונאה שמבצעים האתרים הגדולים (ולא אפרט כאן שוב)
מה שכן אני רוצה להעלות שאלה רצינית
איך יכול להיות שרוב האנשים מוכנים לשלם לא מעט כסף לאתרי הכרויות כאשר יש אלטרנטיבות חינמיות
הדבר נראה מוזר לאור העובדה שכמעט את כל השירותים שהרשת מציעה התרגלנו לקבל בחינם
מי מכם היה מסכים לשלם היום על פייסבוק או אתר חדשות, מוצלח ככל שיהיה (חוץ מכמה משוגעים שעשו מנוי להארץ )
יש לי תיאוריה שהייתי רוצה לחלוק אתכם
האתרים הגדולים חונקים את הרשת כמעט לא מאפשרים לך להתוודע לאתרים החינמיים
הם משקיעים לא מעט כסף בקידום אתרים ופרסום מסיבי מה שלא מותיר הרבה סיכוי לאתרים החינמים
עד כאן הכל לכאורה בסדר אמנם מרגיז אבל לגיטימי
אבל איפה מתחילה ההונאה האמיתית
כשתחפש בגוגל היכרויות חינם מייד יופיעו האתרים הגדולים למרות שהשימוש בהם הוא לא חינם כלל
בכניס לאתרים יציעו לך לפתוח פרופיל (בחינם) ורק אחרי הליך מייגע יסתבר לך שבעצם אתה לא יכול לעשות באתר כלום
(אלא אם כן תרכוש מנוי כמובן ), מעבר לאתר הבא יניב את אותן תוצאות עד שדי מהר ימאס לך ואז או שתשלם
או שתוותר
התוצאה היא שהאתרים החינמיים סובלים מבעיה חמורה של היצע דל מאוד
גם מי שנכנס מבין שאין הרבה מה לראות שם האתרים ממשיכים לדשדש ואתם משמיכים לשלם
אני המלצתי לכל מי שרוצה לשנות את המצב להצטרף לאתר חינמי (יש אתר מסויים שיש לו פוטנציאל משמעותי אבל כנראה שמדיניות הפורום אוסרת לפרסם אותו ) גם אם במקביל הוא מחזיק מנוי באתר אחר
השינוי לא יבוא במכה אחת אבל ברגע שהעניין יצבור תאוצה אפשר לשנות את המצב ממש מהיסוד , אם כמה מאות אנשים יחליטו בבת אחת להצטרף לאתר כזה אז תוך זמן קצר יצטרפו אליהם עוד כמה אלפים (שיתרשמו מאתר חינמי עם מספר חברים מכובד )
קדימה חברים
יש מעט מאוד נושאים שבהם יש לנו יכולת השפעה משמעותית כמו כאן
נצלו אותה