אתרי הכרויות

duduunreal

New member
אתרי הכרויות

לפני כמה ימים פרסמתי הודעה שקראת לכל מחפשי הקשר להצטרף
לאתר מסויים וחינמי לחלוטין לצערי ההודעה לא אושרה ולכן אנסה לנסח משהו יותר מעודן בתקווה שהפעם אוכל לחלוק אתכם כמה תובנות
באותה הודעה העליתי טענות קשות על מעשי ההונאה שמבצעים האתרים הגדולים (ולא אפרט כאן שוב)
מה שכן אני רוצה להעלות שאלה רצינית
איך יכול להיות שרוב האנשים מוכנים לשלם לא מעט כסף לאתרי הכרויות כאשר יש אלטרנטיבות חינמיות
הדבר נראה מוזר לאור העובדה שכמעט את כל השירותים שהרשת מציעה התרגלנו לקבל בחינם
מי מכם היה מסכים לשלם היום על פייסבוק או אתר חדשות, מוצלח ככל שיהיה (חוץ מכמה משוגעים שעשו מנוי להארץ )
יש לי תיאוריה שהייתי רוצה לחלוק אתכם
האתרים הגדולים חונקים את הרשת כמעט לא מאפשרים לך להתוודע לאתרים החינמיים
הם משקיעים לא מעט כסף בקידום אתרים ופרסום מסיבי מה שלא מותיר הרבה סיכוי לאתרים החינמים
עד כאן הכל לכאורה בסדר אמנם מרגיז אבל לגיטימי
אבל איפה מתחילה ההונאה האמיתית
כשתחפש בגוגל היכרויות חינם מייד יופיעו האתרים הגדולים למרות שהשימוש בהם הוא לא חינם כלל
בכניס לאתרים יציעו לך לפתוח פרופיל (בחינם) ורק אחרי הליך מייגע יסתבר לך שבעצם אתה לא יכול לעשות באתר כלום
(אלא אם כן תרכוש מנוי כמובן ), מעבר לאתר הבא יניב את אותן תוצאות עד שדי מהר ימאס לך ואז או שתשלם
או שתוותר
התוצאה היא שהאתרים החינמיים סובלים מבעיה חמורה של היצע דל מאוד
גם מי שנכנס מבין שאין הרבה מה לראות שם האתרים ממשיכים לדשדש ואתם משמיכים לשלם
אני המלצתי לכל מי שרוצה לשנות את המצב להצטרף לאתר חינמי (יש אתר מסויים שיש לו פוטנציאל משמעותי אבל כנראה שמדיניות הפורום אוסרת לפרסם אותו ) גם אם במקביל הוא מחזיק מנוי באתר אחר
השינוי לא יבוא במכה אחת אבל ברגע שהעניין יצבור תאוצה אפשר לשנות את המצב ממש מהיסוד , אם כמה מאות אנשים יחליטו בבת אחת להצטרף לאתר כזה אז תוך זמן קצר יצטרפו אליהם עוד כמה אלפים (שיתרשמו מאתר חינמי עם מספר חברים מכובד )
קדימה חברים
יש מעט מאוד נושאים שבהם יש לנו יכולת השפעה משמעותית כמו כאן
נצלו אותה

FineSilverMan

New member
מהניסיון שלי

אתרים חינמיים הם לרוב מכוערים יותר -- לאתרים בתשלום יש כסף לשלם למתכנתים...
&nbsp
השילוב הנכון הוא חצי בתשלום כמו okcupid -- יש קהילה לא קטנה של אמריקנים ואחרים שמשלמים על השירותים הנוספים (מנוי פרמיום) וכך האתר יכול להחזיק צוות רציני יותר מאתר חינמי.
&nbsp
אומנם כפי שתמיד אמרתי: זה לא משנה היכן מכירים, אם באתר חינמי, בתשלום, או במציאות, זה משנה את מי מכירים, האם יש התאמה...
&nbsp
בנוסף, הקשרים הקצת יותר ארוכים שהיו לי היו מאתרים חינמיים, מכאן, מהפייסבוק ומ-okcupid.
אבל כן שמעתי על זוגות שהתחתנו לאחר שהכירו ב-Jdate ואילו אני לא התחתנתי עדיין...
(וגם על כאלו שהתחתנו לאחר שהכירו ב-okcupid או בתפוז)
כך שיש מקרים לכאן או לכאן.
&nbsp
זה שאחד מנוי לאתר בתשלום, לא אומר שהוא לא יכול להיות מנוי גם לאתר חינמי...
כך שאין מצב שהאתרים בתשלום חונקים אתרים אחרים, גם אם יש להם תקציב פרסום...
&nbsp

duduunreal

New member
לא הבנת

כשאמרתי שהם חונקים התכוונתי שהם משתלטים על
העמדים הראשונים בגוגל ולא מאפשרים חשיפה (רוב האנשים לא בודקים מעבר לעמוד השני) לאתרים החינמיים
לגבי איכות הממשק אין מה לעשות צריך להתפשר לדעתי זהו מחיר זעום , למי אכפת שהם פחות יפים בשביל זה לשלם ?
מה שיותר חשוב זה ההיצע ומנוע החיפש של האתר
כפי שאמרת באמת אין סיבה שמי שמחזיק מנוי באתר אחד לא יפתח במקביל חשבון גם באתר חינמי אחר
בפועל זה פשוט לא קורה וכמות החברים באתרים בתשלום גדולה בהרבה ואת זה אפשר לשנות
לגבי OKCUPID אתה לגמרי צודק לדעתי זאת האופציה הטובה ביותר כרגע (ועליו באמת רציתי להמליץ )
לסיום מעולם לא אמרתי שאי אפשר להכיר באתרים מסוג מסויים
פשוט העליתי את השאלה אם אפשר לקבל משהו החינם למה לשלם ?

FineSilverMan

New member
לא ממש

http://lmgtfy.com/?q=אתר+הכרויות+חינם
&nbsp
אני רואה נשים בכמה אתרים... ויש שבוחרות באתר מסויים.
&nbsp
באתרים בתשלום יש סיכוי לא רע שמדובר בפרופיל מזוייף של האתר -- להראות כאילו יש מועמדות רבות...
יש אתרים בתשלום שאף שולחים הודעות בשם הפרופילים המזוייפים לחברים שלא משלמים כדי שישלמו...
&nbsp
יש אנשים שמצטרפים לאתר בתשלום, זה לא עובד להם ואז מתחילים לחפש אלטרנטיבות.
&nbsp
אני לא הולך להקים קמפיין פרסומי לאתרים חינמיים...
&nbsp

תעבור לתל אביב

וישר יהיו לך יותר בחורות בתוצאות חיפוש, וברצינות יתרה בנוגע לאתרים חינמיים ובתשלום-
תגיד מה אתה עושה עם הארנק בדייט ראשון?

duduunreal

New member
מחביא את הארנק

את הארנק בדייט הראשון (או בדייטים בכלל) אני שוכח בבית
לא סתם , משלם כמו גדול אבל יש הבדל אין מסעדות
או בתי קפה שמגישים אוכל בחינם וכשיהיו כאלה אני מבטיח להפסיק לשלם
לגבי תל אביב אין סיכוי , אני לא עד כדי כך נואש

למעלה