אתרי פוקר שמקבלים כרטיסי אשראי ישראלים

asaforsha

New member
אתרי פוקר שמקבלים כרטיסי אשראי ישראלים

איזה אתר מכבד כרטיסי אשראי ישראלים ? האם קיים אתר שכזה חוץ מפולטילט , אתר לא הוגן לדעתי , ?

Cosmic Trigger

New member
אין.

עד כמה שאני יודע פוקר סטארס הוא האתר האחר היחיד שמתעסק עם ישראלים, אבל להפקיד לשם זה בעיה.

BOB SPONGE1

New member
אני מסכים עם ASAFORSHA

פולטילט אתר לא הוגן , יש מצבים שפשוט לא הגיוניים מבחינה סטטיסטית וקרים יותר מפעם אחת . לדוגמה : אני עם פול האוס אס וקווין ולשחקן שממולי יש פוקט אס . צבע מלך מלכה , ולשני נאטס + ג'יק . הקיצר מצבים נדירים שיכולים לקרות אבל לא בתדירות כ"כ גבוהה כמו שנתקלתי בה בפולטילט .

shaywh

New member
ואתה יכול להוכיח את זה סטטיסטית או שזאת תחושה

סטטיסטית שלך? כי אישית עוד לא ראיתי מישהו שגם מבין בסטטיסטיקה וגם טוען שפול טילט מרמים. ראיתי או זה או זה. גם לא ראיתי מישהו שיכול להסביר מה האינטרס שלהם בלרמות.

BOB SPONGE1

New member
אתה רציני בשאלה שלך ?!

" מה האינטרס שלהם בלרמות ? " אם אתה עדיין לא מצליח לענות בעצמך על השאלה הזאת , אז עזוב רד מזה .

napox

New member
יש להם אינטרס גדול לא לרמות

אתרים כמו Full Tilt או Poker Stars עושים כל כך הרבה מיליונים מ rake שאין להם סיבה לרמות. יש להם המון סיבות לשמור על אמינות גבוהה כדי להשאיר אנשים אצלם. האויב הגדול במשחקי cash של micro/low הוא ה rake שמבחינת אחוזים הוא ענקי וזה מקור הכנסה קבוע לאתרים בניגוד גמור למספר הכנסות קטן מרמאות כפי שאתה טוען.

shaywh

New member
כן, אני רציני

אני מסתכל על מקורות ההכנסה שלהם ועל מה הם מתבססים ואני לא מבין איך זה תורם לאינטרסים שלהם בטוח הארוך, במיוחד בתחרות הקיימת. וזאת חשיבה שהם בהחלט מסוגלים לה.

BOB SPONGE1

New member
כמובן שזה לא תורם לאינטרסים שלהם לטווח הארוך

וכמובן שהם גם לא יצהירו על זה , פשוט מאוד זוהי הרגשתי ואני בטוח שיש עוד כמה שחקנים שחושבים כמוני . לפעמים נראה שיש שהשחקן מולי הוא וירטואלי ( וזוהי הרמאות שעליה אני מדבר ) . ככה למעשה הם ירוויחו בנוסף ל RAKE גם את כל ה BEAT .

Cosmic Trigger

New member
שתהיו לי בריאים עם ההרגשות שלכם...

בו אני הסביר לך למה זה פשוט לא משתלם לפול טילט לעשות את זה. נתעלם לרגע מהעובדה שאם משהו כזה יתגלה פול טילט יטבעו בתוך ים של תביעות וזה יהיה סקנדל כמוהו לא נראה מאז מוניקה לוינסקי. נתעלם לרגע מהעובדה שפול טילט פשוט לא צריכים את החמש דולר המסכנים שאתה משחק עליהם. אתה לא חושב שאם זה באמת היה כך זה היה מבריח את כול השחקנים מהאתר? כול פעם שאתה חוטף בד ביט זה מגדיל את הסיכוי שתפרוש מהאתר או מפוקר בכלל. למה שם יוותרו על חודשים אם לא שנים של רייק פוטנציאלי כדי לזכות בגרושים שלך?

Shpirer84

New member
להיות שחקן טוב

זה אומר גם להתקפל כשצריך אפילו אם יש לך יד חזקה... ולא להיכנס בכל מחיר בגלל שיש לך סט או צבע ואז אם יש יד יותר חזקה משלך אז זה בטח קונספירציה של פולטילט....נו באמת.....

דווקא באמת יש משהו במה שהוא אומר

אני משחק די הרבה זמן, ואני די רווחתי. קוראים לי שם MRALON ותוכל לראות שמתחלת השנה הרווחתי 900$. בגלל שאני משחק לא מעט, אני די רגיש לסטטסטיקות, ובפול טילט יש תחושה שמשהו לא עובד טוב. וככל הנראה גם הם מבינים את זה, מאחר ויש להם איסור גורף משמעותי על כריית נתונים. בתנאים הכלליים. האיסור הזה תמוהה שכן כריית נתונים במערכות אחרות לא אסורות. לפחות לא מתנאים כלליים אחרים שראיתי. עוד בעיה בפול טילט, היא שנראה שיש נקיון של הקופה הקטנה בטורנירים, אולי להקלת המערכת, בהמון מקרים בה לקופה הקטנה יש עדיפות סטטסטית בפרפלופ היא מפסידה. למשל אדם עם 1000 בקופה נכנס עם AK הוא מפסיד בתדירות מאוד גבוה לאדם שנכנס עם 72. זו דעתי. בלי העלבות בלי רגישויות ולמרות שאני מרוויח שם, משהו לא מרגיש טוב.

אין כזה דבר - "לא הגיוני מבחינה סטטיסטית".

אחרי שראיתי רביעיית אסים מול רויאל פלאש במשחק חי. אני משוכנע שכל דבר יכול להיות, ובגלל שמשחקים הרבה יותר ידיים לשעה באינטרנט מאשר במשחק חי - הדברים האלה קורים בתדירות הרבה יותר גבוהה...

shaywh

New member
carbon גם מקבלים ישראלים, לא יודע לגבי

הפקדה ישירה בכרטיס אשראי ישראלי. אפשר דרך קליק2פיי שמקבלים כרטיסים ישראליים (בינ"ל כמובן)

asaforsha

New member
carbon גם לא מקבלים ישראלים !!!!

אם כך , פולטילט הוא מונופול בשוק הישראלי ....

shaywh

New member
למה לא מקבלים? יש לי חשבון שם

וסטארס גם מקבלים ישראלים.

asaforsha

New member
איך אתה מפקיד כסף ...

ב CARBON ברגע שהכנסתי כרטיס אשראי ישראלי , הוא שלח לי התראה .., אשמח להכוונה .

shaywh

New member
דרך click2pay בכל מקרה צריך כרטיס אשראי

בינלאומי, לא כל כרטיס ישראלי. זה נכון לכל הזמנה באינטרנט שהיא לא מהארץ. הפקדתי 25$, כרגע אני יושב על 40. הרמה שם יותר נמוכה מפול טילט (אתר יותר קטן ותוכנה פחות טובה=שחקנים פחות טובים) אבל צריך לזרום עם הסגנון של המשחק שם. חוץ מזה שיש משחקי (יותר משחק מאשר משחקי האמת, גם הוא לא תמיד פעיל) דרואו עם ג'וקר ותמיד רציתי לשחק פוקר עם ג'וקר...

יוהדיקו

New member
יש הרבה מצבים לא נתפסים בהיגיון בFTP!!!!

אני לא יכול להגיד שהם מרמים אבל קשה המציאות נראת שמצבים כאלה לדוגמה קורים... אז הינה משהו חם מהתנור: UDG מקפיץ ל120 ציפים (פי 4) MP עונה לו ואני עם פוקט KK על הBU מעלה ל600 ציפים בלינדים יוצאים UDG יוצא MP עונה פלופ Q63 MP צ'אק אני מהמר 1100 3/4 POT MP אול אין 1/2 שנשאר MP מחזיק פוקטT טרן 8 כבר 95.5% לי.............. ריבר.......... ................... ....................... T בודד ומסריח שזורק אותי מהדובאל דוס כל השבוע אני מחכה לטורניר ופתאום רואה מסך שחור! דוגמה נוספת: PLO אני יושב BB עם סט 4 ועוד משהו UDG מקפיץ עם אסים ועוד משהו 4 עונים פלופ 242 אני צאק UDG באט 4.5$ שניים יוצאים אני דוחף ל 20$ הוא מעלה ל 60$ כל מה שיש לי על השולחן אני עונה ואז נפתח טרן A שבועט בי כמו איציק זוהר בימיו היפים עם הרעמה על הראש אני מקבל סחרחורת מהמכה ורואה איך בכמה ידיים הלך לעולמו 30% מBR!!!!!

Cosmic Trigger

New member
אם אתה

משחק עם 30% מהבנקרול על השולחן בPLO גם אם האתר ירמה לטובתך אתה תתרושש.

למעלה