אתרי תוכן תומכי עברית

roibachar

New member
אתרי תוכן תומכי עברית

שלום לכולם רציתי לדעת עם יש עו אתרי תוכן כמו ואללה ו AVENT GO שתומכים בעברית כי גם עם העברית הלוגית אני רואה הפוך כמו כן האם יש ל POCKET PC תוכנה כמו כל בו של פאלם כמו תמיד תודה מראש...

mikeoreli

New member
אתרים נוספים

א. אם העברית יוצאת לך הפוך באתר של וואלה והתקנת את העברית הלוגית של PDAC או את העברית החדשה של אירון אז יש לך בעיה. ב. אתר AVANTGO לא תומך בעברית כי הוא לא כתוב בעברית. ג. יש אתרים נוספים בעברית בפורמט המתאים. 1. אתר של פוקט פיסי פריק, שניתן לסנכרון דרך המזינגו, או דרך הגדרת ערוץ בavantgo. כהס לאתר של מזינגו בכתובת www.mazingo.net 2. אתר של "פוקט" יש הדרכה באתר כיצד להגדיר את הערוץ לסינכרון דרך הavantgo. זה הכל, יתכן שיש עוד אבל הם לא מפורסמים.

roibachar

New member
אני מדבר ב OFF LINE

התקנתי את העברית הלוגית של PDAC והרגע הורדתי את העדכון אני מבין שאתה מצליח לקרוא ?! אני מדבר ב OFF LINE

mikeoreli

New member
גם אני

א. אני חושב שיש לך בעיה עם העברית במכשיר כי כל מי שהתקין את העברית הלוגית של PDAC הצליח לראות כל אתר אינטרנט בעברית ישרה ולא הפוכה וללא ג'יבריש, למעשה זה אחד השיפורים החזקים והמשמעותיים שלהם. ב. המשמעות של סינכרון דרך הavantgo והmazingo היא סינכרון כדי לצפות באתר במצב off-line ,אחרת, אם יש לך את האפשרות-הסבלנות והממון, אתה יכול לגלוש ישירות דרך המכשיר במצב on-line. בתגובה הקודמת נתתי לך כלים כדי לגרום לאתרים שאני מכיר בעברית להסתנכרן למכשירך כדי לצפות בהם במצב off-line. אני מציע שתקרא את התשוב שוב, ואם לא תבין תשאל יותר ספציפית. מקווה שעזרתי.

roibachar

New member
קודם כל תודה אבל...

פעלתי לפי המלצתך וסנכרנתי דרך mazingo הוספתי את האתר פוקט פריק ואני רואה את הכל מושלם הבעיה שיש לי דרך ה AVANT GO היא כדלכמן : במקום לראות : "עברית שפה יפה ." אני רואה : " יפה שפה עברית ". בכל מקרה עזרת לי מאוד תודה.

roibachar

New member
טוב מסתבר שאני לא היחיד..פורום פריק

Re: איזה כתובת ערוץ אני מכניס ב-AVANTGO ע"מ לראות « תגובה #9 ב: 10.04.03 ב 12:20:03 » ציטוט עדכון -------------------------------------------------------------------------------- למה שאני מסנכרן את וואלה יוצא שהמשפטים נכתבים מהסוף להתחלה יש לזה פתרון Logged paranet פריק גם לי היה פאלם m515... הודעות: 38 Re: איזה כתובת ערוץ אני מכניס ב-AVANTGO ע"מ לראות « תגובה #10 ב: 10.04.03 ב 15:07:29 » ציטוט עדכון -------------------------------------------------------------------------------- גם אצלי זה ככה.... Logged mikkog כמעט פריק אין מילים הודעות: 17 כנ"ל « תגובה #11 ב: 10.04.03 ב 17:57:14 » ציטוט עדכון -------------------------------------------------------------------------------- גם אצלי זה ככה. שלחתי להם אתמול דוא"ל על זה ועדיין לא קבלתי מהם תשובה. דרך אגב, בדקתי את זה באינטרנט אקספלורר בPC וגם שם זה מופיע ככה, כך שהתיקון היחיד שאפשר לעשות הוא שוואלה יכתבו נורמלי, מימין לשמאל. בינתיים כבר התרגלתי, אבל עדיין אם אפשר לשפר, אז שישפרו.

mikeoreli

New member
הבהרה

רק כדי להבהיר, באתר של מיקרוסופט ותפוז אני מוכר כ mikeoreli באתר של וואלה ופריק אני מוכר כ mikkog. אז כמו שכתבתי בפורום הפריק,הבעיה היא אצל וואלה. דרך אגב, הם עדיין לא חזרו אלי :( למרות זאת עדיין אפשר לקרוא.

למעלה