אתרי תחנות בארץ

fireman

New member
אתרי תחנות בארץ

לצערי קיימים רק 4 כאלו וחבל מאוד....התחנות המפעילות אתרים הם באר שבע (שאני מנהל) איילון (גיא מנשרוב) נתניה (ולדי) ואילת (פיני וייזגן) כל ארבעת האתרים יפים ומעניינים מאוד וניתן למצוא את הכתובות בעמוד הקישורים של הפורום ובאמת אני ממליץ לבקר בכולם. ברצוני לדעת אם אולי יש עוד תחנה שיש לה אתר רציני שעובד ומתעדכן, כזה אתר שלא נראה אותו דבר כבר 4 שנים אלא אתר שעומד מאחריו מישהו, תעדכנו אותי ואני יוסיף גם אותו לרשימה. אם יש לכם רצון לפתוח אתר ויש לכם מידע מוכן או אפילו אתר מוכן (כמו לתל אביב) שמחכה שמישהו יעלה אותו לרשת אני אשמח לעזור....יש לי אפשרות לאחסן אתרים בלי שום בעיה וללא עלות, באמת שאני אשמח. כמובן שפותחי האתר יצטרכו לכך אישור מהתחנה, ארבעת האתרים הקיימים לא נפתחו סתם ככה ועומד מאחריהם פיקוח ואישור...לגבי האתר של באר שבע, כל המידע עבר דרך קצין המצבעים של האיגוד ודרך סגן מפקד השירות והכל נעשה באישור. אם מישהו כבר עובד על אתר וצריך עזרה או סיוע אני בטוח שכל אחד ממנהלי האתרים וגם אני ישמחו לתת עצות וטיפים ולעזור ככל שיוכלו. בקשה שלי משאר מנהלי האתרים להכניס את פורום כבאות ומניעת דליקות כפורום מרכזי אליו מפנים כל אתרי כיבוי האש (גיא אתה הבטחת לי אז אני לא שכחתי) אז בבקשה מכם, לחצן פורום המקושר לכאן. לשאר חברי הפורום ביקשתי כבר כמה פעמים להביא לידיעת התחנות השכנות על קיומו של הפורום, אתמול הייתי בתחנות תל אביב רמת גן וגבעתים והשארתי מזכר ללוח המודעות המזמין את הכבאים וצופי האש לפורום, באותן תחנות תוכלו לראות את המזכר בלוחות המודעות אני אשמח אם תעשו כמו שעשה ליאור טהרני מתל אביב שצילם את המזכרים ושלח אותם לתחנות המשנה של תל אביב אני אשמח אם תצלמו או תפקססו את המזכר לתחנות הכיבוי בארץ אני אצרף כאן את המזכר שעשיתי....אם אתם יכולים תדפיסו אותו ותתלו אותו בלוח המודעות של התחנה, אני אשמח מאוד!

נועה פת

New member
אתר נוסף../images/Emo41.gif

לידיעתך, ערן, ולכולם- ישנו אתר נוסף שכתובתו: www.firenews.co.il ומופעל ע"י אלירן צרויה מכיבוי פ"ת. האתר אמנם לא לגמרי מעובד ומעודכן אבל אל דאגה, אני אישית אדאג ללחוץ על אלירן שימשיך לעבוד עליו!...

fireman

New member
תודה נועה

אפשר לסמוך עליך שתדפיסי את המזכר שלי ותתלי אותו בתחנה בחדרה?

נועה פת

New member
אין בעיה, אבל...

אני לא מחדרה!!! אני מפ"ת! (זה אפילו חלק מהשם שלי...)

fireman

New member
נועה אני מצטער יקירתי

היפיפיות של פ"ת גרמו לי להתבלבל

DJNYC

New member
לינק מקוצר...

אולי כדאי שתשנה את הלינק למשהו יותר קצר שקל יהיה לזכור או לכתוב.. כמו: http://www.tapuz.co.il/forum.asp?id=324

DJNYC

New member
שכח מה שכתבתי..

חשבתי שראיתי http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/forumpage.asp?id=324 טעות שלי..

למעלה