אתרי תיירות באזורים כפריים.

אתרי תיירות באזורים כפריים.

אני מחפש אתר תיירותי לנופש (פנסיון) באזור כפרי, בסביבה של גבעות ויערות. מקום בו עדיין אפשר למצוא גם יותר מחנות מכולת אחת, כספומת, טלפון ציבורי, ומבחר מסעדות. באתרי התיירות באינטרנט, מצאתי מבחר דל, ורמה מאכזבת. יש למישהו ניסיון אחר, אולי "ידע אישי"?

טומי*

New member
מצאתי כאן איזה אתר שעל פניו.......

נראה ממש ידידותי למשתמש. טוב לראותך כאן סבא יעקוב

reuven4u

New member
כפרים הם המקומות הכי מגניבים

בהונגריה- במיוחר בעונות האלו, אבל בענייני מסעדות, כספומטים הם קצת מפגרים. אז כדאי לך להתפשר... או ללכת לכפרים עמוסי תיירים, שהם בעצם מוזאון ולא כפר, כמו szentendre וחבריו

הדוציקם

New member
טיולים באזור כפרי בהונגריה

יש שני אזורים כאלה שאני מכירה 1סובוסלו ליד דברצןבאזור כפרי אך יש בתי מלון או צימרים בכל הרמות 2 יש באזור מישקולץ זה קצת אזור יותר הררי ובשני המקומות יש מרחצאות ברמה

תודה למגיבים, ועוד בנושא

ישנו אתר תיירותי מרשים בשם: WWW.ribizli.hu , VENDEGVARO.HU שניהם אתרים טובים. חסרים לי אתרים של עיירות קטנות משופעי פנסיונים, כפי שיש בצ'כיה. אבל כנראה הרמה התיירותית שונה, או רק רמת התפוצה של האינטרנט בהקשר התיירותי נמוכה. בקשר ל:MISKOLC אכן סביבה הררית יפה, אבל העיר עצמה בת 200,000 תושבים, עם אופי מאוד תעשייתי. בעיירה הקטנה TOKAJ רק 4000 תושבים, אבל מתוך חמשת מקומות הלינה המוצעים, ארבעה הם ברמה של כוכב אחד. ההצע באמת מצומצם. קיויתי להעזר בכם, בידע קיים על בסיס של "ידע אישי". אני ממתין ומטדה מראש על כל עזרה.

למעלה