אתר איגוד האינטרנט הישראלי

Brendan

New member
מה מצב הנכים העולים בארץ?

כיצד הם משתלבים בחברה הישראלית ועד כמה הם שותפים למאב הנכים? כתבה מאת: לילי גלילי אתר החדשות של עיתון הארץ. קישור לכתבה כאן

מרים ק

New member
תודה לעתון הארץ על הכתבה

אני מייצגת עולים נכים במטה המאבק,ודוברת רוסית,מצבם של חלקם כאלה שאין להם משפחות תומכות גרוע מאד.נכה מקבל לשכר דירה לחודש 650 שח,את כל הקבה הוא משלים כל חודש ממה יתקיים,הצרכים שלו כמו שלנו ויותר,אני מכירה נכים שחושבים על הורדת מיים בשירותים,בלי חימום וטלויזיה,לחם אחד לכל השבוע, ליוויתי אותם והשתתפתי בדיונים במשד הקליטה אין התיחסות רצינית מוכר אין כסף. משתדלת לעזור כמה שאפשר ותאמינו לי יש להם קושי רב,לא מכירים בעיקר איך להיתמודד בועדות,איזה זכיות יש להם. בשבת בשעה 14 בערוץ 10 תוכבית על עולים נכים.בהשתתפות נציג מ,קליטה נציגת ב,לאומי נציגת עמותה מהצפון ואני שיצגתי את מטה המאבק וכלל הנכים, חבל שהיה מעט זמן,לקח לנו שעתיים להגיע בתוך האולפן לאולפן ההקלטה ברור למה ,האלפן המותאם היה תפוס ואילו לאולפן האחר היו מדרגות רבות, כך עושים תוכניתבטלויזיה על ולעולים נכים.

tipid

New member
תודה על העידכון!

ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

Brendan

New member
מה הילדים אשמים...

ההורים שלהם משלמים מיסים וארנונה כמו כולם אך לילדים הנכים שלהם יש בעיה להגיע לבית הספר המיוחד בשל מחסום צבאי. כתבה: עמירה הס אתר החדשות של עיתון הארץ לינק לכתבה כאן

Brendan

New member
רופאים מנתחים למען ילדים נכים...

ד"ר אנדי וואילנד, ניו-יורק ארה"ב, רגיל לעבוד עם הידיים שלו. הוא וקבוצה של קולגות הכניסו את הידיים שלהם לשימוש חיובי, הם חפרו בורות, יצקו בטון וחיזקו ברגים במגרש משחקים המיועד לילדים נכים. כתבה: By DAVID FLICK / The Dallas Morning News ©2002 Belo Interactive מילות מפתח: Surgeons help build playground for kids with disabilities לינק לכתבה בשפה האנגלית כאן

Brendan

New member
נמצאה שונות במבנה המוח של אוטיסטים

חוקרים זיהו שינויים מבניים במוחות של אנשים הסובלים מאוטיזם. שינויים מבניים אלה יכולים להסביר את העובדה שאוטיסטים מתקשים להתקשר חברתית ולייצור תקשורת חברתית. כתבה: BBC מילות מפתח: Differences found in autistic brains לינק לכתבה בשפה האנגלית כאן

Brendan

New member
השפעת הטרור על אוכלוסית העיוורים..

אנשים עיוורים מושפעים באותה מידה מגורם הטרור. כך עולה ממאמר שהתפרסם במדריך היהודי הריבעוני לעיוור. The Jewish Guild for the Blind´s Quarterly זאת לאחר שצוות עובדים עיוורים קיבל הערות מאנשים רואים אשר טענו שרגשות העיוורים לגבי הטרור של ה-11 בספטמבר פחותה וזאת בשל העובדה שהם למעשה לא "ראו" את המגדלים נופלים. כתבה: Copyright © 2001 We Media Inc. All rights reserved. מילות מפתח: Blind People Equally Affected by Terror לינק לכתבה בשפה האנגלית כאן

Brendan

New member
המדריך לעיוור - האתר

לינק לאתר המדריך לעיוור. האתר בשפה האנגלית כאן מילות מפתח: The Jewish Guild for the Blind

tipid

New member
תודה על העידכון!

ובהזדמנות זאתאני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! וחודש טוב לחודש אדר הבא עלינו לטובה.מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות . ואיך נאמר משנכנס אדר מרבין בשמחה...

למעלה