אתר איגוד ההתעמלות

chuch1

New member
אתר איגוד ההתעמלות

מישהי מכן הביקרה לאחרונה באתר הרשמי של איגוד ההתעמלות? האתר מעודכן להפליא (לא!) התאיריכם, האירועים- הכל נכון ומעודכן (שוב- לא!) העברית לא הפוכה (דווקא כן) וניתן לקרא את הכל בצורה פשוטה וחלקה, מאוד ידידותי (לא, לא ולא!) איך אנחנו מצפים שהענף יחדור לתודעת הציבור אם אתר האינטרנט , המקום הראשון שאנשים ילכו אליו כדי לחפש מידע לא מעודכן ולא קריא? ככה הענף שלנו נראה... עצוב נורא!! כנסו לאתר ההתאחדות לכדורגל, האתר הרשמי של איגוד השחייה, איגוד הכדורסל... נכון- חלקם לא מעודכנים שאנחנו כבר ב2010 ולא ב2005 אבל הם ניתנים לקריאה... מה יהייה? מי ירים כבר את הכפפה????

אין לי מושג מה קורה שם

זה התחיל מאוד יפה. מנהל האיגוד בא עם היוזמה הזאת של אתר טוב ומעודכן כבר לפני שנה. הוא נשא נאום שבו הוא מכיר כמה אתר טוב יכול להועיל לענף ולקהילה והבטיח שהוא ידאג לזה. כמו-כן, דובר שהפורום הנוכחי יהיה פורום תומך של האתר, הוא יהיה חלק מהאתר, אך מאז הסיכום בינינו בעל-פה, החלפת כתובת מייל וטלפונים ביני לבין מקימי האתר, לא קרה כלום. לאתר לקח משהו כמו שנה שלמה בשביל לעלות לאוויר. עד שסוף סוף הוא נפתח, לא היה בו יותר מידי תוכן, אבל בתור התחלה הוא סימל משהו טוב. מאז משהו כנראה השתבש, ולא קרה כלום. נוסף על כך, באתר מפורסמים שמות של מתעמלות, מאמנים ושופטים כולל כתובות הדוא"ל ללא רשותם! פנינו לאיגוד כדי שיסירו את האימיילים שלנו, והם כמובן אמרו שמחר על הבוקר זה הדבר הראשון שהם יעשו... אך עברה כבר חצי שנה נוספת ועדין המידע הזה נמצא שם...

אמא לה3

New member
כרגיל..

כמו כל דבר שקשור בבירוקרטיה.... בג'ימניה כבר נכתב בעבר על האתר הזה, מאז, שום דבר לא השתנה כמובן. http://gymania.net/?cat=9 גלגלו קצת למטה- זה שם...

chuch1

New member
אז אולי שווה

לקבוע פגישה או להרים שוה טלפון על מנת שהאתר כן יחזור לפעילות שוטפת.... אני לא יודעת מי באמת יכולה לעשות את זה אבל, אם יש מישהי כזו-אני מאחוריה במיליון אחוז!

MayTheBee

New member
אני הייתי סקפטית כבר מההתחלה

מאז קבלת המייל הראשון עם הבקשה לשלוח פרטים על אגודות, הייתי מסוקרנת לראות אם זה יילך ובאמת שלא האמנתי, מסיבה עיקרית אחת. מהיכרות שלי עם נושא בניית ועדכון אתרים, אני יודעת שבשביל לעדכן אתר בסדר גודל כזה צריך להיות עם יד על הדופק, מאחר ויש כל הזמן פעילויות בארץ - תחרויות, הופעות, שינויים באגודות, במאמנים, במתעמלים וכו' ולכן, האופציה היחידה (היחידה!!!) שהאתר יעבוד בצורה מכובדת היא אם יהיה בן אדם אחד ויחיד שזאת תהיה עבודתו, בין אם במשרה מלאה או חלקית. אני עובדת בכזו משרה כבר שנתיים וחצי במכללה בוינגייט ואני יודעת שאין שום סיכוי שאתרי המכללה היו מתעדכנים באופן שוטף אם לא היה מישהו שזה תפקידו הספציפי. שימו לב שהענף "שלנו" מיוחד, הוא כולל בתוכו שבעה ענפים השייכים אליו, כך שעל אחת כמה וכמה צריך לעדכנו באופן שוטף. אני אשתף אתכם גם בעוד משהו. לפני שהקמתי את ג'ימאניה, כתבתי פעמיים אימייל לאיגוד ההתעמלות בהצעה להקים אתר רשמי לענף. הצעתי להם את עצמי ואמרתי שאני מוכנה גם לבנות את האתר ולעדכן אותו בהתנדבות (מאחר וברור לי שהמצב הכלכלי באיגוד הוא לא, בואו נגיד, "מזהיר" כמו בכדורגל או בכדורסל) אבל היה לי חשוב שלענף שאני אוהבת תהיה במה באינטרנט הישראלי. מיותר לציין שעל אף אחד מהמיילים לא קיבלתי תשובה - כלום! היה לי מייל נכון - אותה כתובת שממנה אני מקבלת עידכונים מהאגודה כיום. בעקבות זאת, החלטתי לאט לאט לנסות לעשות בעצמי משהו, בלי קשר לאיגוד, וכך נוצר הבלוג... :) בשורה תחתונה, לצערי לא יעזרו שום מיילים, טלפונים, תחנונים וכו'. הדבר שצריך לעשות באיגוד הוא להמציא תפקיד בשם "ממונה על אתר האינטרנט הרשמי של איגוד ההתעמלות הישראלי" ולוודא שמי שאחראי על כך יהיה רציני.

יש אדם שאחראי על האתר

למרבה ההפתעה, יש אדם שקיבל על עצמו את האחריות על אתר האינטרנט, אני לא יודעת באיזה היקף משרה, אך יש לו משרה שמוגדרת כמי שאחראי להקים ולתפעל את אתר האינטרנט. אני לא יודעת מה קרה עם זה, כמו שזה נראה משהו שם השתבש, אין לי מושג מה... מאוד עצוב לשמוע שהאיגוד אפילו לא ענה לך על המיילים. ממש לא לעניין.

MayTheBee

New member
ובכל זאת

זו לא חוכמה רק להציב מישהו בתפקיד... כפי שכבר אמרתי, צריכה להיות אחריות. וזה יפה מאוד שניסו לקחת בידיים את היוזמה ושילמו לחברה שתבנה את האתר ונותנים למישהו לתפעל אותו. אני לא יודעת מה קרה שם ואם זו אשמתו של אותו בעל תפקיד או של האיגוד שלא נותן לנושא יותר תשומת לב, לא רוצה להאשים אף אחד בלי לדעת את הפרטים. מה שאני יודעת בוודאות ומה שכל העולם יכול לראות זה שהאתר לא עובד כמו שצריך וזאת הנקודה הכי חשובה. בזמנים בהם האינטרנט הוא כלי החדשות המרכזי, לדעתי אם אין אתר מעודכן - אין ענף! לא פלא שאין מודעות ושאף אחד לא יודע על קיומן של תחרויות והופעות מלבד הורי המתעמלות והמאמנים שחיים את העולם הזה. אני גם לא מאשימה את התקשורת שלא נותנת במה יותר גדולה לענף, אני חושבת שהכל מתחיל ונגמר באיגוד עצמו. מצטערת אבל אתר אינטרנט זה הדבר הראשון והכי חשוב שצריכים לטפל בו שם, כי כשאנשים מחפשים חומר על התעמלות, התוצאה הראשונה שצריכה לקפוץ להם בגוגל זה אתר האיגוד - ושיהיה מעודכן!

למעלה