אתר אימוני חדש בשם תכלס ממליצה לכולם להיכנס. הרבה כלים מעשיים www.tachless.co.il
ט טל קפלינסקי New member 28/2/06 #1 אתר אימוני חדש בשם תכלס ממליצה לכולם להיכנס. הרבה כלים מעשיים www.tachless.co.il
T tlingit New member 28/2/06 #2 הי טל - תודה על הקישור ../images/Emo22.gif אתר מעניין, ובוודאי הזדמנות לכתוב בו. סקרנותי התעוררה בעקבות השיטוט באתר לגבי דברייך כי אני לא כל כך הבנתי במה הוא נראה לך אימוני?
הי טל - תודה על הקישור ../images/Emo22.gif אתר מעניין, ובוודאי הזדמנות לכתוב בו. סקרנותי התעוררה בעקבות השיטוט באתר לגבי דברייך כי אני לא כל כך הבנתי במה הוא נראה לך אימוני?
ט טל קפלינסקי New member 6/3/06 #4 האתר תכלס הוא אתר אימוני מכיון ש.. באשר לשאלתך- האתר תכלס הוא אתר אימוני מכיווןמשהוא עוסק בכישורי חיים ומיומנויות חיים פרקטיות. ממש כמו שחלק מתפקידי האימון הוא לעשות "סדר" כך גם האתר תכלס- להקל על האנשים בדרך למימוש היומיום והחיים בכלל.
האתר תכלס הוא אתר אימוני מכיון ש.. באשר לשאלתך- האתר תכלס הוא אתר אימוני מכיווןמשהוא עוסק בכישורי חיים ומיומנויות חיים פרקטיות. ממש כמו שחלק מתפקידי האימון הוא לעשות "סדר" כך גם האתר תכלס- להקל על האנשים בדרך למימוש היומיום והחיים בכלל.
T tlingit New member 9/3/06 #5 וואללה ../images/Emo13.gif אני אוהבת את כל הכיוונים שהאימון האישי מכסה אכן, פרקטיות, סדר והתארגנות בחיים. אימון.
וואללה ../images/Emo13.gif אני אוהבת את כל הכיוונים שהאימון האישי מכסה אכן, פרקטיות, סדר והתארגנות בחיים. אימון.