אתר אינטרנט ועסק בין לאומי

• פותח הנושא jo020
  • פורסם בתאריך

jo020

New member
אתר אינטרנט ועסק בין לאומי

אתר אינטרנט ועסק בין לאומי כסף קל מאוד באינטרנט כול הפרטים באתר בסרט קצר פחות מ-7 דקות www.my.ws/heshel

jo020

New member
הסבר

כן אני מוכר אתרי אינטרנט בשיטת MLM המוצר מדהים ונוח מאוד לשימוש אפילו למישהו בלי שום נסיון בבנית אתרים (כמוני) וואפשר לנסות את זה חינם ל-7 ימים.

enwhysea

New member
תודה

נוצר בלבל בין מכירת המוצר וזה שאתה מחפש שותפי MLM... אני חושב שצריך למצוא דרך להגיד את הדברים בצורה יותר ברורה קצת (אולי סתם אני קשה הבנה ולאחרים זה היה ברור מהתחלה) ד"א: אתה מחפש בכלל למכור את המוצר, או רק לצרף אנשים לשיווק שלו?

jo020

New member
הסבר נוסף

mlm או שיווק רישתי זה צורת שיווק בדיוק כמו כול צורת שיווק אחרת המטרה שלה היא להביא מוצר ללקוח אבל בשיווק רישתי בניגוד לצורות שיווק אחרות (שיווק ישיר,קימואני) יש לך גם אפשרות להמליץ לאנשים על המוצר ולהרוויח אחוזים מהמחירות שנוצרו בגלל ההמלצה שלך גם אם היא לא המלצה ישירה אלה על ידי מישהו שאתה כבר הימלצתה לו בדרך כלל זה נמשך לעומק של כמה דורות. (תחשוב כמה פעמים בחיים שלך המלצתה למישהו על מוצר או שרות שהשתמשתה למשל סרט מסעדה, סוכן ביטוח.. תחשוב שכול פעם שאתה עושה פעולה כזאת אתה עושה למישהו פרסומת בחינם האם כיבלתה על זה משהו פעם. זה בדיוק שיויוק רישתי האפשרות שלך להרוויח מההמלצות שלך ואפשר להרוויח הרבה.) ואם הבנתה זה אומר שאני מעוניין גם במחירה של המוצר כמובן זה לא משנה לי . מי שקונה את המוצר שלי (האתר) יקבל מוצר איכותי מאוד עם הוא ירצה להמליץ אליו למישהו אחר מצויין אם הוא לא ירצה גם טוב המטרה היא למכור. אף חברה לא משלמת כסף על גיוס שותפים זה טעות גדולה שאנשים לא מבינים החברות משלמות לך רק על מחירות שמתבצעות בגללך כלומר אם גיסתה 30 שותפים והם לא משתמשים במוצר אתה לא תרוויח כלום רק אם הם משתמשים במוצר אתה מרוויח כסף כי התבצעה מחירה בגלל פעולה שלך. מקווה שההסבר עוזר יום טוב http://www.heshel.ws/page4.html

למעלה