אתר אינטרנט חינם ללא התחייבות

amir_w

New member
אתר אינטרנט חינם ללא התחייבות

במסגרת המרכז המסחרי של כפר און - הכפר האינטרנטי הישראלי - נקים לעסק שלכם אתר אינטרנט שלא יעלה לכם מאומה ולא יהיה כרוך בשום התחייבות או מחוייבות מצידכם. האתר שלכם יהיה ריק מפרסומות ויאוכסן בחינם. במילים פשוטות, הכינו חומר על בית העסק שלכם ופנו אלינו. אנו נעשה כבר את השאר, ותוך ימים ספורים יהיה לכם אתר לכל דבר, אותו נפרסם במנועי חיפוש. הבטיחו לעצמכם עוד היום מקום במרכז המסחרי של כפר און, כפר מתפתח בתנופת בניה. אתר מסחרי לדוגמא: http://www.kfaron.co.il/teva2001 אתר הכפר: http://www.kfaron.co.il לפרטים נוספים ניתן לפנות אל [email protected] להתראות בכפר!

צפוני

New member
היכן ה- Catch ?

הרי אתם לא פילנטרופים ( סתם הנחה) לאתר יש עלויות, מי מממן?

אלון DRZ

New member
מה זאת אומרת איפה ה catch ?

כשהם יהיו מספיק גדולים הם יתחילו לגבות כסף...

amir_w

New member
אין CATCH

איננו פילנטרופים, ולעת עתה אנו מממנים את הכל מכיסנו, בצורה צנועה. אתם מוזמנים לבקר באתר הכפר ולהתרשם מהעבודה שהושקעה. מה הרווח שלנו? המטרה שלנו הינה ליצור תנועה גדולה באתר ולהביא לכך שרבים יירשמו וזאת על מנת לנצל את יתרון הגודל וליצור גוף צרכני וחברתי רציני שיוכל להשיג הטבות לחבריו, תושבי הכפר האינטרנטי. הרווח שלנו יגיע מהעמלות שנקבל מנותני השרותים (ולא מאלו שמקבלים אותם). בצורה שכזאת כולם ירויחו: תושבי הכפר יזכו להטבות, מציעי השרותים ימכרו את הסחורה שלהם למספר רב של לקוחות, ואנו - היזמים - נרויח את הנתח שלנו, וזה לא יבוא על חשבון אף אחד, כך שאני מקווה שזה לא נחשב לחטא. האתרים המסחריים שאנו מקימים בחינם נועדו לתרום ליצירת התנועה באתר כפר און. מבקרי אותם אתרים יבקרו גם באתר האם (אתר הכפר) ובזאת תהיה תרומת האתרים המסחריים להגשמת רעיון הכפר. האתרים המסחריים עצמם יוכלו למשוך גם את גולשי ומבקרי האתר הראשי וכך ירויחו גם הם. כמו שכתבתי - אין CATCH. חוץ מזה, מציעים משהו בחינם, ויש כבר דוגמאות לכך - מדוע צריך תמיד לחשוד בכוונה הנסתרת? נצלו את ההזדמנות ותהנו!!!

צפוני

New member
מאחל לכם הצלחה - אני נשאר באמונתי:

1. No free meals 2. אין יש מאין - הרווחים שלכם בסופו של עניין יגולגלו לצרכנים.

amir_w

New member
כולם יכולים להרויח

ראשית תודה על האיחולים. כל עסקה או הטבה שנציע לצרכנים תיבדק על ידם, ואם לא תשתלם להם לא ינצלו אותה, מדרך הטבע. אם נציע לך עסקה שתאפשר לך לחסוך 25% מהמחיר שתוכל להשיג בכוחות עצמך, וזאת בגלל כח הקניה, האם באמת תראה זאת בעין לא יפה אם אנו נרויח נניח 5% מהעסקה כדי לממן את פעולותינו ולהביא "גרעינים הביתה לשבת"? המטרה שלנו היא לחסוך לך. נכון שנעשה שימוש בחלק מהחיסכון למען עצמנו, אנו עובדים קשה להקים אתר ולתפור למענך עסקאות עם ספקים שונים ומגיע לנו גם להרויח, אך אתה עדין תחסוך ותרויח, וכמובן שתוכל לבדוק אותנו. אז איפה הבעיה? האם באמת יפריע לך אם במקום לחסוך 30% תחסוך "רק" 25% היות שלקחנו למען עצמנו 5% ? האם תוותר במקרה שכזה על החיסכון ולא תנצל אותו בניגוד לאינטרס שלך רק משום שגם אנו מרויחים? אני מקווה שאין לאף אחד בעיה עם כך שהשני מרויח, כל עוד גם הוא עצמו מרויח. בקיצור, אין ארוחות חינם, וחלק מתגלגל על הצרכן, אך הוא עדיין אמור להרויח מהעסקה, גם אם מעט פחות! כנראה שלעסק שכזה צריך חזון ומעוף, ואני רוצה להאמין שלשותפי שהגה את הרעיון ולי, יש את זה.

למעלה