אתר אלמנות המאבק הלך לישון..

אתר אלמנות המאבק הלך לישון..

בלילה רציתי להוסיף הגיגה באתר האלמנות...מתוך דודי השינה...וראו זה פלא ...כנראה מרוב השמצות על כולן - אתר אלמנות ''המאבק'' שמעכשיו נקרא ל:ו אתר האבק, אינו פעיל .. נוח בשלום על משכבך אתר יקר. למעשה חוץ מדמוי ותדמית ציבורית רעה לאלמנות, לא עשית כלום! מעניין איך זה שבתחילה נראה כי הכוונות והכול היו טובות ולאט לאט הצליחו עם ההשמצות ההדדיות (וגם אילינו ונגדנו) והפנקסנות הקטנה ונהייה נאחס?

No name for now

New member
זה מאוד קשה לבנות קהילה באינטרנט

ולשמור עליה צריך ניהול אקטיבי כל הזמן, אני מעידה עליי ועל עדי שזו עבודה מאומצת

No name for now

New member
נראה שהאתר חזר לחיים

מצד שני מקריאה שם נראה שיש קצת אנטגוניזם כלפינו יתומי צה"ל על מה ולמה אנחנו מלינים נראה לי שיש אלמנות שלא מסתכלות מעבר לעניין המאבק בפגיעה בזכויות אלמנות צה"ל ידועות בציבור, אם הן יצליחו (ואני מאחלת להן הצלחה) מה הן יעשו ביום אחרי? יסגרו את האתר באינטרנט ויחזרו לחיים שלפני? אני מאוד מקשרת את זה ליחס אלינו כילדים ולא כאנשים מבוגרים. אלמנה צעירה מדמיינת את ילדיה הקטנים אלמנה מבוגרת מדמיינת את ילדיה הבוגרים. במוצאי שבת הייתי במפגש עם חברי פורום ירדנה ארזי (בהופעה שלה, היה נהדר
) ומישהו אמר לי שהוא חשב שאני הרבה יותר מבוגרת לפי הפורום שאני מנהלת, הייתי המומה אמרתי לו שבד"כ מקשרים יתומי צה"ל לילדים ואז הוא הודה שהוא חשב שאני מנהלת את פורום הורים שכולים.

אילה1

New member
מאד עצוב לראות אתר סגור

ועוד יותר עצוב לראות את המסקנות הכל כך לא רלוונטיות שלכם כאן. נכון, שלשום בלילה האתר לא עבד. למה? כי היתה תקלה כללית בחברה שמאחסנת את האתר. אף אתר שלהם לא היה באוויר. בקליק אחד אפשר היה לראות את זה. הדבר השני הוא ההכללות. בביטחון מלא ובידיעה ברורה אני יכולה לומר שאין אנטגוניזם כלפי יתומי צה"ל. יש אנטגוניזם כלפי אדם אחד שנכנס ופוגע ומזלזל אפילו כאשר מתנהל שיח כואב ואמיתי על החיים והקשיים בחיים. אף אחד לא עשה הכללה מאדם זה לכלל יתומי צה"ל (והציפיה שלי מכם היא שלא תעשו הכללה ממה שאומרת אישה אחת ותסיקו שזו דעתן של כל האלמנות). כל אדם עומד בפני עצמו, עם דעותיו שלו. אף קבוצה אינה מיקשה אחת ודעה אחת אינה מייצגת את הכלל. לרבות מאיתנו יש ילדים והם הדבר היקר לנו מכל. ולא, זה לא קשור לגיל, ולא לראייה אתכם כילדים. אני, באופן אישי, מאד מעריכה את פועלו של עדי ואת הפורום הזה שלכם, וחושבת שאתם כולכם אנשים בוגרים ואחראיים על חייכם ועל הדרך בה אתם פועלים. אל תשכחו שהאתר של האלמנות הוא לא האתר של הארגון. הוא אתר של קבוצת נשים שקמה בראש ובראשונה להיאבק בתיקון בחוק ההסדרים. הוא אתר של קבוצת נשים שהחליטה לפעול לתיקון המצב הקיים בארגון לטובת כל אלמנות ויתומי צה"ל, ללא קשר לגילם. המסר הזה הוצהר פעמים רבות לאורך הדרך. את הטענות כלפי הארגון הקיים - תשמיעו כלפי הארגון. חבל שיש מי שפוגע דווקא במי שבא לשפר. את ההשגות על הדרך - אפשר להשמיע, אבל עם מינימום כבוד לאדם שעומד מול הכותב. כמו שכאן מתנהל שיח בין יתומי צה"ל, טוב ורצוי שיהיה אתר בו האלמנות יוכלו לשתף אחת את השניה ולנהל שיח בינן לבין עצמן. כמו שנכתב שם לא פעם - כולכם מוזמנים להביע את דעתכם, אבל לא מוזמנים לזלזל ולפגוע, לא מוזמנים להטיח דברים בסגנון לא הולם, שכאן, בפורום שלכם, נמחק מיד (ותודה לסרגל הפורום שמראה את זה). לעשות השלכה מרצון של אלמנות לשוחח, לשנות דברים באירגון עתידי (שלמען כולנו הלוואי ויתוקן בקרוב) לכוון את אנטגוניזם וחוסר כבוד ליתומי צה"ל - אני אישית לא מבינה את ההקשר.

No name for now

New member
שלום אילה

חג שמח לך ולמשפחתך אינני מכלילה כנגד כל האלמנות ואת אולי יודעת שאירחנו פה בפורום אלמנות רבות ונתנו לכולם להביע דיעה, עדי ואני מאוד מקפידים על דיון תרבותי בפורום גם באופן כללי וגם בנוגע לאתר המאבק. מצער אותי מאוד באופן אישי (לא כמנהלת הפורום הזה) לקרוא את חלק מההודעות בפורום, כי אני רואה בחלקן זלזול ביתומים. על כן יש פה מדי פעם מחאה על אותן הודעות כיוון שפה יתומי צה"ל חשים חופשיים להתבטא. לגבי התמקדות במאבק הספציפי הזה, זו בחירה של אותן נשים.

למעלה