אתר בו יש אקורדים של GREEN DAY

RockAgent

New member
אתר בו יש אקורדים של GREEN DAY

אני משתמש באתר זה די הרבה משני סיבות עיקריות: הסיבה הראשונה ששני אתרים אחרים טובים יותר פשוט נעלמו להם (אני אל מצליח להיכנס ללינק שלהם ומופיע לי בדפדפן ERROR) הסיבה השנייה היא שהאתר מתעדכן על בסיס שבועיושמחתי לראות שפירסמו שם את האקרודים של הוליידי ועוד...תהנו

RockAgent

New member
אופס

יש כמה שגיאות הקלדה אבל חברה חפיף זה האתר בבקשה תהנו

ketas

New member
לא שאני יודעת לנגן

אבל תודה בכל זאת

EnglandHooligan

New member
חחח ultimate-guitar...

חברה לא להתקרב כמעט 60% מהטאבים שם בוצעו ע"י כאלה שרק התחילו לנגן משמע שהם לא נכונים נסו לנגן שם את iris של גוגו דולס ובאמת תגיעו לתוצאות מצחיקות בכל מקרה האתר הכי טוב והמעודכן של היום הוא ! www.mxtabs.net מומלץ בחום

sapirush1

New member
אוקיי אני ינסה אותו

אבל יש שם גם אקורדים או רק טאבים? כי לוקח לי שנים עד שאני מצליחה לזכור טאבים ולנגן כמו שצריך אבל עם אקורדים אני מסתדרת מצויין

noagdfan

New member
טאבים הרבה יותר קל!

אקורדים את צריכה לדעת את המבנה שלהם

sapirush1

New member
מצד אחד זה קל

אבל מצד שני.. אני לא יודעת אם להגדיר את זה קשה פשוט טאבים צריך לזכור בעל פה כדי לנגן כמו שצריך וזה מבלבל אותי לוקח לי זמן עד שאני רואה את השורה ומנגנת כל קטע ותמיד אחרי זה אני מתבלבלת באקורדים אני כבר רגילה אליהם אז רק מתרגלים לחילוף שלהם לפי הקצב וזהו אקורדים אני מסוגלת לנגן על הפעם הראשונה שאני רואה, עם הטאבים אני צריכה לתרגל מלא כדי להצליח רק חלק מהשיר

../images/Emo12.gif

מה קורה פה? זה נשלח פתאום, רציתי להגיד שזה ממש ממש לא נכון, לא בדקתי עוד אבל אל תסמכו על האקורדים בשיר הזה מהאתר הזה

GrEeNgIrL3

New member
אתר יותר טוב...

לדעתי האתר הכי טוב הוא: www.e-chords.com זה אתר מצויין!! יש שם מלא שירים של גרין דיי במלא גירסאות ומראים גם איך לעשות את האקורדים בגיטרה ובאורגנית!! כדאי לנסות!

RockAgent

New member
צודק צודק צודק ../images/Emo168.gif

קבלו את האקרודים (הנכונים) לשיר when i come around בתים: G\D\Em\C ואז פיזמון A\C\A\C

noagdfan

New member
אם תוכל/י

להסביר במילים יותר פשוטות... זה יעזור מאוד

Sum41xGiRL

New member
כל סריג

זה חצי טון אז חצי טון אחורה זה לעבור לסריג אחד לכיוון גבוהה יותר. במילים אחרות, לכיוון ימין ומיוט זה בעצם חסימת מיתרים..

תודה שחסכת לי../images/Emo13.gif

חבל שהוא לא עושה את זה היום, זה ממש מגניב ולתגובה הקודמת אני נסה בכל זאת וממש באסה עד אתמול גם אני חשבתי שהוא מעפן. כל הסולואים זה 3-4 תווים, זה לא מרשים במיוחד אבל הדיסק הזה ממש טוב מבחינתי זה לא שהאחרים לא, כנראה שבגלל הסולואים אני יותר אוהב אותו ו גם הבס היה נשמע לי מגניב והמתופף מעפן, מזל שהעיפו אותו בסוף יצא לי מין ביקורת על הדיסק

ADCMAN

New member
סולואים של 3-4 תווים

אלה סולואים של פאנק(חוץ משל בד רליג'ן) ודווקא היה להם אחלה בסיסט!

למעלה