אתר בית לעסק מתחיל

omn27

New member
אתר בית לעסק מתחיל

שלום, ברצוני להקים אתר אינטרנט לעסק קטן. העסק ממש בשלביו הראשונים, ועוד לא מכניס כסף, ולכן אין באפשרותי לפנות לאתרי אינטרט מקצועיים. האם למישהו מכם יש עצה בשבילי לגבי הקמת האתר כך שלא יעלה לי הון תועפות ? תודה מראש.

זה תלוי

אם אתה מאמין בעסק שלך וחושב שהוא יגדל (בקנה מידה מסויים) אזי שווה לך להשקיע אלף דולר לאתר מיקצועי אם אתה בכל זאת מתעקש , אז גם מאה דולר זה אמור להספיק ... לפרטים נוספים , שאל ...

Itzik RDVC

New member
אם אתה לא מפחד מטכנולוגיה

אם אתה או יש לך בקרבתך נער שלא מפחד מלבנות לבד אתר, יש ים של תוכנות כמו FrontPage של מיקרוסופט ועוד תוכנות ברשת שאיתם אתה יכול לבנות אתר מתוך TEMPLATE יחסית בקלות רבה וללא צורך בידע כמעט. בקיצור אם אתה יודע להסתדר עם WORD ומוכן קצת לקרוא זה די קל. עוד כמה הערות: 1. קנה דומיין: זה משהו כמו 60$ לשנתיים בארץ או 10$ לשנה ב-COM. 2. עדיף לדעתי שלא יהיה אתר, על שהאתר יראה לא מקצועי וזה משליח על העסק. 3. בהמשך ל-(2), לפעמים אם אין אפשרות אחרת, תעלה דף אחד יפה, זבו כתוב על העסק, יש לודגו ופרטי התקשרות עם הודעה, שעובדים כרגע על האתר והוא יעלה בחודשים הקרובים. עדיף מכובד מלא מקצועי. 4. אם כבר לשלם למישהו שיבנה לך אתר, כך מישהו טוב, מי שמבקש פחות מ-1,000$ גם אם זה אתר בסיסי, לא שווה לשלם לו. בהצלחה.

desalto

New member
כמה אפשרויות

אתרי חינם, למשל בפורטל 2all אתרי שבלונה בעלות של 7-10$ לחודש (חפש בניית אתרים בגוגל ותמצא בצד) החסרונות לדעתי ברורים, לאתר קצת יותר מרשים את יכול לקרוא את המאמר איך לבחור חברה לבניית אתרים. תשתדל לא לחסוך יותר מידי, כי האתר הוא חלון הראווה של העסק שלך, אם לא יהיה מקצועי ומרשים, זו הדעה שתתגבש אצל הלקוח הפוטנציאלי שלך... בהצלחה

אנירוצה להוסיף עוד משהו ...

אם אתה יודע שפה אחרת (בינלאומית - צרפתית , רוסית , יפנית - לא משנה איזו) אז אני מציע שתיצור קשר אם בוני אתרים מהמדינה שאתה מכיר את השפה שלה , מכיוון שבארץ המחירים הם פשוט זוועה ובחו"ל אתה יכול להשיג פ 2 תמורה למחיר ...

omn27

New member
תודה רבה על העזרה

אני אכן בודקת אפשרויות עכשיו.

למעלה