אתר האגודה הגיאוגרפית

ש מים

New member
אתר האגודה הגיאוגרפית

דוא"ל מאת ד"ר חיים קותיאל, יו"ר האגודה הגיאוגרפית הישראלית: לכל חברי האגודה שלום רב, בשעה טובה עלה לאויר האתר החדש של האגודה הגאוגרפית לאחר עבודה אינטנסיבית בשבועות האחרונים. באתר החדש כל התכנים של האתר הקודם ועוד תוספות. בשלב זה האתר הינו בעברית בלבד, כאשר הכוונה היא שחלק מן הדפים יופיעו בעתיד גם באנגלית. חשוב היה לעלות לאויר לפני הכנס השנתי ואכן עמדנו במשימה זו. ברצוני להודות למר איגור גופלד, ממתאמי המחשוב של הפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת חיפה, אשר עמל יומם ולילה לעמוד בלוח הזמנים. בשלב זה, האתר נמצא בשרת של אוניברסיטת חיפה כאשר בעתיד הכוונה היא להעבירו לשרת מסחרי כדי שכתובת האתר לא תשתנה בכל פעם שמתחלף נשיא האגודה. אתר אינטרנט חייב להיות דינמי, להתעדכן, להתרחב ולהיות מקושר לאתרים אחרים. ישנן תוכניות לכווני הרחבה של האתר אותן אנו מתכוונים לבצע בעתיד הקרוב. אשמח לקבל תגובות על האתר, רעיונות לתוספות וכו'. באתר ישנו קישור לאתר הכנס הקרוב (ולכנסים נוספים) ובו תוכלו למצוא את תכנית הכנס. כתובת האתר: http://geography.haifa.ac.il גלישה נעימה http://geography.haifa.ac.il/

חזון אחרית הימים !

הגיע הזמן. אני מקווה שחים ימשיך להביא לנו בשורות טובות. תזכורת לכנס : 1-3 לינואר, אוניברסיטה העברית הר הצופים. כולם מוזמנים למצגת שאני לוקחת בה חלק, ביום ראשון בשעה - 9:00 בבוקר !
במושב חינוך. הנושא: ארגון הסטודנטים לגיאוגרפיה. ש מים, אתה תהיה בכנס?

לדעתי

צריך לתת צאנס לחברי האגודה החדשים. בינתיים הם כבר מזיזים עניינים, העלו את האתר החדש ופועלים לטובת ארגון הסטודנטים לג"ג. קל מאוד להעביר ביקורת אבל קצת יותר קשה להיות מעורב ולתת מעצמך, אז מן הראוי לפחות לדעתי לראות איך דברים יתפתחו. שבוע טוב

הם?

הם זה אנשים שמתחלפים בכל פעם ואין לשפוט קבוצה אחת על סמך מעשיה של השניה אבל לא נראה לי שעם גישה שלילית כמו שלך יש כל טעם להוסיף מילה נוספת.

לצערי

הגישה השלילית נובעת מפעילותם של הקודמים ב 4 שנים האחרונות אני מקווה שאת לא חלק מזה כי אז את באמת לא תדעי מה הולך מי שבפנים הוא עיוור וגם לא אוסיף כי פשוט זה לא ישנה כלום

ש מים

New member
אני מדבר על הפוליטיזציה

הפוליטיזציה המובהקת (והמוקצנת!) של האגודות המקצועיות. זה קיים (בצורה הרבה יותר בולטת) באיגוד לתכנון סביבתי וזה מופיע גם באגודה הגיאוגרפית. אני לא יכול להיות חבר באיגודים כאלו, כי בכך אני למעשה מצטייר כמסכים עם התפיסות הללו. כדי לאפשר לי ולאחרים להתחבר לאיגודים הללו, על ראשיהם לבודד את התפיסות האולטרה-קיצוניות הללו ולא לתת גג וחסות לדיעות אלו.

ש מים

New member
כן. אני מקבל את כל הפירסומים

של כווולם, לצערי אני יכול למפות ב-ד-י-ו-ק את כל התנועות והאנשים הפעילים בהן ולהצביע בדיוק על האנשים והחוגים בהם הם מלמדים (ולרוב אולו אותם האנשים, שפעילים, חברים בכל התנועות). וזה כבר יצא לי מכל החורים!!! ותאמיני לי, כל הזמן, אני יותר ויותר משוכנע שכמה שאתה יודע פחות - כך אתה יותר מאושר!

למעלה