אתר האוהדים מפרסם כי...

מוצארט

New member
אתר האוהדים מפרסם כי...

פבריציו קראבליו סיים את דרכו בהפועל ב"ש. היום שוחח עימו המאמן אלי כהן שהורה לו לפנות לסוכנו, ע"מ להסדיר את תנאי שחרורו. קראבליו ששיחק' בהפועל ת"א עבר לא מעט עבירות משמעת מאז הגיע למועדון מהפועל ת"א בינהן מרפק לעבר פניו של אורן סגרון שהעביר כדור בין רגליו ומחיאות כפיים הפגנתיות לעברו של אלי גוטמן כאשר הוחלף בבלומפילד. (והידיעה המרעישה...) במקביל יבחן בקבוצה הבלם אלון אברמוביץ ששיחק עם אלי כהן בירושלים, לאר מן הנמנע שהבאתו של אברמוביץ מסמנת נטייה לבצע החלפה עם בני יהודה שבמהלכה יגיעו לימה ובאטורינה, בעוד עוז יפרח יועבר לבני יהודה. (ועד כאן ההודעה). לי אישית אין שום בעיה עם באטורינה, ולראות את לימה במדי ב"ש בוסרמיל בהחלט יהיה דבר יפה לעין, אבל אם מישהו זוכר את מסמך ההבנות שמועדון האוהדים חתם עם אלי זינו, שבו נאמר ששחקני בית לא ישוחררו אלא-אם-כן הם ידברו במדיה ויגידו מפורשות שהם לא רוצים לשחק בקבוצה. כמה אירוני שתר האוהדים מפרסם את הידיעה הזאת...

zuli4

New member
אולי בעד שחקן אחר..

לא בעד יפרח.. עוז שחקן עם נשמה שמשחק מכל הלב..
אסור לוותר עליו.. אבל באטורינה ולימה אולי יעזרו בהרכב..

RED OR DEAD BS

New member
אני מתלבט...

אם מדובר על טובת הקבוצה, אז כן, אני חושב שהם יכולים לעזור לנו יותר מבחינה מקצועית, אבל מועדון האוהדים חתם מסמך עם ז'ינו שאומר שאסור לשחרר שחקני בית עד סוף העונה רק אם הם ירצו בזאת, דבר שיכול לגרום לניתוק שוב עם האוהדים ויכול להזיק הרבה יותר לקבוצה, אני מציע לנסות ולקנות אותם, ואם לא אז כן לעשות טרייד לעונה אחת, הרי השנה עוז לא מציג את היכולות שלו משנה שעברה ואם אנחנו מסתכלים אך ורק עך טובת הקבוצה, אז זה מה שיכול לעזור לנו להשאר בליגה.

zuli4

New member
אבל קשה לוותר על שחקן כמו עוז

אולי היכולת שלו לאחרונה לא משהו, אבל הוא שחקן עם נשמה..

מוצארט

New member
בנתיים העניין ירק מהפרק

כנראה בגלל אותו מסמך הבנות. מעמדם של טומאשיץ' ופמי קצת מעורער. אלי כהן מחפש צעירים!

למעלה