אתר האינטרנט ספורט בנגב,נסגר

אתר האינטרנט ספורט בנגב,נסגר

לצערנו האתר שמביא לנו חדשות ישירות,וחמות על הפועל ב"ש נסגר,ספורט בנגב.לא נכנסו המון צופים לאתר כדי שזה יהיה לפחות אפשר להגיד "מכובד" ועקב הוא נסגר

HBSFC1

New member
חבל, היה אתר נהדר לדעתי!

נקווה שמנהלי האתר יצליחו למצוא מקורות מימון נוספים כדי לחזור לאוויר ולספק חדשות מענינות...

sportbanegev

New member
זה לא קשור למספר הכניסות

חברים, מספר הכניסות לאתר דווקא היה מאוד משביע רצון. המספר הלך ועלה מדי יום, ולא זו הסיבה שספורט בנגב נסגר. לצערי, בגלל אילוצי זמן וכסף לא יכולתי להמשיך לתחזק אותו לבד. וכשאני לא מסוגל לעשות את המכסימום בדבר מסוים או את הכי טוב עבורו, אני מעדיף לא לעשות אותו בכלל. לא רוצה לחרטט אנשים, לא רוצה שייכנסו ויראו משהו לא איכותי. או הכל או כלום. מילה שלי: יקח קצת זמן, אבל אנחנו עוד נחזור. עם קצת יותר זמן וקצת יותר כסף להשקיע בדבר הזה, אנחנו ניתן שוב לאנשים את מה שכל-כך חסר להם. ועוד דבר: חבל לי באופן אישי שההחלטה לסגור את ספורט בנגב התקבלה ימים אחדים אחרי שהתחלנו בשיתוף פעולה פורה עם פורום הפועל באר שבע בתפוז. לא נורא, עוד יהיו הזדמנויות בעתיד. תודה

RED OR DEAD BS

New member
אולי לשתף מאמצים עם אתר האוהדים

המצב שלו לא משהו כפי שאנחנו יודעים בעקבות נפילת השרת, אז אולי יתכן שיתוף פעולה (אני יודע שכבר היה)? אולי אפשר להרים פה אתר אחד גם של אוהדים וגם שמביא סקופים, עדיף אתר אחד על רמה גבוהה מאשר שניים ברמה בינונית. מן הסתם יהיה שיפור ענק גם בכל הקשור לעיצוב האתר הדבר העיקרי שמושך את העין וגורם להרשם וכו'.

HBSFC1

New member
ניסינו, לא הלך... בכל מקרה רון

אני אהבתי מאוד את האתר שלך.. הלוואי ותצליח למצוא מקורות מימון או אמצעים כלכליים כדי שהאתר יחזור לפעילות כמה שיותר קרוב! בהצלחה!

למעלה