בתור אחד שהיה כלבן בצה"ל../images/Emo107.gif
הייתי עד לא להמתת כלבים אלא להמתת שועלים ופיזור מלכודות. יצא שתפסו כמה שועלים והזנבות נלקחו לטובת עשיית מחזיקי מפתחות אצל חלק מהמילואימניקים. המתת השועלים היא דבר אכזרי אך(!!!) במקרה כמו שלנו (מגפת שועלים נגועים בכלבת) לא היתה ברירה. עדיף לרוד שועל או שניים עם כל הכאב שבדבר מאשר שהכלבים שלנו ייכנסו למלחמות אתם יינשכו וימותו לנו. חיה נגועה בכלבת (כשהמחלה כבר פעילה ואין[ דרך חזרה) היא סכנה לכלבים ולחיילים שלפעמים מוקפצים לעמדות ובתור אחד שננשך ע"י שועל שהיה נגוע בכלכת והיה צריך לקבל חיסון נגד שזה היה קטע מפחיד ביותר (זו מחלה יותר אכזרית מאיידס) יש לי מושג מה זה כלבת. חיה שנגועה בכלבת בשלבים מתקדמים של המחלה זה מחזה נוראי שעדיף לעשות אתם חסד ולגאול אותם מייסוריהם. אנחנו אישית קיבלנו הוראות מדויקות על איך לחסל חיות (אפילו הכלבים שלנו) במקרה של כלבת כדי שלא נגיע למצב שהבסיס יוגדר כאזור נגוע בכלבת וייסגר ואף אחד לא נכנס ולא יוצא וצריך לחסן את כולם ומלא רופאים ואנשי רשות שמורות הטבע שבאים לחסל שועלים ולא היינו רחוקים מזה. כמובן שיש כאלה שייכנסו בי על הדברים האלה אבל לפעמים אין ברירה. כמובן במקרה כזה. לא כשמדובר על ציד שועלים למען מחזיקי מפתחות. זו תופעה שמחיתי כנגדה קשות בצבא (לא שזה עזר לי משהו). זהו אתם מוזמנים להגיב שבת שלום נ.ב. אחת ההוראות היתה לירות בהם בגוף ולא בראש (כדי שאפשר יהיה לעשות נתיחה, לבדוק שיניים וגם את סוג החיה)