אתר האינטרנט של העמותה

אתר האינטרנט של העמותה

הינכם מוזמנים לבקר באתר הבית של העמותה בו ניתן להתנדב, לתרום, לדווח על בעל חיים אבוד ועוד... לחצו כאן

שורטי

New member
נכנסתי לאתר תנו לחיות לחיות...עצוב!

תקראו את הכתבה על הטבח הנוראי בכלבים (בצבא) זאת לא פעם ראשונה לפני שנתיים הדגימו הקצינים דברים מזעזעים על הכלבים אומללים...הדבר היחידי שאני לא מבינה הוא "איך בנאדם יכול לעשות כזה דבר נוראי ליצור כזה חמוד וחסר אונים?" ולהיסתכל לו בעיניים! ואז לחזור הביתה אל האישה והילדים...ולכלב המשפחה? כאילו איך????????

shanty.G

New member
הי שורטי, את יכולה לקרוא כתבה נוספת

רחבת יריעה שפורסמה בעיתון הארץ: "מדיניות החיסולים" להזכירכם: אם יש מי מהקוראים שהיה עד, או מכיר אנשים/חיילים שהיו עדים למקרי ירי בכלבים או המתה אחרת בבסיסי צה"ל- צרו קשר עם אתי אלטמן בטלפון 6241776/82-03

שורטי

New member
לא הייתי עדה...

אבל הייתה כתבה בטבע הדברי לפני 3 שנים...וזה היה נורא! אם משהו מעוניין שי לי צילומים מתוך הגיליון...ברגע שהסורק שלי יתוקן אני ישלח..לכם... תודה על הדאגה

rasta27

New member
בתור אחד שהיה כלבן בצה"ל../images/Emo107.gif

הייתי עד לא להמתת כלבים אלא להמתת שועלים ופיזור מלכודות. יצא שתפסו כמה שועלים והזנבות נלקחו לטובת עשיית מחזיקי מפתחות אצל חלק מהמילואימניקים. המתת השועלים היא דבר אכזרי אך(!!!) במקרה כמו שלנו (מגפת שועלים נגועים בכלבת) לא היתה ברירה. עדיף לרוד שועל או שניים עם כל הכאב שבדבר מאשר שהכלבים שלנו ייכנסו למלחמות אתם יינשכו וימותו לנו. חיה נגועה בכלבת (כשהמחלה כבר פעילה ואין[ דרך חזרה) היא סכנה לכלבים ולחיילים שלפעמים מוקפצים לעמדות ובתור אחד שננשך ע"י שועל שהיה נגוע בכלכת והיה צריך לקבל חיסון נגד שזה היה קטע מפחיד ביותר (זו מחלה יותר אכזרית מאיידס) יש לי מושג מה זה כלבת. חיה שנגועה בכלבת בשלבים מתקדמים של המחלה זה מחזה נוראי שעדיף לעשות אתם חסד ולגאול אותם מייסוריהם. אנחנו אישית קיבלנו הוראות מדויקות על איך לחסל חיות (אפילו הכלבים שלנו) במקרה של כלבת כדי שלא נגיע למצב שהבסיס יוגדר כאזור נגוע בכלבת וייסגר ואף אחד לא נכנס ולא יוצא וצריך לחסן את כולם ומלא רופאים ואנשי רשות שמורות הטבע שבאים לחסל שועלים ולא היינו רחוקים מזה. כמובן שיש כאלה שייכנסו בי על הדברים האלה אבל לפעמים אין ברירה. כמובן במקרה כזה. לא כשמדובר על ציד שועלים למען מחזיקי מפתחות. זו תופעה שמחיתי כנגדה קשות בצבא (לא שזה עזר לי משהו). זהו אתם מוזמנים להגיב שבת שלום נ.ב. אחת ההוראות היתה לירות בהם בגוף ולא בראש (כדי שאפשר יהיה לעשות נתיחה, לבדוק שיניים וגם את סוג החיה)

הריגת חתולים

רציתי לדווח על דבר שקורה בבסיס צה"ל- בבסיס הטירונות זיקים מושמדים כל החתולים המסכנים שמסתובבים שם.

tipid

New member
אתי תבורכי על פועלך המבורך!

יישר כוחך! ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות . מתמר

dorwolfy

New member
שלום לכולם

נפתח פורום חדש מקצועי שינסה לענות לשאלות בתחום איכות הסביבה, בטיחות, גיהות והבטחת איכות. אשמח לראותכם בין המבקרים. חג שמח לכולנו.

למעלה