אתר הבגידות "אשלי מדיסון"

אתר הבגידות "אשלי מדיסון"

לא יודעת עד כמה זה מפורסם בארץ, אבל אמריקה לאחרונה די גועשת בעקבות חשיפה של פרטי לקוחות מאתר בגידות בשם "אשלי מדיסון".
יש אפילו טענה שבגלל חשיפת פרטי המשתמשים- 2 מהם התאבדו.

מה דעתכם על גלישה באתרים כאלו שמיועדים לבוגדים

במידה והייתם מגלים שבן/ת הזוג גלשו באתר כזה- איך הייתם מגיבים
האם היה משנה לכם אם הייתה בגידה פיזית בפועל או עצם הגלישה באתר כזה נחשבת נורא בעיניכם

maybesure

New member
"מגיע לנו"

חזון האח הגדול של ג'ורג' אורוול קם לתחיה וה"גולם" הזה קם על יוצרו ככל שהקדמה מתקדמת.
יש דברים נפלאים באינטרנט, ויש דברים שבעיני לפחות הם פסולים. אחד מהם הוא כל נושא פורומי ואתרי הבגידות. למה צריך את זה? בשביל לרוץ לספר לחבר'ה? הרי מי שרוצה לבגוד יכול לעשות את זה גם בצנעה.
ומי שעושה את זה מול קהל שלא יתפלא שזה מתפזר גם מעבר לקהל שבחר.
היו בגידות גם לפני עידן המיחשוב והרישות - וככל שהתקשורת נגישה יותר כך האדם מאויים יותר באיבוד הפרטיות.

גלישה באתרים כאלו מתוך סקרנות - אין לי בעיה איתה כי האתרים האלו כבר קיימים, השתתפות באתרים כאלו - מיותרת לחלוטין לדעתי.
זה כמו שאנשים ששולחים תמונות עירום לחבר/ה מתפלאים אח"כ שכל העולם מכיר אותם ללא בגדים. מיותר לגמרי.

עכשיו אנחנו רק בעידן הנט והרשתות החברתיות - אבל יגיע יום ומספיק יהיה להסתכל על אדם ופרטים שלו יעברו לכל דיכפין..(שלא לומר "מספיק שנחשוב על אדם" זה השלב הבא)
במקום העבודה שלי יש ריבוי גניבות. בחלקן אנחנו יודעים מיהם הגנבים ואין אפשרות חוקית, כרגע, להוכיח אן לבקש לבדוק אותם. אני מחכה כבר ליום שאני אעיף מבט בחשוד כזה ותמונת הפנים שלו תועבר ישירות למשטרה..מחכה שמישהו ימציא כבר את הצ'יפ הזה.

לגבי 2 המתאבדים לכאורה, על כך בדיוק נאמר "סוף מעשה במחשבה תחילה".

אני בדיעה שגם מטעמי סקרנות-אין מה לגלוש באתרים כאלה...

אולי אני תמימה, אבל אדם נשוי לא צריך להיות במקומות כאלה.
&nbsp
ולגבי הסיפא שלך לגבי פרטיות האנשים בעידן הרשתות החברתיות-כבר מזמן כולם יודעים הכל, יכולים למצוא כל פרט שאת רוצה אם ממש עוקבים טוב אחרי פרטים שמעלים וכו'- שאזכיר את המקרה שהיה פה שהעלו שם מלא שלי אחרי שנתתי הרבה מידע על עצמי. מאז פשוט הפסקתי לשתף דברים אישיים מידי ומשתדלת לא להעלות תמונות או לציין את השם שלי. הרבה יותר זהירה...

A לוןA

New member
הצד החיובי של האתר הזה

הוא שבניגוד לאתרים האחרים, שהם אתרי הכרויות לכולם, ויש שם גם נשואים שמחפשים לבגוד- האתר הזה קרע את מסכת הצביעות המזוייפת והכריז במפגיע- אנחנו אתר של בוגדים. שאף אחד לא יכנס לכאן עם אשליות.
בסופו של דבר זה גם מה שהיה בעוכריו, כנראה, כי זה גם מה שגרם לאותה פריצה.
להגיד לך שלא היה לי קורטוב של שמחה לאיד? היה.
&nbsp
בקשר למה ששאלת- תלוי מה אופי הגלישה.
אם זו "רק" גלישה או שזו גלישה פעילה (פתיחת כרטיס, התכתבויות וכו')
ברור שגלישה היא לא בגידה בפועל. רק בגידה בפועל היא בגידה בפועל- אבל זה בהחלט היה צלצול השכמה רציני מאוד בעיני.

kisslali

New member
מסכימה עם אלון

אחלה אתר כי מי ששם לא מתיימר 'לחפש זוגיות' ולא משקר לעצמו או לאחרים באתר.
לי לא היה אפילו קורטוב של שמחה לאיד, מאמינה שכל אחד צריך לקחת אחריות על עצמו ועל הזוגיות שלו.
בשונה אני לא מאמינה שיש כזה דבר רק גלישה, והדרך שלי לבדוק אם זה (או כל התנהגות אחרת) מתאים לי, זה לשאול שתי שאלות:
1. האם הייתי מספרת/אומרת לכל העולם ואחותו ובעיקר לזוגי שאני עושה את זה. מה שמתאים אין צורך להסתיר.
2. האם היה נוח ומתאים לי שהזוגי יעשה את מה שאני עושה ולהיפך.

אני די קשישה ועוד זוכרת את הדיונים הארוכים על האם לנהל קשר מיילים בלבד יחשב בגידה, אם למדתי את הכללים ולי הם עדיין תקפים.

נקודה נוספת היא שאנשים לא בוגדים 'במקרה', תמיד יש שלב שבו אדם יכול לעצור ולשאול את עצמו אם הסיטואציה מתאימה לעובדה שהוא בקשר מונוגמי. זה לא 'קורה' מעצמו, אדם בוחר לאפשר למשהו לקרות.

ללי

A לוןA

New member
נראה לי שאת נותנת להרבה מאוד אנשים יותר מדי קרדיט

אנשים "מגיעים" למקומות בחיים, לוקחים החלטות הרות גורל כלאחר יד ו"לא מבינים" איך הם מתעוררים פתאום בתוך סיפור של בגידה או מות היחסים.
להרבה מאוד אנשים שקראתי והכרתי- לתת את הקרדיט ש"לא מגיעים לזה במקרה" זה לגמרי מוגזם.
הרבה מאוד אנשים פשוט נסחפים עם מה שעובר עליהם, בלי להבין יותר מדי או לחשוב על זה.
"קורה", לא?
&nbsp

kisslali

New member
לא, לא 'קורה'

וזה בסדר עם נסכים לא להסכים. יש דברים בחיים שקורים, לדעתי בגידה היא לא אחת מהן. מי שלוקח החלטה הרת גורל כלאחר יד, בוחר לעשות את זה, גם מי שנסחף, בוחר את זה. השאלה היא כמו תמיד, כמה חשוב לך שזה לא יקרה.

ללי

shoosh2607

Member
מנהל
אז ככה

- מי שאדיוט מספיק להירשם לאתר כזה עם המייל האמיתי שלו - נו, well...
- שמעתי גם שבעל האתר התפטר כי הוא נחשף
- דעתי היא שטוב שיש אתר כזה, שבאמת הכל על השולחן ולא כל הנשואים שנכנסים במסווה של רווקים לאתרי הכרויות
- בגידה היא הדבר הראשון עליו אתה מרגיש שאתה צריך לשקר.
&nbsp

למעלה