אתר היום אחד מאתרי אומנויות לחימה הכי טובים בעולם אם לא הכי טוב בעולם
Z Ze Colmeia New member 25/7/03 #1 אתר היום../images/Emo70.gif אחד מאתרי אומנויות לחימה הכי טובים בעולם אם לא הכי טוב בעולם
Z Ze Colmeia New member 26/7/03 #2 ד"א.... לא שמתי לב אם עשיתם את זה, אבל אני מציע דחוף להוסיף את זה לקישורים, זה אתר ענק ואני מהיום כל שבוע יפרסם פה אתר חדש יפה שאני מוצא... מי בעד
ד"א.... לא שמתי לב אם עשיתם את זה, אבל אני מציע דחוף להוסיף את זה לקישורים, זה אתר ענק ואני מהיום כל שבוע יפרסם פה אתר חדש יפה שאני מוצא... מי בעד
B BiAAcH New member 26/7/03 #5 סבבה... חבר'ה, אם אתם רוצים להוסיף דברים רק תגידו... אני מוסיף אותו עכשיו...
E Escova New member 26/7/03 #6 אני יכול להכין לך גלרייה... יש לי סמלים של 60 זרמים שונים... מי יכול עליי, מי ???
Z Ze Colmeia New member 26/7/03 #7 אני יארגן... כל שבוע אתר חדש כמה שפחות מוכר וכמה שיותר טוב, ואוסיף כמה שאוכל יותר תמונות לגלריה אתה כבר יכול להוסיף את מה שכבר שמתי... נ.ב. נכון בקישורים אז האתר השני...אני מנהל שלו כנסו לגלריה ותראו גם שם תמונות שלי....
אני יארגן... כל שבוע אתר חדש כמה שפחות מוכר וכמה שיותר טוב, ואוסיף כמה שאוכל יותר תמונות לגלריה אתה כבר יכול להוסיף את מה שכבר שמתי... נ.ב. נכון בקישורים אז האתר השני...אני מנהל שלו כנסו לגלריה ותראו גם שם תמונות שלי....