אתר הכדור באילת

robin

New member
אתר הכדור באילת

הנני צולל טרימיקס ואני מעוניין לדעת איך אני מגיע לאתר הכדור? האם צריך סירה ? מה המרחק מהחוף ומה יש לראות שם? למה זה נקרא הכדור? תודה

oasis

New member
אתר הכדור ../images/Emo18.gif

האתר נמצא מול כפר הצוללים בעומק 60 מטר, אין צורך בסירה רק שחיה של כ-400 מטר, יש שם טרנזיט מצוין עם 2 עמודי חשמל וטלפון, כמו כן יש מצוף סימון תת מימי בעומק 3 מטר מתחת לפני המים היוצא מהכדור. מלול רק אם אתה מוסמך טכנית או טרימיקס בכזה אתר. תכנן היטב טרם תצלול, פרטים מדויקים יותר תוכל למצוא אצל קלוד מהכפא או מאריק כרם.

pilovich shahaf

New member
הוראת השעה שהוציאה הרשות לצלילה ../images/Emo33.gif

לצלילות לעמקים מישתנים. להזכירכם הודעה זו חוזרת על עצמה מזה כ-3/4 פעמים לפחות בשלוש הפורמים האחרונים [כולל זה החדש]. לדעתי האישית על פניו זה ניראה כהודעה מגמתית שחוזרת על עצמה וכוונתיה אינן טהורות. לעצם העיניין אני מצרף בזאת את הודעתי בנושא הנידון מתאריך 17.7.2001 מפורום צלילה בוואלה. זהירות ושיקול דעת ,ימנעו אסונות כבדים וטרגדיות מיותרות. להזכירכם את מותו הטרגי של דורי אברבאנל ז"ל ב-10.3.2001,האתר הסטי"ל בחוף הוילג´ באילת.[WWW.DORI61.COM אתר אינטרנט שהוקם לזיכרו]. יום טוב. פילוביץ שחף.

fac ility

New member
מה לא טהור

מאיר המחשיד כשרים, כנראה חשוד בעצמו. מה לא טהור ומכוון בדבריך? הבחור שאל וקיבל תשובה.

למעלה