איך שזה נשמע לי
קודם כל, אם תקרא את המשפט שוב תגלה שלא החברה היא הפונקציה, אלא שאלתי על הפונקציות שהיא ממלאה אצלך: צורך בקרבה, צורך במין, הם, לדוגמה, פונקציות. זה נשמע כאילו אתה באמת יודע מה אתה רוצה ונשמע גם שאתה רומנטיקן, שזה דבר נדיר. אבל יש משהו שאולי כדאי לך להיות ער אליו. נשמע שאתה מחפש זוגיות שהיא כמעט טוטאלית, להיטמע בתוך קשר. קשר סמביוטי זה דבר שלא עובד. גם אם בהתחלה נדמה שכן, זה מתפוצץ. כי למרות ששני אנשים יוצרים דבר משותף לשניהם יחד, הם בכל זאת שני אינדיבידואלים. השאיפה שלא יהיו סודות, למשל, היא לא דבר מומלץ, כי בזוגיות בריאה חשוב שיהיו סודות (לא גדולים כמובן) ושלכל אחד יהיה גם את החלק שהוא שלו בלבד. בגלל שלפי מה שאתה מספר מערכות היחסים הקודמות שלך נפלו על הנושא המיני, אז אולי לא זכית ללמוד דברים נוספים מהניסיונות האלה. אני מאמינה שלא תהיה לך שום בעיה למצוא זוגיות. כי גבר שלא מעוניין במין הוא לדעתי סחורה מבוקשת מאוד בחוגים מסויימים. אני מאחלת לך שמערכת היחסים הבאה תלמד אותך איך עושים קשר בריא ובר קיימה. ואולי עוד קודם כדאי שתעבוד על עצמך בעניין התחושה שלהיות בלי בת זוג זה "שלם וקטן" ולא חצי ממשהו גדול. אני מאמינה שזוגיות בריאה יכולה להתקיים רק בין אנשים ששלמים עם עצמם ושטוב להם, והם לא מחפשים שהזוגיות תציל אותם מעצמם או תמלא להם איזה חור. או משהו כזה. דרך אגב. במציאות, כשאתה חוזר מיום מפרך בעבודה אז זה שמחכה לך בבית רוצה הוא לשפוך את הצרות שלו ואתה אמור להקשיב לו ולהיות שם בשבילו. בכל מקרה, בהצלחה.