אתר הכרויות של א-מיניים

לוחות הפורום שלנו

כבר מצאת אותם, אני רואה. היו אנשים שפנו לאתרי היכרויות בארץ שיוסיפו קטגורית א-, אפילו פניתי לאתר שתפוז רכשו לא מזמן, בינתיים לא ראינו תוצאות. צריך לעשות את לוח ההיכרות אצלנו כמה שיותר פופולרי, כי הא-מיניות הוא נושא חדש לאנשים, והפורום הזה הוא מה שיקדם אותו. הנה, המודעה שלך עשתה צעד לקדם אותו.

סתם שאלה, למה?

אתה יודע להסביר, חוץ מההגדה הכוללת - "בת זוג" - מה אתה רוצה מהפונקציה הזו? מעניין אותי באופן אישי. כי כשאני שאלתי את עצמי את השאלה הזו, וגם את חבריי, גיליתי תשובות מעניינות.

פריאסור

New member
תשובה...

שלום לך, לדעתי, בת זוג היא לא פונקציה חחח היא קודם כל בנאדם והיא חברה. במהלך החיים היו לי חברויות שלא צלחו, בעיקר בעקבות היותי א-מיני. מזה תקופה ארוכה (מספר שנים) שאני לבד, ועצוב לי להיות לבד. אני רוצה לסיים יום עבודה מפרך ולדעת שמישהי מחכה לי בבית. אותה מישהי גם תהיה לצידי לדבר על היום שעבר, ועם אותה מישהי אחלוק מיטה ונירדם תוך פיטפוטים. זו חייבת להיות אחת שארגיש הכי נוח בעולם לצידה והיא לצידי. אחת שלא יהיו לי סודות ממנה ולה ממני. בת זוג היא היא זו שארגיש עמה את הדברים הללו. זו לא יכולה להיות ידידה, כי אני מחפש את ה"אני והיא" ולא את ה"אני והם". אני רוצה להתמקד ולטפח יחסים שייבנו על אהבת אמת. העובדה שאני א-מיני (וקרוב לודאי שאני אכן כזה) מקשה עליי מאוד במציאת אחת כזו. אני רוצה חתונה (כמה שזה לא נשמע מוזר מפי בחור בימינו...) ואני גם רוצה ילדים. אם כי חתונה וילדים זו לא המטרה אלא פועל יוצא של יחסים שאני מחפש. המטרה היא להרגיש קירבה. להיות חצי ממשהו גדול ולא להיות שלם וקטן. להיות מ א ו ה ב. וואו, אני מרגיש משוחרר, עכשיו שזה יצא ממני :)

פריאסור

New member
חברים יקרים

נראה לי שחלקכם לא הבין אותי... אני לא מדוכא או על סף התמוטטות עצבים, ואני לא בוכה בגלל שאני לבד. אני בסה"כ חלקתי את ריגשותיי איתכם - זה משחרר אותי מבפנים, ואני גם לא מבקש תגובות (כלומר זה מעניין לדעת מה אחרים חושבים, אבל לא בשביל זה כתבתי את מה שכתבתי - זה יותר לעצמי.....מבינים?). כיף לי שיש מקום שבו אני יכול להתבטא בצורה הכי ישירה על הרגשות שלי ומה שעובר עליי, כי אין מקום אחר להוציא בו את הקיטור הזה שנקרא א-מיניות. אנא אל תהרסו את זה עם ויכוחים סתמיים. שלכם, פריאסור

איך שזה נשמע לי

קודם כל, אם תקרא את המשפט שוב תגלה שלא החברה היא הפונקציה, אלא שאלתי על הפונקציות שהיא ממלאה אצלך: צורך בקרבה, צורך במין, הם, לדוגמה, פונקציות. זה נשמע כאילו אתה באמת יודע מה אתה רוצה ונשמע גם שאתה רומנטיקן, שזה דבר נדיר. אבל יש משהו שאולי כדאי לך להיות ער אליו. נשמע שאתה מחפש זוגיות שהיא כמעט טוטאלית, להיטמע בתוך קשר. קשר סמביוטי זה דבר שלא עובד. גם אם בהתחלה נדמה שכן, זה מתפוצץ. כי למרות ששני אנשים יוצרים דבר משותף לשניהם יחד, הם בכל זאת שני אינדיבידואלים. השאיפה שלא יהיו סודות, למשל, היא לא דבר מומלץ, כי בזוגיות בריאה חשוב שיהיו סודות (לא גדולים כמובן) ושלכל אחד יהיה גם את החלק שהוא שלו בלבד. בגלל שלפי מה שאתה מספר מערכות היחסים הקודמות שלך נפלו על הנושא המיני, אז אולי לא זכית ללמוד דברים נוספים מהניסיונות האלה. אני מאמינה שלא תהיה לך שום בעיה למצוא זוגיות. כי גבר שלא מעוניין במין הוא לדעתי סחורה מבוקשת מאוד בחוגים מסויימים. אני מאחלת לך שמערכת היחסים הבאה תלמד אותך איך עושים קשר בריא ובר קיימה. ואולי עוד קודם כדאי שתעבוד על עצמך בעניין התחושה שלהיות בלי בת זוג זה "שלם וקטן" ולא חצי ממשהו גדול. אני מאמינה שזוגיות בריאה יכולה להתקיים רק בין אנשים ששלמים עם עצמם ושטוב להם, והם לא מחפשים שהזוגיות תציל אותם מעצמם או תמלא להם איזה חור. או משהו כזה. דרך אגב. במציאות, כשאתה חוזר מיום מפרך בעבודה אז זה שמחכה לך בבית רוצה הוא לשפוך את הצרות שלו ואתה אמור להקשיב לו ולהיות שם בשבילו. בכל מקרה, בהצלחה.

18292

New member
היכרות

אז אולי נכיר אחד את השני? אני מקווה שאתה מאיזור הצפון?

p019

New member
חברות, קירבה

אפשר לקבל את זה גם מחברים קרובים. וכן, חברים קרובים זה בהחלט דבר חשוב. וגם כיף שיש לך בית משלך שאתה לא מתחלק איתו אם אחרים. אבל לפעמים רוצים מישהו שיחלק איתך את נטל החיים. שיהיה שם דבר ראשון כשתצטרך (וכמובן שאתה תהיה שם בשבילו). שתהיה הכי חשוב עבורו הוא עבורך. כניראה שיש שירים שמצליחים להביע את זה יותר טוב (אבל כנראה שלא ארבה, כיוון שמשושררים רבים, מסיבה כולשהי, מעדיפים לכתוב כשהם מדוכעים).

שלי פאר

New member
וואי איזה צעבנת את באמא שלי

מה את עושה לו דיכאון!? בא לו חברה מה את חייבת להרוס לו ולגרום לו לחיות לבד?! מעצבנת את...

korpiklaani

New member
ילדה../images/Emo192.gif

היא ניסתה לעודד אותו ולהראות לו שהמצב הנוכחי לא מאוד נורא כלומר להביט על חצי הכוס המלאה זה עדיף מאשר "לבכות" על משהו שכרגע אין...זה גם הרבה יותר מדכא... ואת לא מתנהגת יפה כל כך

שלי פאר

New member
אני נחמדה

אבל אני גם מתעצבנת מהר! וכשיש לי משהו להגיד אני אומרת. לא רוע לב-מחסור קל בכוונות טובות! חח

למעלה