אתר הכרויות

anima25

New member
אתר הכרויות

מה גורם לגבר שנראה טוב עם מקצוע מכובד להיות רשום לאתר הכרויות הרבה זמן (שנה ויותר)? ראיתי כמה תופעות כאלה וזה משהו שלא מובן לי. זה לא מסתדר מבחינה הגיונית. אם משהו מוצלח אז איך הוא עדיין לא מצא את מה שהוא מחפש שם או במקום אחר? אני גם לא חושבת שכל אלה שנמצאים שם כבר הרבה זמן מחפשים רק סקס, אין מצב.
אז מה דעתכם הפתרון לתעלומה?

פתרונות פשוטים

א. לשאול אותם=זה יתן לך תובנות בנושא!

ב.או לגבר עליהם דיעה אישית משלך ולחיות איתה
למשל הדעה האישית שלי על גברים האלו {ויש לי ניסיון של שנים באתרי הכרויות_לא בתור מחפשת אלא בתור נשמה טובה שעזרה לחברה שלה כפרה עליה}

הדעה שלי היא:אם הם מצליחים בתחומים אחרים בחיים זה לא אומר שהם מוצלחים/יצליחו בזוגיות.

כי קריירה זה פיתוח ה"אני"
אדם שחיי עם עצמו, ואני לעצמי.

זוגיות זה לתת בלי תמורה,לפעמים להתפשר,לפעמים קצת לוותר על האגו ועל האני שלך.

mynameisktt

New member
תגובה

או אחד שלא סגור על מה הוא מחפש = דייטר סידרתי
או אחד שחולם על איזה מישהי שלא קיימת במציאות.
או סביר יותר, מחפש סקס.

חמוד1975

New member
נו באמת

אני לא עונה על 3 התיאורים שלך ולמרות זאת אני שם. מה שכן, הבנות שאני מחפש הן אכן נדירות, אבל בהחלט קיימות במציאות. מוכן להמתין בסבלנות לאחת כזו ולא להתפשר, גם אם יצא שאשאר לבד בסוף.

חמוד1975

New member

חמוד1975

New member
אין שום תעלומה

אחרי כל הדיונים שהיו כאן מפתיע אותי שנשאלת שאלה כזו.
אותה שאלה יכולה להשאל גם על אנשים מהפורום שהרבה מהם נשמעים מאוד מוצלחים, אינטליגנטים וגם נחמדים, ובכ"ז בתחום הספציפי הזה נשארו מאחור.
הצלחה בקריירה ומראה טוב לא מבטיחים מציאת זוגיות. יש עוד פרמטרים שמשפיעים, אישיותיים וסביבתיים, ואלו כבר נטחנו כאן עד דק.

וספציפית בעניין כרטיסים באתרי היכרויות- בעבר הרחוק נרשמתי לכמה מהם ומודה שמאז לא טרחתי למחוק את הכרטיסים שם למרות שאני לא ממש פעיל בתחום, בגישה ש"לא יועיל- לא יזיק" .יש בודדים שעדיין נכנס אליהם רק אם מקבל פניות.

זה הפורום האחרון שבו הייתי מצפה לשאלה

הזו. ואגב, הזדהיתי גם עם התגובה השניה שלך בשרשור. כמוך כמוני...

iba90

New member
יכול להיות גם...

שהוא מצא אהבה ושכח שיש לו כרטיס באתר הכרויות....:)

Lee Rock

New member
אתם לא בכיוון

דבר ראשון, מה שרואים באתרי הכירויות זה ייפוי של המציאות, התמונה בזווית היפה, העבודה לא טובה כפי שנדמה...

דבר שני, אנחנו חיים בחברה שמאוד קשה ליצור בה זוגיות (רק ס'תכלו כמה חברים יש בפורום הזה). יש מין "קרב" בין המינים, ומי שלא מוכן להשתתף בקרב מוצא את עצמו מחוץ למשחק.
גם אתרי הכירויות הם לא בסיס טוב לחלק מהאנשים להוציא את המיטב שבהם, אני יכול לומר לפחות על עצמי.

iba90

New member
בגדול אני נגד אתרי הכרויות..

הם באמת סוג של עיוות של המציאות. מצד שני אני שואל את עצמי ״איפה אנשים מחפשים היום להכיר? ואיפה ״כולם״ נמצאים״ ואז אני מבין שכולם ״באינטרנט״...ככה שזה מצב מורכב. כל הדייטים שהיו לי בחיים היו דרך אתרי הכרויות ו...הנה אני כאן
בשבילי אתרי הכרויות די עזרו לי להתמודד עם ה״פחד״ מלהכיר אנשים או עם החוסר ביטחון שלי ככה שאולי יש גם צדדים חיוביים והיי...מי יודע אולי באמת אפשר למצוא שם אהבה...זה קרה לאחרים.

אני יכול לשאול אותך אותה שאלה

והתשובה כנראה תהיה דומה לתשובה של אותם גברים..

יש הרבה קריטריונים חשובים לזוגיות חוץ מקצוע ומראה חיצוני

dori78

New member
בלת"ק, אני מקווה שהבנתי את השאלה

ברוב אתרי ההיכרויות, מופיע בכרטיס המשתמש תאריך הרישום הראשוני לאתר.
זה לא נותן לך אינדיקציה בנוגע לקורות אותו משתמש בזמן שחלף מאז.
מאחר ולא כל מערכת יחסים מסתיימת בחתונה, הגיוני שיהיו אנשים מוצלחים מאוד רשומים כמה שנים טובות לאתר (או כמה אתרים).

דוגמה להשתלשלות עניינים אפשרית:
בחור מוצלח ביותר מכיר בחורה, גם כן מוצלחת.
יוצאים חודשיים-חצי שנה-שנה, מגיעים למסקנה שחתונה לא תהיה פה, נפרדים.
יכול להיות שהיו לו 2-3 מערכות יחסים כאלה מאז שפתח את הכרטיס באתר.

alexpi

New member
יש כמה אפשרויות

יכול להיות שהם כבר בזוגיות שלא סגרו את הכרטיסים שלהם.
יכול להיות שהם פתחו כרטיס ושכחו ממנו...
יכול להיות גם שלך הם נראים אטרקטיבים (האם את פונה אליהם?) ולרוב שאר האנשים הם לא.
וכו'

לי יש כרטיסים שהם בני שנים אפילו שבזמן שבין פתיחתם ועד היום היתי בזוגיות... וכשהיתה לי חברה האתרים לא עינינו אותי ולא נכנסתי אליהם. אותם אתרים שהציקו (ונגיד שלחו מיילים) נסגרו ובאחרים לא נגעתי.. יתכן ואפילו יש אתרים שאני רשום אליהם ואני לא זוכר...
ובנוסף יש את הסיבות שכתבו פה.

למעלה