אתר המרכז לחקר עב"מים הישראלי העיצוב החדש ממש יפה ואסתטי!! אהבתי
G Gilliana New member 28/11/05 #4 לא, לא המידע הוא המכביד זו בדיוק הבעיה של העיצוב. יפה יפה - אין מה לדבר אבל יש מחיר, מחיר כבד תרתי משמע.
לא, לא המידע הוא המכביד זו בדיוק הבעיה של העיצוב. יפה יפה - אין מה לדבר אבל יש מחיר, מחיר כבד תרתי משמע.
כ כריסטין New member 28/11/05 #6 רק הערה קטנה..... להוריד את רקע הכוכבים המנצנץ הזה הוא לא מתאים לעיצוב החדש , עדיף שהרקע יהיה שחור לגמריי ואז האתר יראה עוד יותר יפה .
רק הערה קטנה..... להוריד את רקע הכוכבים המנצנץ הזה הוא לא מתאים לעיצוב החדש , עדיף שהרקע יהיה שחור לגמריי ואז האתר יראה עוד יותר יפה .
G Gilliana New member 28/11/05 #7 אכן וזה מכיוון שהוא עמוס בקבצים גרפיים (רקעים, תמונות וכו') גדולים החל מדף הבית.
כ כריסטין New member 28/11/05 #9 לדעתי אפשר לפסוח על דף הבית.. ולהגיע ישירות לדף הראשי באתר , כך גם זמן ההמתנה יתקצר .
כ כריסטין New member 28/11/05 #16 אין באתר פלאש , השימוש הוא ב-GIF מה שכן ההצעה שלי לוותר על הדף הראשי כי במילא הוא מיותר... להוריד את רקע הכוכבים (הוא ילדותי ולא מתאים) ולהשאיר את הרקע השחור עם העיצוב החדש .
אין באתר פלאש , השימוש הוא ב-GIF מה שכן ההצעה שלי לוותר על הדף הראשי כי במילא הוא מיותר... להוריד את רקע הכוכבים (הוא ילדותי ולא מתאים) ולהשאיר את הרקע השחור עם העיצוב החדש .
G Gilliana New member 29/11/05 #18 אני יודעת לא התכוונתי ספציפית לאתר של המרכז אלא באופן כללי למכת הפלאש. וכבר אמרתי שאני בעד ההצעות שלך...
אני יודעת לא התכוונתי ספציפית לאתר של המרכז אלא באופן כללי למכת הפלאש. וכבר אמרתי שאני בעד ההצעות שלך...