אתר הנצחה חדש - יכול לסייע לחברי פורום זה

Kosem

New member
אתר הנצחה חדש - יכול לסייע לחברי פורום זה

אתר הנצחה חדש בשם "לנצח" נפתח ועלה לאוויר. אני פונה אל חברי פורום זה מכיוון שהנושא מתקשר בצורה ישירה לנושא של הפורום. כמובן שאין פה שום כוונה רעה. במסגרת האתר ניתן לרשום הודעות אבל \ אזכרה \ השתתפות בצער - ללא עלות. כמו כן ניתן לפתוח אתרי הנצחה פרטיים ולקבל מידע בתחום ההנצחה \ קבורה. אז אני מפרסם אותו כאן כי אני משוכנע שזה עלול לשמש את רובכם. אשמח לסייע לאנשים מפורום זה בכל הקשור לאתר ההנצחה. תודה ושבת שלום. אתר ההנצחה "לנצח"

במבט ראשון:

1 אתר זה מתייחס ל "נפטרים", ללא כל קשר לשואה. 2 הקמת או פתיחת "אתר הנצחה" כרוכה בתשלום של -.300 ש"ח. 3 אתר זה הוקם בשנת 2007 והוא כבר מציג עצמו כאתר ההנצחה הגדול ביותר באינטרנט.

Kosem

New member
רוצה להתחכם?

קודם כל, האתר אכן הוא הגדול ביותר באינטרנט בתחומו. בדוק את השירותים שהוא מציע לעומת האחרים, תבין למה. מבחינת ההשקעה? הראשון מסוגו ללא עוררין. הלאה, לגבי ה-300 שקלים? זה לבוא לתפוס אותי בקטנה? תן לי עכשיו מפורום "שואה - הנצחה ותיעוד" - כמה אתרי הנצחה שתרצה עבור חברים מהפורום. אני מקים אותם אישית ללא עלות. וכן, עצם העובדה שהוא הוקם ב-2007 לא אומרת כלום. מבחינת האפשרויות שהוא מציע, הוא אכן האתר המתקדם ביותר מסוגו ברשת האינטרנט הישראלית. אז במקום לחפש את הבולשיט, תן קרדיטים על ההקמה. תן חוות דעת בונה. תן משהו. אז במבט ראשון? אל תתן תגובות בלי לברר לפני. אני עדיין דבק בגרסתי. ומחכה לאתרי ההנצחה שאתה תפנה אלי (באם אתה רציני או שרק יודע לדבר). שיהיה לך יום טוב.

מי מתחכם כאן, אדוני הקוסם?

זהו פורום להנצחת השואה ואילו אתה הקמת מין "בית קברות וירטואלי" לכל דיכפין, תמורת תשלום "קטן" של -.300 ש"ח. לא נחפור בכל האינטרנט כדי לברר אילו בתי קברות כאלה קיימים. חזקה לפחות על האמריקאים שאינם מפגרים אחריך. ממילא ביטוי כמו "להתחכם" הוא בומרנג, שראוי לשקול היטב לפני שמשתמשים בו.

Kosem

New member
ישנם אנשים אשר מעוניינים להנציח את יקיריהם

ולאור ההערות שלך, הצגתי את העמדה שלי לפיה אני מאפשר פתיחה של אתרי הנצחה לחברי פורום זה ללא עלות. שוב, אם אתה מכיר בנאדם אשר ירצה, אשמח לסייע לו עם זה. המושג "הקמת בית קברות וירטואלי" קצת קשה לדעתי. בזמן שהאתר מציע שירות חינם לגמרי של פרסום מודעות אבל ואזכרה. + מאפשר לאנשים אשר אינם בקיעים בנושא לקבל עזרה ותמיכה מצד נותני שירות בתחום ההנצחה והקבורה בפרט. אם כואב לך על מה שאני עושה, אל תגיב. ולגבי הקטע שנתפסת בתשלום.. לך תגיד את זה לקדישא שלוקחים מעל 10 אלף שקל (סכום חובה וכמובן מינימום) - עבור משהו שהוא בעצם אותו הדבר. אני לא המטרה לתסכול שלך.

Kosem

New member
באמת יפה

מושקע ויפה! * מבקש להתעלם מהקטע של התשלום * - אשמח להקים אתרי הנצחה לחברי פורום זה ללא עלות

בתור יוזמה של צעיר זה רעיון יפה

אבל צריך לפתח עוד נושאים בנושא זה. הנצחה בדרך כלל זה נושא כבד ולא רק בלחיצת כפתור. למשל במסורת היהודית יש הרבה מנהגים ודינים לנושא הנצחה גם קיימים הבדלים במנהגים בין אשכנזים לספרדים. מה קורה עם קדיש? מתי אומרים? מה אומרים? מה עושים בתום השבעה, בתום השלושים, לאחר שנה. מה קורה עם תארים, האם יש המרה של תאריך לועזי לעברי וההפך. במסורת היהודית נהוג לקיים אזכרות לפי תאריך עברי. האם תוכלו להזכיר במייל ליקירים מתי לעשות אזכרה, ומה לעשות באזכרה. מתי להגיד קדיש. האתר שלכם הוא בנוי על נושאים טכניים, כמו" מודעות אבל, מתקיני מצבות או הסעות. צריכים עוד ללמוד. מבלי קשר לנושא השואה. לדוגמא אתר חברת קדישא תל אביב

הקישו נא virtual cemetery

היינו בית קברות וירטואלי ותקבלו....כמה? 1,940,000 [כן, מליון ותשע מאות וארבעים אלף] תשובות. האמריקאים צועדים בראש בכל הנוגע לעולם הבא. נסו, - ותראו.

עב

New member
קוסם קשקשן

כל האתר הזה ריק מתוכן. אם אין לך מונצח בשם הנדיר כהן אז כנראה שהכל ריק...

למעלה