אתר הנצחה לזכרו של הצורר

Sarika

New member
אתר הנצחה לזכרו של הצורר

היום בחדשות: במדינת ויסקונסין בארה"ב, הקים חוואי בחצר חוותו מבנה ובו אתר הנצחה לזכרו של המפלצת אדולף היטלר. החוואי טד יונקר, היגר מרוסיה לארה"ב לפני כחמישים שנה, הוא טוען שהיטלר לא היה זה שפתח במלחמה והוא מתכוון להוכיח זאת. האתר יפתח לקהל בעוד שבועיים, מקווה שאירגונים יהודיים בארה"ב יסכלו את מזימתו הנבזית.

טtal

New member
טד יונקר הזה מזכיר לי מישהו מאיראן

גם נשיא איראן אמר שהשואה לא הייתה. כיום יש אנטישמים וניאו נאצים שלא מכירים (או שלא רוצים להכיר) בהיסטוריה של העם היהודי, ומחפשים תירוצים כדי לנסות לעוות את העובדות על השואה. גם אני מקווה שבארה"ב לא יעברו על זה לסדר היום והאירגונים היהודיים יעצרו את בנית אתר ההנצחה למפלצת הנאצית.

schlomitsmile

Member
מנהל
הלואי שמזימתו תסוכל- אבל לאו דוקא ע"י האירגונים היהודיים. אם אנחנו עושים את זה, זה ניראה כאילו אנו פועלים כיון שהוא מאיים עלינו, כלומר מתוך אינטרס סקטוריאלי שלנו. הייתי רוצה, שיקומו אמריקאים לבנים מצפוניים, יזעקו נגדו וימנעו הפצת הרוע והכתמת הציבוריות האמריקאית.

"הוא סתם זקן מבולבל"../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

אומרים שכניו של טד יונקר הנ"ל, כמה פשוט וקל, הוא פשוט מבולבל, לא צריך למחות, לא צריך להוציא צו סגירה למקום, בשם "חופש הביטוי", טד נותר עם בחווה שלו עם האתר המנציח את "פועלו" של היטלר ימ"ש, כמה נחמד שאמריקה נאורה כל כך.
ורק ראש העיר פוחדת מ"יחסי ציבור שליליים".

schlomitsmile

Member
מנהל
וזה מה שחמור כל-כך. לכן לא נראה לי, שזה עניין ליהודים, שחורים, היספנים וכד' להאבק בו. העניין הוא שהאמריקאים הלבנים, צריכים להתעורר ולהבין שהוא מלכלך וגם מסכן אותם. זו לא הבעיה של המיעוטים- זו הבעיה של האומה האמריקאית.

למעלה