אתר הנשים החדש

אאילת

New member
אתר הנשים החדש

שלום נשים יקרות אתר חדש המוקדש כולו לנו הנשים עלה לאוויר. http://www.hanashim.info אשה לאשה אשה. היינו לוגו האתר ומבטא את רוח האתר האתר הינו מקדש נשי האתר מרכז לתוכו את כל התחומים המעונינים אותנו הנשים כמו פסטיבלים, טיפולים, צילומי הריון ועוד מגוון גדול של נושאים. האתר בתחילתו ויש עבודה רבה בו. כבר מתחילתו האתר נתפס והוא מתחיל להתמלא בחומרים שונים איך יראה האתר בעתיד? אתן הנשים תחליטו איך יראה האתר ואיזה תכנים יהיו בו האתר דינמי ויכתב וישתנה על ידי בקשות ופירסומים שאתן תבקשו שיהיו באתר. הנכן מוזמנות להיכנס ולהתרשם מהאתר להביע דעה עצה ובקשה ואלו שבנינכן שעוסקות ומעניקות מעצמן לנשים אחרות הנכן מוזמנות לפרסם באתר .(הפירסום חינם) נשמח לראות את כולכן באתר http://www.hanashim.info/ באהבה צוות האתר

הרעיון חביב, אבל...

הייתי מתחילה מהגהה לכתוּב (יש קצת שגיאות), הגרפיקה לא מוצאת חן בעיניי (אבל זה עניין של טעם אישי) הייתי מוסיפה נושאים שאינם "נשיים סטראופטיפיים" (קריירה, רחמנא ליצלן, למשל). בנושאים שאין בהם עדיין תוכן, לא הייתי נותנת אפשרות כניסה, או אם כן, אז לכתוב הודעה קבועה, שתוכנה יהיה משהו כמו: "אין עדיין נתונים בנושא זה".

T noki

New member
אמנם האתר רק בחיתוליו

אבל אין כמעט תכנים שמענינים אותי כאישה. מה עם קריירה, ההתלבטות איך לשלב קרירה והורות? חוגים שאינם כל כך סטראוטיפיים? האם מה שמענין אותנו זה רק הריון, חוג ריקודי עם וכו'? בינתיים רוב התכנים לא נפתחים. בקווי חירום אין בכלל את הטלפון של נפגעות תקיפה מינית (1202), הייתי מוסיפה עוד טלפונים חשובים של אלימות במשפחה ועוד. אפשר כתבות מענינות שמשתנות מדי חודש על נשים מענינות. זה בינתיים מה שעולה לי בראש. ושיהיה בהצלחה!

אאילת

New member
אתר הנשים החדש

טלי וTnoki תודה רבה על הביקורת הבונה האתר מתקדם במספר מסלולים מקבילים האתר נפתח עם מגוון נושאים מצומצם ועתיד להשתנות רבות על ידי בקשות הנשים הגולשות והמפרסמות גם יחד. ענין ההגאה :העניין מטופל בימים אלה וכל תיקוני ההגאה יתוקנו. הגרפיקה: תודה שהערת והבעת את דעתך נושאים נוספים "קריירה" יהיו ויהיו עוד כאמור האתר דינמי וישתנה נושא ה"קריירה" חשוב מאוד ויטופל במהרה איננו חושבים שיש לסגור נושאים שאין בהם חומרים כי מפרסמות שונות יכולות לראות איך יראה מלבן הפירסום שלהם . קווי החירום הצוות ניסה ומנסה להשיג את אישורם עד כה ללא הצלחה ואנו לא נפרסם דבר ללא אישור וידיעת הנוגעים בדבר. כתבות: צוות האתר מתלבט בעניין הזה כרגע אנו לא מעוניינים להעלות כתבות חדשות וכולי" מהחשש שזה יצור עומס (מראית עין)רב על האתר. וכן יש אתרים רבים אחרים העוסקים בנושאים אלה. תודה רבה על בל העצות לשיפור אשמח לראותם בעתיד. מאיתנו צוות האתר

למעלה