אתר הפורום עלה כבר לאויר

מתנדב

New member
אתר הפורום עלה כבר לאויר

והוא פועל כבר, אמנם את השאלות לטריויה עדיין לא הפעלתי אותו, זה יתחיל לעבוד רק משאלה מס' 1 בשבוע החמישי שזה אומר בשבוע הבא, מעבר לזה הכנסתי כבר את רשימת הזמרים, אתם מוזמנים לראות, וכמובן נתתי את הקרדיט לשלומי ירושלמי ולרפוש שהם הביאו לנו את שמות הזמרים... וכמו כן דרושים לי עוד אנשים שמוכנים לקחת חלק בעוד דברים בכדי שנוכל להמשיך ולהתפתח, וכמובן שהקרדיט יהיה לכם... ומנימן עשיתי מה שביקשת ממני שגולשים באתר שירצו לברר שאלות קשות מאוד בכל נושא שהוא שקשור במוזיקה חסידית יוכלו לכתוב את השאלות באתר שלך אתה תעביר לי את השאלות ואני ישאל מומחה ואז אני יחזיר לך את התשובות, ישנה אפשרות כזאת באתר על ידי לחיצת לשליחת תגובות לאתר... וקומבינטור, רציתי לדעת מה קורה עם הפינה היומית שלך, כי אני רוצה לתת לך גם פינה באתר... להלן הקישור לאתר http://users.tapuz.co.il/hasidit/

לא אכפת לי שיהיה לי גם איזו פינה...

<תבינו ת'רמז לבד> ותנו לי הצעה לפינה! ד"א,אתר ממש חמוד!סאחטן מתנדב!

מתנדב

New member
אביגיל רצית את הפינה של

עידכון ההופעות, במידה ותרצי להחליף פינה אחרת, או שתרצי בנוסף לזה פינה חדשה, אני בלי נדר יעשה פינה במיוחד בשבילך באתר, תחשבי על רעיון שאת חושבת שתוכלי לעמוד בזה, ואני יפתח לך פינה באתר...

מתנדב

New member
אביגיל, אם תרצי עוד פינה

או להחליף פינה חדשה אין כל בעיה עם זה, ההפך כל אחד מה שהוא יכול לתרום לקידום האתר ובכלל רעיונות....

מתנדב

New member
בוודאי, אם תביאי כמה דברים...

אני יכניס את זה לאתר ויתן לך את כל הקרדיט שיגיע לך...

מתנדב

New member
רצינית, את לא הבנת

את רוצה שאני אתן לך קרדיט באתר, מה אני יכתוב קרדיט לרצינית על? לכן כל אלו שהביאו מכוחות עצמם והשקיעו אני חושב שמגיע להם את כל הקרדיט המלא על זה שהם עמלו וטרחו, ותאמיני לי שאני מאוד רוצה לתת לך ולכולם כאן קרדיט, כי האתר אני רוצה שכולם יהיו שותפים בבניתו, יש מלא רעיונות כגון: חדשות המוסיקה החסידית, ביקורות על דיסקים חדשים שיוצאים לשוק, יש מלא רעיונות, תבחרי לך משהו שאת יכולה לשלוט בזה, גם אם לא במאה אחוז, אפילו חלקי דברים שיתחילו, אני מבטיח לך לפרסם את זה באתר גם עם כל הקרדיט לך... בהצלחה!

Rצינית

New member
סתם צוחקת.בגדול,אני לא בנויה לדברים

מסוג זה-אם אחזת. בהצלוחה בהמשך.בנתים אני בנויה לצפיה.אתר מושקע.והקרדיט כלו למפעילו.

תודה לר' מתנדב

וכמו כן רציתי להפנות את תשומת לבך לכך שלא ראיתי בקטגוריה של הזמרים את מיקי רוזנבאום. אולי לא שמתי לב, אבל כרגע נזכרתי אז אם תוכל לבדוק ולתקן במידת הצורך. כמו כן בסקר לא הכנסת את התזמורת של מיקי רוזנבאום שהיא אחת התזמורות המצליחות ביותר בעיקר בקרב חובשי הכיפה הסרוגה. והצעה שלי : להוסיף קטגוריות של מלחינים, מעבדים וכו'.

מתנדב

New member
אכן לא שמתי לב על הזמר הזה

וגם על הזמר השני שעוד אבינו חי כתב, אני בלי נדר יעדכן את זה באתר, ולגבי קטגוריות של מלחינים ומעבדים, אני מאוד אשמח לעשות גם לזה מקום באתר, אם הזמן אני יעשה את זה, כמו כן אתה יכול לשלוח לי גם משם תזכורות על ידי הכפתור שליחת תגובות לאתר, ואני מקבל את זה באופן ישיר לאימייל, את התזכורות ואת התגובות ובכלל הרעיונות שאתם רוצים להציע... ולגבי הסקרים, במוצאי שבת מתחיל שבוע חדש, ובכל לילה יהיה שם שאלה בטריויה יש ללחוץ על תחרות החידה היומית וכשיגיע השעה 11 בלילה השאלה תיכנס באופן אוטומטי, ובמידה וגולשים מהמחשב לא יוכלו להיכנס בשעה זו, אני ישנה את השעה לזמן אחר שיהיה לכם נוח, וגם הניקוד יופיע באתר, כולל אלו שגולשים מהסלולארי הניקוד יופיע שם...

למעלה