אתר חביב חדש לעיונכם! ...

ShaDoW GiRl

New member
וואייי.. סחטיין על היוזמה..

תודה על האתר בכל אופן לדעתי אני מסכימה כל כך.. לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב!!.. לדוגמא- מה לא מגיע לנו קו עלילה נורמאלי וטוב... ועוד נקודה:
What happened to the days when a horror movie made your hair stand on end and your skin crawl,have we as people gone beyond these simple animal reactions​
הרבה זמן כבר לא ראיתי סרט אימה באמת טוב.. דרך אגב אני אהבתי סיוט ברחוב אלם.. גררר אני בטוחה שיש יותר טובים מזה.. ולא אשקוט ולא אנוח עד שאראה סרט שיגרום לשערותיי לצמור.. בהחלט מומלץ לקרוא! תודה על רבה רבה רבבהה! :-O

VAMPhantom

New member
בבקשה, צללית../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif

האם אפשרי לקרוא לך כך? אגב, אם תרצי... יש מס' סרטים מומלצים, שיש לי בספריה הפרטית שלי... אך אין לדעת, כבר הספקתי קצת להבהיל מישהי כאן עם תגובותיי...

VAMPhantom

New member
למה לא לנסות את:

They שודר גם בנוסף מס' פעמים בסינמה 3, אם זכרוני אינו מטעה בי... ישנם לא מעט רגעים מפתיעים בסרט
אגב, זהו סרט יחסית חדש של הבמאי הדגול שהביא אלינו את פרדי קרוגר
ווס קרייבן, שאגב בקרוב מביא(בחו"ל כבר הביא) "דרקולה 2" סרט ההמשך לסרטו "דרקולה 2000"

VAMPhantom

New member
נזכרתי בסרט ישן שהזכרתי אותו...

בשירשור אחר, סרט בסגנון של "ילדי-התירס", יצא עוד הרבה לפני הילדים האלו... שם הסרט:"זהירות! ילדים משחקים!"
מומלץ לבעלי לב-חלב

xander55

New member
איך דרקולה 2000, באמת?../images/Emo129.gif

חבר שלי ואני תמיד הולכים לשכור שני סרטי אימה ותמיד אנחנו אומרים שניקח את ההמשך לליל המזכות ודרקולה 2000 ותמיד אנחנו יוצאים עם סרטים אחרים.

למעלה