אתר חברתי למוגבלים שומרי תורה ומצוו

אתר חברתי למוגבלים שומרי תורה ומצוו

בס"ד שלום, שמי אברהם רואש (25) נכה C.P. יוזם, בימים אלה ממש, אתר קהילתי לציבור הנכים השומר תורה ומצוות בין יתר פעליות האתר מתכוונים אנו, אי"ה, ליצור קהילה מגובשת ולה כנסים וטיולים המיחדים מוגבלים השומרים תורה ומצוות אם אתה או את רוצים להצטרף לקהילה ולקחת חלק בבנייתה, אנא פנו אלי 789387 -052 ואשמח לראות חלקכם כך ביננו

alonpaz

New member
שלום אברהם......

אני שמח שהקמת אתר למוגבלים דבר ראשון! דבר שני - אני ממליץ לך שהאתר יהיה לכלל ציבור הנכים גם הלא דתיים עם דגש ליהדות והכללים בה. אחרת לא יהיו לך מבקרים וחברים באתר כי רבים מהנכים וכלל הציבור בכלל הינו חילוני או אפילו מסורתי (גם בלי כיפות). תחשוב על זה...!

לאור הדברים

בס"ד שלום, אם וכאשר ימצא האדם את חלקו ביננו, אף על פי שאיננו דתי, אני הראשון שיברך על הדבר, יש לזכור כי כך זה כל עוד נשמרת לאתר הזכות לציביון היהודי. תודה רבה אברהם אגב, כבר היום אשר גילית כי נפתח פורום נכי C.P. יצרתי קשר עם ליאת והסכמנו יחדיו כי למרות ההשקפה השונה חייבים אנו לקיים יחסי גומלין בין האתר לפורום ובין הפורום לאתר. ובע"ה בלי נדר כן נעשה

אלון

ברגע שאברהם ייתן את כתובת האתר, היא תיכנס אוטומטית לטאגלייינס, [למי שלא הבין/נה, רשימת הקישורים הכחולה הרצה למעלה], כדי שתשמש את כולנו, ליאת.

לאלון היקר

קודם כל, טוב לראות אותך כאן. אין ספק שכמה שיהיו יותר אתרים, זה יהיה מצויין, כי אז תהיה הכרה אינטרנטית, [אם לא רשמית], אבל הכרה אינטרנטית זה גם משהו, לא? כל הכבוד על הרעיון שלך, אני מסכימה איתו בכל לב, המשך לתרום לנו, אתה עושה עבודה נהדרת, ליאת.

לאברהם שלום

קודם כל מזל-טוב על הצטרפותך למשפחת הפורום, נקווה שתמצא כאן בית חם. כפי שסיכמנו, האתר שלך, והפורום שלנו, יכולים לשתף פעולה ולעבוד נהדר ביחד. עוד מעט אני אשלח לך מסר אישי עם כתובת המייל שלי, או אתה יכול להתסכל ברשימת הקישורים הכחולה, המייל מופיע גם שם, ואז אני אראה במה אני אוכל לעזור, בינתיים, שמחה לקבל אותך למשפחתנו, קבל
, ליאת.

ליאת, נקודה למחשבה

בס"ד שלום, שמחתי כפולה ומכופלת להצטרף ל"משפחת הפורום של נכי C.P חשבתי על דברייך בהם אמרת אף על פי שהשקפתינו שונה חובתינו לשתף פעולה הדדית ודבריי לזה אנו המבקשים הזדמנות שווה בחיי החברה הרגילה, ושמגבלתינו לא תבדיל אותנו מלבד קיומה, דווקא אנו חייבים לאחד בין קצוות החברה וכשם שאנו נהיה אלה שנאחה את הקרע יתאחה כאבינו ונזכה, ב"ה, לרפואה שלמה

אברהם

מה יש לי להוסיף? אתה צודק! ועוד משהו, אם השינוי לא יבוא מאיתנו, אף-אחד לא ישנה בשבילנו, כי אנחנו יודעים מה טוב בשבילנו. הבדלי ההשקפות לא משנים, אנחנו רוצים לחיות בכבוד כמו כולם/ן, לא? מצטרפת לתפילתך הכנה, ליאת.

יש לי שאלה כינה

בס"ד יש לי שאלה כינה מתוך הלב, אבל אתן הקדמה לדבריי קודם לכן אני גדלתי כל ימי במשפחה דתית, ברבות השנים התחרדתי (אני לבד) והכל מתוך רספקטיבה רחבה על החיי הפרטיים ובאמת, מעניינת אותי השקפתכם החילונית האם גם בכם מתעוררת אמונה של יש אלוקים איזה נס. כוונתי היא על החיים על המגבלה

אברהם היקר

אני מאוד מאמינה באלוהים, למרות שאני חילונית. לגבי ניסים, במקרה שלי, אני לא מאמינה שיכולים להתרחש, אבל בכל-זאת אני מאמינה. אין ספק שהעלית נקודה מעניינת ששווה התייחסות. אני יכולה להגיד, שכשהייתי קטנה יותר, האמנתי שאני אצליח ללכת, אך מהר מאוד, האשלייה הזו התנפצה לי בפרצוף, ליאת.

והיה התגר לכל מי שרוצה

בס"ד באתרי, אי"ה, יהיה מדור שבו נכים מספרים את סיפור חייהם ומזכירים לפחות סיטואציה אחת בה הם ראו כי היתה השגחה עליונה אשמח אם משהו מכם ישלח לי לאיימל את סיפור חייו עם סיטואצייה בה ראה את ההשגחה העליונה לחילונים שבינכם המוכנים לקחת חלק באתגר, אנא ציינו שאתם אינכם שומרי תורה ומצוות

אברהם

נענית בשמחה להזמנתך, למרות שאינני שומרת מצוות, ולא הייתה אצלי שום השגחה עליונה, [עד כמה שאני זוכרת, כמובן], המייל יגיע בימים הקרובים, ליאת.

למעלה