אתר חדש אוסף צילומי עברייני תנועה

אתר חדש אוסף צילומי עברייני תנועה

http://www.oradom.co.il/ תשלחו צילומים של מי שחונים על המדרכה, חוסמים חניות ומדרכות, חונים בחניית נכים, עוקפים בפס לבן, נוסעים באדום וכולי. נכון שהמשטרה עד כה לא קבלה תמונות מאזרחים כראייה, אבל יש תקווה!! כנסו ותהנו

BellA עלמה

New member
../images/Emo32.gif קצת לא קשור וקצת כן

ביום שישי שעבר הייתי עדה לאישה מבוגרת שחוצה את הכביש באור אדום (שלה) לייד תחנת המוניות על אחוזה נדמה לי שפינת אליעזר יפה לאחרונה אני רואה את זה די הרבה שמבוגרים מתעלמים מרמזורים אדומים. הפעם היא כמעט נדרסה.

זה נתון ותיק

ילדים וקשישים פורצים לכביש. יותר קשישים מילדים (שיש לידם/ן לרוב מי שתופס/ת להם/ן את היד).

וביום שני האחרון בעודי מדדה לשומרי משקל

עם בני בעגלה, גברת אחת חסמה לי את המעבר עם הואן שלה.... במעבר היחיד שהיה לי שם- בצד של ארומה בדרך לויצו איפה שבד"כ הפחים... ועוד מה, הגב' הנכבדה השאירה בואן את אמה והתינוק בסל-קל. מילא לא היה לה תינוק אבל כשראיתי את הסל-קל עוד יותר התעצבנתי. אחרי כמה דקות גם היא מגיעה לשומרי משקל (ראיתי אותה לפני שנכנסתי שהיא בעלת הרכב) ואז אמרתי לה שעוד יותר בתור אישה עם תינוק היא צריכה לחשוב על כך שלא חוסמים מדרכות - הרי אני לא צריכה לרדת עם תינוק ולעבור מתחת לשרשראות של חניה או לרדת למדרכה. אם זה היה בחור צעיר לא הייתי מתעצבנת כי כשצעירים לא ממש חושבים על הדברים האלו- אבל אני מקווה מאד שהיא לא תצטרך לרדת לכביש או לקמבן דרך החניה יחד עם התינוק שלה בעגלה. כל טוב.

BellA עלמה

New member
עד כמה זה חוקי?

האתר קצת מזכיר לי בזמנו שרצו להקים אתר בחו'ל של אברייני מין(אנסים ,מטרידים וכו) לא ממש הלך

לא נראה לי בעייתי

יש הבדל בין צילומי מכוניות לצילומי בני אדם. גם אם את מקליטה שיחה שלך עם עבריין התנועה זה בסדר - הקלטה של שיחה שאת חלק ממנה היא חוקית. תראי מה עושים ב"שומר מסך" - מצלמים, מקליטים.

בנוגע להקלטה- אני יודעת שהצד השני

צריך גם לדעת שהוא מקלט על מנת שההקלטה תהיה חוקית.

למיטב ידיעתי - לא כך הוא....

כל עוד את חלק מהשיחה, את יכולה להקליט והקלטתך קבילה - גם אם צד ב' לא יודע שהוא מוקלט.

למעלה