אתר חדש בנושא האוריגמי - Slash

אתר חדש בנושא האוריגמי - Slash

שלום, קוראים לי גל וינוגרד ופתחתי אתר בשם Slash(זו גרסת בטה ואני עוד מעת קונה דומין).

יפה

העיצוב של האתר יפה. אני חושב שכדאי שתציג בגלריה דגמים שאתה קיפלת. ובהוראות (אני לא אוהב את התרגום דיאגרמות) לשים הוראות להמצאות שלך או של אנשים אחרים שקיבלת מהם רשות. סה"כ יפה מאוד. תמשיך לעבוד

תודה

תודה רבה, רק תדע שזה גרסת בטה שעבדתי עלייה שנתיים. אני לא בדיוק הבנתי למה אתה מתקוון שאתה אומר "(אני לא אוהב את תרגום הדיאגרמות)", אתה מתקוון לשמות?

אין לי מושג מה זה בטה...

אני חושב שהמילה דיאגרמות היא תרגום גרוע של diagrams. אני מעדיף את המילה הוראות. זה הכל.

matanbi

New member
נחמד מאד,אבל כמו שיובל ציין יהיה

יותר נחמד עם תוסיף גם קיפולים שלך.

bshuval

New member
הגלריה מפרה זכויות יוצרים

גל, פתחת אתר יפה ונחמד, אבל... (1) בגלריה שלך גנבת תמונות, ללא רשות, מהאתר של ג'וזף וו. זו הפרה בוטה של זכויות יוצרים. עליך להסיר את התמונות מן האתר שלך. (2) בקטגורית ההוראות, לא ברור לי כיצד תרגמת את שמות היוצרים. התרגום יצר שמות מעוותים למדי.

ג ל ע ד א

New member
גניבה ...

המילה גניבה מרמזת על פעילות מודעת. אני בטוח שגל לא ידע שלקיחת תמונות מרשות הכלל באינטרנט מהווה הפרת זכויות ... אל נא באפך ... גלעד

mirigami

New member
גל צעיר תלמיד

ואני בטוחה שהוא לא ידע שזה אסור אבל במקרה כזה כדאי לשלוח מסר אישי חשוב לשמור על זכויות יוצרים ואני בטוחה שגל לא עשה זאת במודע. גל : אנשי האוריגאמי מאוד אדיבים ואני בטוחה שאם תשלח מסר ותבקש אישור תקבל ללא בעיה אתה יכול לכתוב גם לג'וזף ותמסור לו דש מאיתנו

למעלה