אתר חדש לייעוץ רוחני!

idansim

New member
אתר חדש לייעוץ רוחני!

שלום לכל הגולשים, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, אם כי אני מהקוראים המתמידים. ברצוני לספר לכם על אתר חדש שנפתח (ואני מעורב בו): "אנשי הקסם" http://www.magicpeople.co.il/default.aspx האתר עוסק בייעוץ רוחני ואסטרולוגי בתחומים שונים, כגון: נישואים, עסקים, בריאות. בנוסף, האתר כולל מסרים יקומיים – כתיבה אוטומטית על העידן העכשווי ועל חיינו, ועוסק גם ברפואה משלימה וייעוץ בעזרת תקשור וקלפי טארוט. המייעצות הן אראלה רותם ונעמה קוסטינר, והאתר מושקע ומומלץ. ייעוץ חינם בחודש הראשון לאחר ההרשמה!

שהיום אני נמצא במצב רוח מחקני במיוחד

בחרי לך אליה איזו מהן שאמחק ואמחקנה מיד באופן סופי ומוחלט מבלי כל דרך חזרה. לא רק שלא תהיה לה דרך חזרה אלא גם לא שביל ותעלה ואפילו סדק לא אותיר עבורה שתחזור הנה בשנית. וזאת תהיה על מנת לשלב ולהרגיע את מצב רוחי הזמני עם המקובע, שיהיו שניהם שוהים לרגע מתחת לכובע אחד ומצטרפים לכלל מעשה משותף. אגב לפני כשבוע הופעל המחק באופן יוצא מן הכלל עבור מעשה שחרג מהכלל, כך שאילו הייתם עוקבים באופן צמוד ולא רק מנקרים, בטח גם הייתם רואים ונרגעים. שליטה זה יופי ומחק זה המון כוח...אז מה. מצאתי דרך יצירתית להקטנת הכמות היחסית של מודעות הפירסום , והריני להביאה בפניכם אליה ויעקב. כתבו בפורום והכניסו מעט יותר מפרי עטכם ומהגיגיכם ומלימודכם את החיים וכו' כרצונכם, אני מניח שכמות הפרסום תהיה פחותה במשהו, וככל שתכתבו יותר כך יהיה עמום הפרסום ופחות דוקר עבורכם. זו לא חכמה גדולה לשבת ביציע שם למעלה ולשלח חיצים בשחקנים, אתם חלק מהמשחק יקירים ויש בידכם לשנותו ולאו דווקא בחיצים ומחק בוקר מחקני

אליה ל

New member
../images/Emo4.gif אם המחק היה לעיתים נמצא בשימוש

יתכן שהיה כיף יותר לכתוב להשתתף ולשתף, בינתיים ולפי שעה כל שאני עושה מעבר לשיעמום התמידי הוא לחשוב באיזה אופן לנסח את החתימה שתהא לי בכדי שתקיף את מכלול כישורי היחודיים. נדמה לי שאנסח משהו בסגנון של: מנחת סדנת אהבת היקום, את מדיטציית המלאכים, מנחת קורס תיקשור עם המדריכים האישיים/מלאכיים ואם ירצה השם אז גם את האלוהים. פותחת בקלפים, עונה עפ"י המטוטלת, קוראת בקפה (וגם שותה), מאסטר רייקי מנחה ומלמדת את כל שלבי הרייקי השונים, מלמדת הילינג ומטפלת בהצלחה מרובה. מחפשת מקום בגליל לפתיחת צימרים לאירוח עם מסעדה ביתית קטנטנה וחמדמדה................ נדמה לי שזה מתאים - מה דעתך?

אליה ל

New member
היי נטוש ../images/Emo24.gif

דווקא עברתי היום לא רחוק ממך - הכל יחסית אבל בחזור עברתי ליד הרמזור בכניסה אליכם. נסעתי היום שוב לראות את כפר חנניה. אני שוקלת לרכוש שם בית ולפתוח צימר אחד או שניים. מאחר והישוב מעורב גם דתיים וגם חילוניים רציתי לראות מה קורה שם בשבת בהתחשב בעובדה שהמגרש שעליו אני רוצה שיבנו בעבורי נמצא שניים וחצי מטר לערך מבית הכנסת. המקום מדהים, הנוף משגע חבל"ז אבל נראה לי שלמרות הכל הם די יקרים בהשוואה למה שמקבלים ולמקום כך שאני צריכה לעשות עוד חושבים ולהמשיך לחפש. יש דברים מעניינים בצ'ופצ'יק של המדינה של בקצה של האצבע - אך אני מחפשת משהו שיהיה בטווח של חוות רכיבה ולא נראה לי שיש שם. יש גם דברים מעניינים באמצע של דרום המדינה אך שם זה בכלל "דוכ" אבל "דוכ" עם עניין -חחחחחחח חושבת וחושבת ובסוף כנראה שאמצא משהו. איך את?

netad169

New member
איזור נהדר

ראיתי שגבעת אלה מפרסמים את ההרחבה שלהם, וחוות רכיבה לא חסרות כאן באיזור, את בטח יודעת. אצלי מעולה :)

maysabel

New member
אחלה ראיון אליה

מחזיקה לך אצבעות ממש מהלב משהו כאן מרגיש לי ממש טוב בשבילך חיבוק גדול מאיזה

אליה ל

New member
../images/Emo24.gif תודה נשמהההה

כן, גם לי זה מרגיש נכון לעשות את השינוי הזה למרות שאני משקשקת מפחד אבל כבר אמר מישהו לקחת את הפחד ולהתמיר אותו לדחף וזה מה שאני עושה כעת. תודה

למעלה