אתר חדש לילדים,בעברית. מקסים!!!

digdug3000

New member
אתר חדש לילדים,בעברית. מקסים!!!

אהבתי www.dagim.co.il מעוצב כמו כפר אמיתי,רגוע,סבבה

אבא גאה

New member
באמת מקסים

ורגוע, אני כבר שמרתי במועדפים אבל...לא עובד כ"כ טוב, כמנסים לפתוח משהו מקבלים את החלון של ה"רק שניה" ונתקעים ככה יותר משניה....
לי יש סבלנות אבל הבן שלי מיד משתעמם ומנסה ללחוץ שוב ושוב.... וגם.....על רחבי המסך מפוזרים מילים, רובם זה ספרים שיהיו בעתיד, אם אפשר לעשות את זה קצת יותר ידידותי לילדים, דהיינו ציור יחד עם המילה ושיוביל אותם לפעילות מסויימת.... וגם איזה כפתור ברור שעליו הם יכולים ללחוץ בכל שלב ולהגיע למסך הראשי. ככה נוכל לתת להם לשבת מול המחשב לבד.

מקסים.. אבל מלא בעיות..

הרעיון - לתת לילדים להציץ בספרים, כדי שישלחו את ההורים לקנות, כשכל זה עשוי בחן רב = מעולה ! א-ב-ל : אמנם בשש בבוקר לא נתקלתי בבעיות של איטיות, לעומת זאת - * בסיפור עצמו היה לי מוזר לגלות שהפיל והג'ירפה נקראים "חיות הכפר" (צפיתי בסיפור "תרנגול יכול לעוף?), * הקריינית, שקוראת להפליא, בקול נעים ובלתי מתחנחן, יש לה לדעתי ר' מתגלגלת שמוצאה במבטא תימני, לא? כי אם כן, הייתי שמחה שתואיל ותגלגל גם את הח', וככה ייצאו ילדנו נשכרים באמת. * הסיפור שקראתי נראה לי מיועד לגילאי 5 ומטה. המיומנות הדרושה כדי להפעיל את הדיפדוף - נראית לי של גיל 5 ומעלה... כך גם לגבי תמונת ההרכבה שניסיתי להרכיב - איגלו ומדורה.. נו.. מעל גיל 4 אף ילד/ה לא ייהנה מזה.. אבל השימוש במשחק - היה מסובך גם לי... אוקצור - "כמעט מושלם" - אבל בסוף, ממש לא שימושי לילדים
מייד להחזיר לשיפוצים... והמלצה מנגד: האתר של תפוז לילדים - ממש מצויין מבחינת הידידותיות שלו למשתמשים הננסים !

אבא גאה

New member
אתר הילדים של תפוז

אני לא כ"כ חושב שהוא ידידותי למשתמשמישם הננסים. מצד אחד זה נכון שיש תפריט של כל המשחקים במקום אחד, אבל מצד שני אין סום חלוקה הגיונית של הרמות, נמוכה, בינונית וגבוהה מחולקים שם על פני כל הדף, כך שאם השארתי את האפשרוח לבד אל מול המחשב, חזרתי אחרי דקה למצוא שפתח משחק בדרגת קושי גבוהה והילד בדרגת אכזבה....

באמת?

והוא לא ידע איך לחזור לתפריט? אצלינו, זו היתה הפעם הראשונה, (בחופש הזה), שהבנות השתלטו על המחשב, והאתר של תפוז קיבל אצלן ציון גבוה.

אבא גאה

New member
הוא ידע

אבל היה מתוסכל שהוא לא הצליח לשחק במשחקים האלו. לו היו מחלקים את המשחקים לקבוצות של רמות שונות היה הרבה יותר קל..... אז היה יודע איזה משחקים מתאימים לו והיה נכנס אליהם. איזה עוד אתרים יש לכם? אנחנו גם גולשים בהופ וגם באתר של PBS ששם יש המון משחקים. ואתם שתפו גם......

ומה דעתכם על האתר של הופ?

אצלינו הם אהבו אותו מאד בהתחלה, בגלל הדמויות המוכרות מהטלויזיה.. אבל איבדו עניין אחרי כמה דקות...

טרודי

New member
אצלנו אהבו מאוד

גם את הופ וגם את אלפי, שהגיעו אליו דרך הופ. אבל עכשיו יש לי במחשב בעיות רמקולים, אז אי אפשר לשחק ברשת בכלל, והקטנים עצובים.

הבעיה היא במחשב

או ברמקולים? כי, אני חיברתי רדיוטייפ ישן , שמתי על "אקזילרי" , ושומעים נפלא!

טרודי

New member
במערכת ההפעלה

היא וכרטיס הקול לא מסתדרים כל-כך טוב... הצלחתי להביא אותם לעבוד ביחד פעם, אבל אחרי reboot זה לא עלה, ומאז לא היה לי זמן להלחם בזה. (ואני חייבת להודות שאני מעדיפה שהילדים ישחקו משחקי מחשב מ-CD במחשבים שלהם, וישאירו לי את המחשב שלי... אז המוטיבציה שלי לגרום לאתרי ילדים לעבוד היא לא בדיוק בשמיים).

פרח7

New member
נהדר!!! נפלא!! אהבתי

החיות מקסימות!!!!!!!!! כיף להקשיב לסבתא המספרת את הסיפור, יש לה קול נעים נעים, לא משהו דידקטי אלא אמיתי, מוּכָּר. הסיפור עצמו, נפלא, יש שם חיות שונות שחיות בקהילה חמה ותומכת. התרנגול יכול לגור איפה שהוא מרגיש בבית, ולא חייב לחזור ללול כדי להיות כמו כל שאר התרנגולות. המשחק של זיהוי קולות... נפלא סופסופ חיות שמשמיעות את הקול האמיתי. אהבתי ואם כדי לשמוע סיפורים נוספים יהיה צורך להרשם, אני בפנים. אגב, אלה לא חיות הנמצאות בדרך כלל בכפר אלא כפר של חיות.

פרח7

New member
והערה אחת

היה עדיף שהחלון הנוסף הנפתח לסיפור/למשחק, יסגר בתום המשחק.

למעלה