אתר חדש לישראלים בקנדה ולאלו שעוברים לקנדה

אתר חדש לישראלים בקנדה ולאלו שעוברים לקנדה

אתר חדש לישראלים בקנדה ולאלו שעוברים לקנדה עולה לאויר. באתר תוכלו למצוא מידע לגבי כל מה שקורה בטורונטו והסביבה כולל פורמים,מערכת הכרויות, לוחות וייעוץ מומחים. האתר בשלבי בניה ולכן נשמח לקבל הערות / ביקורות / דעות. www.israelisincanada.com [email protected]

fermat7

New member
פיהוק גדול ומתמשך...

וזה בהמשך למבול ה"אתר הישראלי החדש לישראלים בקנדה" שנוחת עלינו כל פעם מחדש.

EB2

New member
מי עומד מאחורי האתר החדש?

מוזר מאד שלא מצויין שם איזשהוא שם? מאד מקובל כשעושים אתר למי לפנות באופן אישי. למה אין יותר פרטים על הוגי הרעיון הנ"ל. יש איזה טלפון או אי מייל שאפשר לכתוב להם? אני בטוחה שיהיו כאלה שירצו לנדב מנסיונם מאמרים לאתר זה.

באתר יש קישור"צור קשר" ואימיל

תודה על התגובות באתר יש לינק צור קשר http://www.israelisincanada.com/new/Default.asp?page=contact בנוסף יש גם אימיל: [email protected] היוזמה הינה נולדה מתוך רצון לתת לישראלים חדשות על הנעשה בקנדה באופן שותף בעברית. נמצאים בקנדה אלפי ישראלים אשר יש להם מקורות מידע בעברית על הנעשה בישראל, אך לא על הנעשה בקנדה. האתר הוא בבניה ובקרוב נוסיף לוחות למכירה וקניה מציאת עבודה וכו, בנוסף נוסיף מערכת networking ליצירת קשר בין ישראלים החיים בקנדה ומערכת הכרויות. נשמח לכל רעיון או עזרה מבודדים שינדבו מנסיונם למאמרים בלוגים או כל דבר נוסף באתר. תודה צוות ישראלים בקנדה

NorthernStar

New member
שומדבר אישי, אבל האתר מזוויע

פונטים שמתחלפים באותו הטקסט, הייפרלינקס פרימיטיביים, עיצוב גרפי (אם אפשר לקרוא לו כך) שמכאיב בעיניים, עומס צבעים ופונטים, קרולר מיותר, וכמובן - אין שום תוכן ייחודי (כלומר לא כזה שנלקח ממקורות אחרים).

תודה על הביקורת להזכיר האתר בבניה

אני מודה על הביקורת והכל ילקח בחשבון. צוות האתר רוצה לקבל עוד ביקורת ורעיונות לשינויים. עם זאת אני רוצה להזכיר שהאתר כפי שמצויין בבניה וצפוי שינוי רב בקרוב. האתר הינו עבור הישראלים החיים בקנדה או אלו הרוצים להגר לארץ המיפל ובא לתת חדשות ומידע על הנעשה בקנדה בעברית. לאחר שלב הבניה אנו נוסיף תכנים וקטגוריות נוספים. כמו כן בקרוב נוסיף מערכת הכרויות ו networking , לוחות ומערכת "שאל את המומחה" אשר מומחים ישיבו על שאלות בתחומי הכלכלה, מימון, הגירה, ביטוח, הכרויות, עבודה ועוד. תודה מצוות האתר

תלתל11

New member
רוצה עוד?

בבקשה - הכתיבה עילגת, שגיאות כתיב ודקדוק, חלקים שלמים נשמעים כאילו מישהו תירגם ישירות מאנגלית והוא לא כל כך טוב בזה. אם אתם מתיימרים להיות אתר חדשות מן הראוי שהכתיבה תהיה ברמה מינימלית. וזה אפילו בלי להתייחס לבלוג ה-"חחחחח.... יש לי שיעורים..... בעעעעע...." שלכם. אה, ועוד דבר קטן - בונו פרש מ-U2 ??? מאיפה הבאתם את זה?

תלתל11

New member
ואם אני כבר בשוונג....

הלינקים שלכם ל"משרד התחבורה הקנדי" ו"משרד הבריאות הקנדי" (על רמת הכתיבה כבר דיברנו?) מקשרים למשרדי התחבורה והבריאות של אונטריו, לא של קנדה. עדות נוספת לרמה הכללית של האתר.

dada6

New member
תגובה ממשתתפת לא פעילה

אני משתתפת לא פעילה בפורום כשנה וחצי ומעולם לא הגבתי. נכנסתי לאתר וראיתי אתר שיש בו הרבה פונציאל למרות שיש לי הערות ורעיונות לשיפור. לדעתי הפוטנציאל קיים אבל הייתי רוצה לראות יותר כתבות על הנעשה בקהילה הישראלית. אני מבינה שהאתר בהקמה אבל לדעתי במידה ותכניסו יותר כתבות על הקהילה יותר אנשים כמוני יכנסו. אני אוהבת את הרעיון שיש אתר בעברית על הנעשה בקנדה אבל יש לשפר את כמות הכתבות. דרך אגב לא מצאתי את ההכרויות דבר שיעזר לי באופן אישי. לא הבנתי אם זה קיים באתר או יהיה בעתיד. במידה וזה עדין לא קיים אני חושבת שצריך להכניס את זה כמה שיותר מהר. בקשר למבקרים שבעצם הם הסיבה שגרמו לי להגיב לראשונה אני לא מבינה למה הרוע? נכון האתר לא מושלם אבל אמרו לכם שהאתר בהקמה. יותר מזה הביקורת היא לא ביקורת בונה אלא סתם ביקורת כדי לבקר. דבר שמזכיר לי את הישראלי המכוער שלא יודע לפרגן ורק לקטול. אני חושבת שאנחנו כקהילה צריכים לעודד פרויקטים כאלו שעוזרים לנו לגבש קהילה בעברית בטורונטו. לאלו שבחרו לקטול אני לא מבינה למה אדם שכל כך סולד ממשהו בוחר לבזבז כל כך הרבה זמן למצוא ביקורת שהיא לא בונה. במידה ואני רואה משהו שהוא לא לרוחי אני לא מבזבזת זמן על זה. הרי נראה כאילו האתר פוגע בך באופן אישי, עצה שלי במידה ואתה לא אוהב אל תכנס. או שתכנס עוד מספר שבועות ותראה אם יש שיפור. אני מצטערת אבל הזכרת לי את מה שברחתי מימנו את הישראלי המכוער שתמיד אוהב לקטול כל דבר ללא סיבה. תלמדו קצת מהקנדי אל תקטלו - יש ביקורת צינו אותה כביקורת בונה. עכשיו אני יחזור להיות לא פעילה לעוד שנה

Ak477

New member
כל מילה בסלע

תודה רבה על התמיכה! בנוגע להכרויות ,בקרוב , בקרוב מאוד.

mikki01

New member
נו באמת תפסיקו לילל ותתחילו לעבוד

תפסיקו עם ה "אכלו לי שתו לי" ותחזרו לעבודה, ותשפרו את האתר אם יש לכם בטן חלשה לקבל ביקורות אולי אתם לא בעסק הנכון ובטח ליילל ולבכות בפוסטים אנונימים שאנחנו ישראלים לא מפרגנים לא תשנה את העובדה שהאתר לא מגיע לרמה המנימלית

תלתל11

New member
תגדירי "ביקורת בונה"

עוד ביטוי שחוק וחסר משמעות. ביקשו ביקורת והערות, קיבלו. אופייני ל"ישראלי המכוער" שלך שמבקש ביקורת, וכשהוא מקבל אותה - מתלונן. אולי הוא ציפה שכולם יתלהבו ויגידו שהכל מושלם, ואין צורך לשפר כלום. אז כל הערה מקבלת תגובה של "אם אין לכם ביקורת בונה על תגיבו". אז לידיעתך - כל הערה עניינית לגבי התוכן או הפורמט היא ביקורת בונה, כי היא מפנה תשומת לב למשהו שניתן לתיקון. ביקורת בסגנון "אתר חרא" לא מצאת כאן, אז תרדי מהעץ.

למעלה