אתר חדש למאמ"ה

papal

New member
אתר חדש למאמ"ה

שימו לב בקרוב יעלה אתר אינטרנט למאמ"ה פרטים נוספים בהמשך ובנתיים אני מוסיף תמונה - שהיא טעימה למה שיהיה באתר ....

papal

New member
יש י ביות להעלות אותה- מנסה לסדר את

לסדרת את העניין אם אצליח אקפיץ את האשכול סורי

unagy

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

מתי בערך הוא יעלה? יש תאריך צפוי?

papal

New member
בקשר לאתר

אני מקווה ששבוע הבא- כי נפלו עליי 3 עבודות סמסטריאליות להגשה תוך שבוע- חבל על הזמן יש לי כמה דברים לסיים התמונה ששמתי כאן היא חלק מפוייקט שאני מתכוון להעלות באתר ובו יוכלו כל מי שירצה בכך- להעלות כל מיני גרפיקות יצירות הגיגים וכאלה שנעשו על הדורבנים (למשל מה שסטרוברי עשתה, ופרוייקט הידעת מראש השנה - מהייד פארק אם אתם מכירים ). אני מקווה לסיים אוו מהר ומקווה גם שאתר יכלול מידע רב דף אישי על כל חבר להקה ועוד דברים רבים ואם אזכה לשיתןף פעולה מלא (רון כבר אמר שנהדר שיהי אתר למאמ"ה חוץ מהאתר הרשמי ) אזז אולי גם יהיו ראיונותבאתר גם יהיה אפשרות להצטרף למאמ"ה דרך האתר- פרטים על פעילויות ובשלבים מאוחרים יותר (כי זה הרבה עבודה ב HTML - יהיה גם פורום ) אני מקווה מאוד שהוא יהיה באוויר כבר שבוע הבא- כי אני פשוט צריך קצת זמן נקי מימודים- - כמו שהיה לי השבוע . אם יש כאן מישהוא שמבין בבניית אתרים וגרפיקה בבקשה לפנות אליי- אשמח לקבל עזרה שנה טובה לכולם וסילבסטר שמח טל "פפל" מילר נ.ב אני מצרף ליתר בטחון שובאת התמונה- וממליץ למי שרוצה לראות את כל הפרטים - ללחוץ על התמונה ולהגדיל אותה !!

little bony

New member
שאלה! בעיקר לטל...

הייתי משרשרת אבל משום מה אני לא יכולה אז פתחתי הודעה ראשית ואני סומכת על האיש בכחול שישרשר אותה לשרשור על האתר. לשאלה.. המועדון חברים שמצויין באתר, זה מאמ"ה..
או שזה משו חדש שהם פתחו להם

little bony

New member
../images/Emo41.gifמשורשר למקום לא נכון../images/Emo41.gif

הכוונה לאתר הרשמי של הדורבנים כמובן

איזה יופי!

רעיון ע-נ-ק-! אהבתי את העיתון :) אם הייתי מקבלת הביתה אחד כזה כל בוקר במקום ידיעות...הייתי מאושרת!

papal

New member
בקשר לרישום למועדון

את האמת ה לא ברור- כלאמר מאמ"ה הוא המועדון הרשמי- ואתמול וידאתי את זה- אבל האתר המקורי נבנה לפני שמאמ"ה הוקמה- והכוונה היתה להקים משהוא שדומה למאמ"ה- ולא שינו את זה ( למיטב הבנתי כרגע-) אני צריך לבדוק את העניין אבל ככל הנרקאה מדובר במאמ"ה רק שזה לא מצויין תשובה סופית בעניין תהיה לי רק ביום ראשון

Pagra Baleben

New member
לי זה נראה כמו רשימת תפוצה../images/Emo26.gif

לא מועדון... כל פעם שהאתר יתדעכן, הם ישלחו לכל מי שנרשם הודעה באימייל:D

למעלה